Potrhlé nápady, daně, regulace, dotace... Ještě jich nemáte plné zuby?
-
Naprosto zbytečně ofenzivně napsané. Pokud někomu něco vadí, tak ať to dělá jinak. Jasně, politika je obecně globální záležitost, ale jak vás reálně ovlivní to, jestli vládnou bílí, modří nebo zelení? Zdražuje se za každé vlády. A práci vám taky nikdo nezakáže. A jestli někomu vadí dotace a že na ně on nemůže dosáhnout a někdo jiný ano, tak třeba existují firmy, které řeší dotace na tepelná čerpadla. Směle do toho a využijte je.
-
K vašim fundovaným rozborům jen toto: abstrahujete důležité okrajové podmínky. Například pro kolobeh vody máte pravdu, ale je nutno výrok uvést celý: Vode se na území ČR vypaří a zase jednou naprší, není ovšem zaručeno, že zpět na území ČR. Globální bilance je jistě zachována, ale lokální být nemusí, což může mít na ekonomiku a životní prostředí ČR zásadní vliv.
Docházení vody mnozí lidé pozorují v praxi: u mé studny to dělá za posledních dvacet let sedm metrůhloubky.
V okolí Vlašimi jsem zaznamenal snížení vydatnosti vrtů hlubokých před 60 m.
Energie je podle zákona zachování hmoty a energie nevyčerpatelná. U energie využitelné člověkem to ale platit nemusí a neplatí.
-
Tu první větu ale nemyslíte vážně, že ne?
Nebo předpokládáte, že publikum netuší nic o knize Naomi Kleinové "Ne nestačí", která letos vyšla i česky, případně že nezná The Leap Manifesto?
Nebo se domníváte mít lepší a obsáhlejsí informace a delší praktické zkušenosti?
Pokud Mirdou míníte libovolného pravicového politika, pak máte pravdu, ano, i za tohle je odpovědný.
-
... úplné finále, ty úchylný nejzbabělejší kriple na českém netu: kdy a kde, rozkopnu ti držku
... na tvé plky mimo mísu, ty ubohý všemi opuštěný impotente, nebudu určitě reagovat ani prdem
-
... fakt naposledy, mrzáku: máš snad pouze 6 nicků?
... nikdy již nebudu reagovat na nejprimivnější krysu na českém netu, ty vykastrovaná sračko
-
Tvou demenci mám uzavřenou, kriple, ale kdykoli ti předělám lebku, napiš místo a čas, zdechneš.
-
ano
-
Tvá demence, ty ubohoučký blbečku bez jakéhokoli vzdělání, se projevuje pokaždé strejně, tudíž bez sebemenší stopy inteligence. Moc jsem si užil dovču bez sraček tvého kalibru a kalibru Jégla. Nikdy jsi mě nezaujal, nikdy jsem nelitoval tvou v tomto století neuvěřitelnou duševní úroveň, jsem velmi potěšen, že tvé IQ hluboce pod 15 okopávám nyní naposledy. Nebudu číst tvou dementní reakci. Zdechni laskavě ještě letos, kriple, u mě jsi nyní konečně doexistoval.
-
Myslím, že ve svém hodnocení jste hodně mimo - spíše hodně nalevo...
-
Závažnější je sdělení, že ČR byla vyškrtnuta ze seznamu zemí, které spalničky na svém území nemají. Došlo totiž také u nás - nejen v rozvojových zemích s nízkou úrovní vzdělanosti - k šíření "myšlenkových memů" (čti "hloupých žvástů") dezinformátory, tvrdícími, že
-„očkování je nástroj k umělému omezování porodnosti“
nebo dokonce žvástu, že
- „očkování je taktika příslušníků Nového světového řádu (NWO) pro autogenocidu“.
Důsledkem je, že bagatelizování závažnosti onemocnění (zvláště u dětí) na jedné straně a lživé informování o riziku očkování na straně druhé vede k enormnímu nárůstu onemocnění i v České republice.
Tak došlo vyškrtnutí Česka ze seznamu zemí, které spalničky na svém území nemají.
A to WHO předpokládala, že nemoci jako spalničky a zarděnky bude možné do roku 2020 globálně vymýtit!
L I D S K Á H L O U P O S T O P Ě T Z V Í T Ě Z I L A !
-
Je vůbec možný, aby takovou hovadinu napsal rozumně smýšlející člověk?
NE!
Pouze největší z tichcaláckých debilů!!
-
No ja ANO nevolil ,ale chapu že tě vítěz voleb imponuje.
-
"zavři jinak si tu cintáš"
Soryjako, jen jsem to jako amater zkousel, probojovat se mezi vas, cintáše profiky z prolhaneho a neduveryhodneho spolku ANO.
-
Ale přijde to líto Varane, co?Pan ministerský předseda hoduje a nejen nad pizzou. Socky tobě podobné bivakují pod mostem, ranní koupel obstará kaluž vody a hoduje se u popelnice.Sprostá chamraď má těžké časy.Ovšem hulákat v ulicích to jim jde moc pěkně.To zas bude na podzim komedie.To se zas bude národ řezat smíchy.
-
Podle práva, mu to dokaž,odsuď, zavři jinak si tu cintáš na pentli.
Ty jeden Langoši.
-
"Dobře je že je to langoš"
Normalni lidi pravdepodobne nezajima, jestli to co trestne stihany predseda vlady Bures do sebe cpe, je dotacni langos nebo pizza, tem to je fuck. Co jim urcite fuk neni, je ta skutecnost, ze do sebe cpe neco, na co podle EU nema prava. Jenom ti zoufali koblihari uz asi nevi, jak a cim by sveho baczu ochranili a proto hledaji zachranu v hloupem slovickareni. Jaky rozdil, langos nebo pizza, Slovenska 'šiška' od 'šiškára' nebo kobliha od koblihare Burese? I kdyz se budete stavet na hlavy a hrat si na slepe baby, factem zustava, ze je Koblihar podezrivan z dotacnich podvodu, mimochodem podezrely i ze spoluprace s tajnou policii, jako 'Bývalý dôverník ŠtB agent Bureš, registračné číslo:26085'. Zahada pro politruka Kimcida, je to dotacni pizza nebo dotacni langos, co Bures do sebe cpe? Je pro zlodeje langosu nizsi nebo vubec zadna trestni sazba, nez pro zlodeje ktery ukradne pizzu? Koblihozroutum se zacnou krivit ksichty, az bude EU vymahat od Ceska dotace, ktere skoncily na nejake buresovske kozi farme. Bohuzel, platit ale budou i ti ktere Bures koblihou neopil.
-
Dobře je že je to langoš a ne pizza. Ale plivnout si musíš chápu.
-
Videt jak estebakovi chutna a jde k duhu, dotacni pizza EU, kterou tak hladove ozira. Picture by byl jeste podarenejsi, kdyby mel kolem sebe stado vernych ovecek s koblihou v tlamicce. 'Jeden obrazek vyda za tisic slov', podle stare vychodni moudrosti.
-
Ono se teď již zase říká prostému konstatování nezpochybnitelných faktů hnusárna????
Jak by se prosím muselo potom říkat tomu co ti dva ..... exoti vypouštějí ze svých prolhaných tlam?
-
já bych doma bral malej reaktor a nebo rovnou v aute neomezeny dojezd a jeste vecer v garazi by auto napajelo cely dum 😉