Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusko je stále totalitním státem jako SSSR.

V USA/EU běžně vycházejí knížky kde lidé útočí na vládu či spřádají konspirace.
    Když chtěl Ruský poslanec vydat knihu o skrytém majetku soudruha Putina nenašel
    se jediný Ruský nakladatel který by neměl strach strach ji vydat.

Putin je usvědčený zloděj. Kontrola na Petrohradské radnici ho usvědčila z rozkradení milionů. A díky napadení Ukrajiny je i usvědčeným teroristou.
  • 1. Jsem holka. Takže si to pomlouvání strč za Zemanův popelník.
    2. Vlivný byl i Hitler ale to nic nemění na tom že to byl zločinec.

Simča
  • Kupodivu ho americký časopis Time zařadi mezi nejvlivnější státníky současnosti, spolu s Merkelovou a Obamou. Myslíš si, Simone, že Merkelová a Obama jsou také diktátoři? Nebo, že Time je americký proruský časopis?
  • *1* *1* *1*
  • Umělci/inteligence jsou jiný a vždy rozdělají něco co nedotáhnou do konce.Pak to vemou do rukou lidi co na jejich ideál kašlou a dopadne to tak jak u nás.
  • Proč nemají slušní lidé rádi Putina? protože je to zločinec.

Není to prezident ale diktátor. Každou volbu provází manipulace s lístky a bezpečnostní
    složky aktivně pronásledují opoziční předáky kteří chtějí kandidovat.
    Odpůrci Putina jsou zavíráni či rovnou vražděni.

Putin jako člen Petrohradské mafie okradl Rusko o miliardy. ¨Právník Magnitskij
    na korupci Kremlu poukazoval. Byl strčen do vazby a zavražděn.
    To je podle vás normální? Pokudano jste totalitáři.
  • Pokud se cítíte jako otrok je to váš problém.

O svobodě kterou v EU máte si občané totalitních rudých států mohou nechat jenom zdát.
  • Kdyby věděl jak se žije u otroků západu, tak mlčí!
  • teda ten Putin nám ale pije krev. Už se zdálo, že je Rusko na lopatě, jen ho šoupnem do pece, z Washingtonu budeme vydávat pokyny pro řízení Ruska, budeme loupit a rabovat jeho nerostné zdroje, budeme vraždit jeho lidi........ a...........KDE NIC TU NIC!!!!!

Spát mi nechutná, jíst mi nechutná, přišel Ivan, vdovin syn, chaloupku otočil a mne tím probudil. Já husa mu sama na lopatu sedla a do pece se strčit nechala......prý babičko, nevím jak se na lopatě sedí...nemůžete mi to ukázat????? *6*
  • Také jsem to četl. Že by americký Time byl tak proputinovský a přisoudil mu, jako státníkovi, největší vliv, spolu s Merkelovou a Obamou? Jen jsem zvědav, jak se s touto informací poperou naše média.
  • Nevím proč ale jak slyším nebo čtu že nějaký "umělec, aktivista, a disident" k něčemu vyzývá je mi z toho na blití, že by to byla alergie na tento typ lidí po 89???
  • Tak už i v Praze máme Majdan? Kde, prosím vás?
  • kažtdý trouba vyjádří-li se proti Putinovi, má u nás dveře otevřené, ať je to podvodník, zloděj, kdokoliv.... důležité je, že před ním zavřeli dveře sami Rusové.
  • Vše je jinak. Hysterická propaganda nefunguje....... http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/putin-se-stal-v-t-zem-celosv-tov-ho-hlasov-n-magaz-nu-time-o?xg_source=activity
  • Myslím, že bylo řečeno vše.
  • Špatné je to s Latvinem. Musí mu být jasné o co USA jde. Tak se nechal koupit. Jeho vystupování je na hraně vlastizrady. A ti naši pošuci z médií ho jak jinak podporují. Podíleli se rozkradení ČR a financují je za podporu agrese EUUSA vůči Rusku - tedy vyloupení přírodních zdrojů Ruska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit