Přejít na výpis diskuzí
Pospíšil je nový šéf TOP 09. Chce zpátky odpadlé voliče
26.11.2017
56 příspěvků
-
tento euro-lesbo akorát dílo zkázy dokoná, komu není rady tomu není pomoci ! *8* *1*
-
Konečně bude TOP 4%.
-
-
Ty vole
-
-
.
-
-
Nějaká strana politických sebevrahů se určitě najde... *9*
-
Pořád na tom samém místě - v Parlamentu, bohužel, ale nastal již jeho konec. Nejbližší volby jej zasáhnou naplno. Škoda jenom, že již v důchodovém věku.
-
-
CO je to top09?
-
-
TOP09 je jedna ze stran samozvaného Demokratického bloku, které se tak dlouho hledaly, až na sebe zbyly... *3*
-
Nově STOP 09
-
-
Tak tomu se říká pracovat pro lidi.Oběť kterou bych taky podstoupil. Teplé místečko v Bruselu a když nedubu mít co dělat tak se stavím v čr abych se ukázal . No a kdyby to vyšlo , tak mám po volbách zajištěné místo v parlamentu. Když ne tak se budu distancovat. VYčuranost až za hrob. *8*
-
co si jakási stopka mezi sebou upeče. Ať si dělají co chtějí, ale nes...rou se mi do života. Já o ně nestojim a nedal jsem jim svolení mne b..zerovat. Taky jim nevnucuju svoje představy co a jak mají dělat. Ať se starají o sebe a zasvé a neotravujou mne. Týká se to i ostatních sekt. Jedinou malou výjimku jsem udělal u Okamury s jeho slibem polopřímé demokracie.
-
Zajímavé sledovat, jak Pospíšil pospíchal ke korytu, aby si náhodou někdo nepospíšil a koryto mu nevzal!
-
-
Myslíš, že pospíchal tak rychle jako Bureš se svou smečkou Basmea nebo agent kremelského chána Kanimůra?
-
-
Připomeňme si církevní restituce rodící se v krve potu a tváře za účasti demokratických stran a přeběhlíků. Máte být na co hrdi.. Prý demokratický blok. A nemějte voliče za debily.
-
Tenhleten přeběhlík a kabátník, je předsedou strany, která společně s ODS od roku 2010 okrádala a devastovala naší zemi a obyvatele téhle země. To se mě jen zdá, jak se mohla dostat TOP09 a ODS do parlamentu. To jsou lidi v téhla zemi tak sklerotyčtí?
-
-
No zajímavý je že poté vaší domnělé devastaci se máme nejlíp jak jsme se tady kdy měli a kvalita života je tady 24tá na celý zeměkouli , tak už se konečně proberte a pokud už mluvíte o devastaci tak si vzpomeňte jak to tady vypadalo za totáče , to jste soudruzi rychle zapomněli....
-
-
Jsi blb, já nemyslel totalitu, ale to co se stalo po takzvané sametové revoluci.
-
-
Jak se zde tvrdě kradlo. A zloději Kalousek, Nečas, Klaus a další šmejdi, kteří nás zničili. Komouši byli zmetkové, to nepopírám. Ale rozkrást stát za 20 let po revoluci a ukrást 90 miliard, které byli přípraveny na důchody. To komouši neukradli.
-
-
-
-
top 09 *15* *15* *15* .. jinak je to pochopitelně na zvracení...
tohle je pecka: http://www.hlavnespravy.sk/sud-v-haagu-stiha-americanov-usa-ho-navrhuju-znicit/1219740
*5*