Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teda, všimli jste si, jak je dnes Simon-pusinka mimořádně aktivní? Zajímalo by mě, kolik dostává za příspěvek? Z 99% jsou to vymyšlené fráze, bez jakékoli vypovídací a důkazní hodnoty. Simone, nikdo tě nemůže brát vážně.
    • pozoruhodné je hlavně to, že byť její příspěvky jsou zpravidla mimo mísu, taky s urážkami cizího národa a s nesouvisejícími bláboly, nikdy nedostane zaracha, čím to asi jen tak bude? čím? čím? *15* *15*
    • Jsem holka takže si vaše trapné pomlouvání strčte za Putinův tank.

Simča
  • Vše je jinak. Hysterická propaganda nefunguje....... http://inner-light.ning.com/profiles/blogs/putin-se-stal-v-t-zem-celosv-tov-ho-hlasov-n-magaz-nu-time-o?xg_source=activity
    • Také jsem to četl. Že by americký Time byl tak proputinovský a přisoudil mu, jako státníkovi, největší vliv, spolu s Merkelovou a Obamou? Jen jsem zvědav, jak se s touto informací poperou naše média.
  • "Vím, že Zeman není prezidentem celého Česka, ale jen jeho části."
    Co k tomu dodat, snad jen: "Má matka pouze jednu dceru má, a to jsem já...... ČR pouze jednoho prezidenta má a tím je pan Miloš Zeman!!! Prezident všech!!!"
  • teda ten Putin nám ale pije krev. Už se zdálo, že je Rusko na lopatě, jen ho šoupnem do pece, z Washingtonu budeme vydávat pokyny pro řízení Ruska, budeme loupit a rabovat jeho nerostné zdroje, budeme vraždit jeho lidi........ a...........KDE NIC TU NIC!!!!!

Spát mi nechutná, jíst mi nechutná, přišel Ivan, vdovin syn, chaloupku otočil a mne tím probudil. Já husa mu sama na lopatu sedla a do pece se strčit nechala......prý babičko, nevím jak se na lopatě sedí...nemůžete mi to ukázat????? *6*
    • velmi trefně popsáno, dík *14* *14* *4* *4*
  • Umělci/inteligence jsou jiný a vždy rozdělají něco co nedotáhnou do konce.Pak to vemou do rukou lidi co na jejich ideál kašlou a dopadne to tak jak u nás.
  • Kdyby věděl jak se žije u otroků západu, tak mlčí!
    • Pokud se cítíte jako otrok je to váš problém.

O svobodě kterou v EU máte si občané totalitních rudých států mohou nechat jenom zdát.
  • To: pusinka.
    Několik postřehů k zamyšlení.
    Pro Rusko je dnes důležité nedovolit USA vytvořit v Evropě chaos, jak to udělali se SSSR, který rozbili a vykradli. No a Ukrajina nechápe, že po roli, kterou ji pověřila USA - způsobit problémy Rusku - prostě přestane existovat. Z pohledu Ruska - ale i zdravo myslících občanů EU - je důležité, zda Německo a Francie dokáží najít sílu k seberealizaci EU, nebo se stanou obětí geopolitických ambicí USA, které změní prostor EU na oblast kontrolovaného chaosu ve stylu Somálska. Pod frází "Západní jednota" totiž anglosaské média vždy myslí absolutní podřízení se diktátu USA. Ale už i samotné západní média přiznávají, že jejich jednota pod - nenásilným - náporem Ruska začíná praskat. Mekrelová v Mnichově už hovořila o společném evropském systému bezpečnosti spolu s Ruskem, a ne proti němu.
  • Pusinko, na níže uvedené nemají USA adekvátní odpověď.

"Protivzdušný raketový komplex S-300 je nejznámější a nejefektivnější systém PVO ve světě. Systém sestává z velitelského bodu s radiolokátorem a několika s ním spojených raketových komplexů, přičemž velitelská jednotka automaticky rozděluje cíle mezi jednotlivými propojenými systémy. S-300 je předurčen pro obranu důležitých administrativních a průmyslových objektů, štábů a vojenských základen před leteckými útoky, raketami s plochu dráhou letu a balistickými raketami. Zkrátka, likviduje v podstatě vše, co létá, přičemž funguje v libovolných klimatických podmínkách. Vertikální start raket zajišťuje současný zásah několika cílů v různých směrech. A jaký je ještě další americký problém? Je to mobilní systém, proto američtí piloti nemohou mít nikdy jistotu, kde se v daném okamžiku skutečně nachází."
  • Další z červenokaretníků placených US ambasádou? Před několika měsíci US ambasador v Rusku předal 638 neziskovkám!!! na 5 miliard doláčů, to bylo v emerice řevu, když ruské ouřady chtěli tyto peníze zdanit, požadovali prokázání nabití původu,na co a kolik bylo utraceno!!! Tak se dělají revoluvce, tak se dělali na Ukrajině, tak se začínají dělat v Azejbardžánu, Sýrii, ..atd.:-)) prostě za US doláče se dělají st.převraty:-))
  • Tak už i v Praze máme Majdan? Kde, prosím vás?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit