Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Módní vlna iniciativního blbnutí a šílených sociálně-inženýrských experimentů merkelovského střihu vítězně zaplavuje celou Evropu. A naše prodejné lokajské duše coby kolaboranti ve službách Bruselu či Berlína nadšeně vzdychají a pevně doufají, že nakonec bude celá Afrika přestěhována do Evropy nebo že se každá mladá žena vzdá mateřství, aby skrze mateřství nezanechávala uhlíkovou stopu...
  • vanhorne
    Videt jak estebakovi chutna a jde k duhu, dotacni pizza EU, kterou tak hladove ozira. Picture by byl jeste podarenejsi, kdyby mel kolem sebe stado vernych ovecek s koblihou v tlamicce. 'Jeden obrazek vyda za tisic slov', podle stare vychodni moudrosti. 
    • KIMCID

      Dobře je že je to langoš a ne pizza. Ale  plivnout si musíš chápu.

      • vanhorne

        "Dobře je že je to langoš"

         Normalni lidi pravdepodobne nezajima, jestli to co trestne stihany predseda vlady Bures do sebe cpe, je dotacni langos nebo pizza, tem to je fuck. Co jim urcite fuk neni, je ta skutecnost, ze do sebe cpe neco, na co podle EU nema prava. Jenom ti zoufali koblihari uz asi nevi, jak a cim by sveho baczu ochranili a proto hledaji zachranu v hloupem  slovickareni. Jaky rozdil, langos nebo pizza, Slovenska 'šiška' od 'šiškára' nebo kobliha od koblihare Burese? I kdyz se budete stavet na hlavy a hrat si na slepe baby, factem zustava, ze je Koblihar podezrivan z dotacnich podvodu, mimochodem podezrely i ze spoluprace s tajnou policii, jako 'Bývalý dôverník ŠtB agent Bureš, registračné číslo:26085'. Zahada pro politruka Kimcida, je to dotacni pizza nebo dotacni langos, co Bures do sebe cpe? Je pro zlodeje langosu nizsi nebo vubec zadna trestni sazba, nez pro zlodeje ktery ukradne pizzu? Koblihozroutum se zacnou krivit ksichty, az bude EU vymahat od Ceska dotace, ktere skoncily na nejake buresovske kozi farme. Bohuzel, platit ale budou i ti ktere Bures koblihou neopil.

        • KIMCID

          Podle práva, mu to dokaž,odsuď, zavři jinak si tu cintáš na pentli.

          Ty jeden Langoši.

          • vanhorne

            "zavři jinak si tu cintáš" 

            Soryjako, jen jsem to jako amater zkousel, probojovat se mezi vas, cintáše profiky z prolhaneho a neduveryhodneho spolku ANO.

            • KIMCID

              No ja ANO nevolil ,ale chapu že tě vítěz voleb imponuje.

  • Je vůbec možný, aby takovou hovadinu napsal rozumně smýšlející člověk?

    NE!

    Pouze největší z tichcaláckých debilů!!

    • Myslím, že ve svém hodnocení jste hodně mimo - spíše hodně nalevo...

  • KIMCID

    Njn světovej ekonom Kalousek to tu chtěl zachránit a jen diky jemu a jemu podobným tu máme Babiše :D

    • Díky tomu, že opice slezla ze stromu, máme dementy jako tebe, ty blbe.
    • Pavel.Jegl

      Chystám se psát o dopadech naší nenažranosti na klima planety. Předpokládám, že i u tohoto tématu budete debatovat o Kalouskovi. Ačkoli, proč ne, i za tohle je přece Mirda odpovědný.

      • Tu první větu ale nemyslíte vážně, že ne?

        Nebo předpokládáte, že publikum netuší nic o knize Naomi Kleinové "Ne nestačí", která letos vyšla i česky, případně že nezná The Leap Manifesto?

        Nebo se domníváte mít lepší a obsáhlejsí informace a delší praktické zkušenosti?

        Pokud Mirdou míníte libovolného pravicového politika, pak máte pravdu, ano, i za tohle je odpovědný.

      • mun.go

        Ano, to je zásadní otázka:

        Působí činnost člověka změny klimatu nebo je klima na lidské činnosti nezávislé a existuje tak nějak "samo o sobě"? 

        V dobách nerozvinutých technologií byl vliv lidské činnosti zanedbatelný a případné škodlivé vlivy se daly lokálně vykompenzovat.

        Dnes je hospodářství globální, technologie vyspělejší, spotřeba energie a počet obyvatel o několik řádů vyšší a dopady lidské činnosti tedy mohou snadno přesáhnout mez, kdy už tento vliv nebude možné ignorovat. Obávám se, že až se najdou důkazy, že tomu tak je - že skutečně lidská činnost působí nevratné změny klimatu - tak už bude pozdě.

        Nejde jenom o klima - jde také o zásoby energie a surovin.

        • strašení zásobama surovin to tu "dlouho" nebylo 😂v 70a 80 tych letech to bylo strašení jak nám dojde v roce 2000 ropa díky tomu se stonástobně zdražila a kartelové smlouvy dodnes drží její cenu nehorázně vysoko akorát nám nějak přestala ubívat... spíš to teď vypadá že ji za pár let bude přehršel a nikdo už ji potřebovat do aut ani nebude.... Dnes je zase moderní strašit že nám dojde voda! 😂

          jako vážně? To nikdo již nezvládá ani učivo ZŠ neví že veškerá voda co se vypaří zase jednou naprší že se neztrácí někam do vesmíru! Jako jasně může te ji znečistit a to by se dít nemělo, jenže i to má jednoduché řešení dnešní čističky si poradí s většinou znečištění je to jen otázka ceny nic víc...zrovna tak pokud je ji někde nedostatek jinde ji bude přebytek pak už je to jen o distribuci... a energie z jádra se mi zdá skoro nevyčerpatelná tak co za zásoby energie se má jako vyčerpat?

          • K vašim fundovaným rozborům jen toto: abstrahujete důležité okrajové podmínky. Například pro kolobeh vody máte pravdu, ale je nutno výrok uvést celý: Vode se na území ČR vypaří a zase jednou naprší, není ovšem zaručeno, že zpět na území ČR. Globální bilance je jistě zachována, ale lokální být nemusí, což může mít na ekonomiku a životní prostředí ČR zásadní vliv.

            Docházení vody mnozí lidé pozorují v praxi: u mé studny to dělá za posledních dvacet let sedm metrůhloubky.

            V okolí Vlašimi jsem zaznamenal snížení vydatnosti vrtů hlubokých před 60 m.

            Energie je podle zákona zachování hmoty a energie nevyčerpatelná. U energie využitelné člověkem to ale platit nemusí a neplatí.

          • mun.go

            Nepíšu sice nic o vodě, ale budiž.

            "dnešní čističky si poradí s většinou znečištění" ... není pravda. Zejména biologické stupně si jen tak s něčím neporadí. Distribuce vody je snad zdarma? K čemu vám bude v ČR celý oceán vody, když nevlastníte přívodní potrubí? 

            "Energie z jádra se zdá přebytek" ... jaderná energie se prozatím převážně používá jako palivo pod parním kotlem. Když je jaderné energie tolik, proč se jádro ve velkém měřítku nepoužívá?

            Máte snad doma postaven vlastní fúzní reaktor? 

            P.S.

            Na začátku věty se píše velké písmeno. Ve slově "ubívat" má být tvrdé y.

            • já bych doma bral malej reaktor a nebo rovnou v aute neomezeny dojezd a jeste vecer v garazi by auto napajelo cely dum 😉

      • KIMCID

        Stačí napsat  o Gretenismu a že řekla papežovi že konči.Co má Kalousek s klimatem víe jen vy.

        • KIMCID

          https://www.euro.cz/light/umely-strom-pohlcuje-co2-jako-368-zivych-stromu-1462856?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

    • Jen díky takovým ....... "myslitelům" jako je ta ..... "hlava" KIMCID a spol. zde máme místo prezidentaa předsedy vlády takový lidský odpad jako jsou dva komouští STB-čtí práskači - podlé, křivácké, prolhané, odporné žvástavé zrůdy - zeMAN a Bure/babiš.

      • Tento příspěvek ukazuji jako příklad toho, za jaké hnusárny se ban naopak neuděluje.

        • Ono se teď již zase říká prostému konstatování nezpochybnitelných faktů hnusárna????

          Jak by se prosím muselo potom říkat tomu co ti dva ..... exoti vypouštějí ze svých prolhaných tlam?

      • KIMCID

        A teď něco k tématu, nebo je to na tebe moc složité?

        • Složitostí problematiky se troll přece nezabývá.

          Heslo: "Do not feed the trolls!" je stále aktuální.

          • Jenomže u nás živíme trolly i na vysokých postech a proto to tak vypadá. Komouši a StBáci jenom převlékli saka a někdy ani to ne a jede se dál. Holt chybí nám občané a máme tady příliš mnoho nesvéprávných jedinců, které je třeba vodit za ručičku.

            • Vaše these, cituji:"...máme tady příliš mnoho nesvéprávných jedinců, které je třeba vodit za ručičku." je naprosto správná, zejména pokud vezmu v úvahu osobu autora a z toho vyplývající fakt, že se týká EU, budoucích USE.

              Proces přeměny občanů v nesvéprávné jedince, které je nutno vodit za ručičku, zaváděním maxima regulací do všech oborů lidské činnosti, je typický pro socialistické státy současné EU, jde o pravý opak liberalismu, který je pevně spjat s kapitalismem.

              Rozpor mezi aplikací socialistických regulací na společnost, která je proklamativně kapitalistická a demokratická (sic!) je příčinou současné krise.

              Ostatně soudím, že EU má býti opuštěna. 

              • Reakce na příspěvek:

                "Ostatně soudím, že EU má býti opuštěna"

                Takový blábol bych označil za projev vlastizrady nebo důsledek nízkého IQ. To je výzva k návratu pod ruskou koloniální správu.

                V r. 1918 naši předkové také "opustili" rakouskou monarchii, kterou Země Koruny České po staletí spolutvořily. A po pouhých dvaceti letech samostatnosti naše země spadla pod socialistickou koloniální správu, nejdřív socialistů "hnědých" a vzápětí "rudých". A důsledky tohoto půlstoletí socialismu tady trvají dosud.

                "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu" praví stará moudrost.

                • Reakce na příspěvek:

                  Vaše bláboly bych mohl také označovat, nicméně jsem gentleman a něco pro vás udělám: Váš příspěvek jsem nečetl.

            • KIMCID

              Pokud občané nechápeš význam slova troll proć proboha reaguješ?

    • vanhorne

      "jemu podobným tu máme Babiše "

      Diky ovcim tu mate vyborneho pastevce.

      • 😀😛😍

      • KIMCID

        Až si najdou tradiční strany program bude dobře. Zatím je tu bude Babiš válcovat.A je to jen a jen jejich práce za posledních 24 let.

  • Ale přijde to líto Varane, co?Pan ministerský předseda hoduje a nejen nad pizzou. Socky tobě podobné bivakují pod mostem, ranní koupel obstará kaluž vody a hoduje se u popelnice.Sprostá chamraď má těžké časy.Ovšem hulákat v ulicích to jim jde moc pěkně.To zas bude na podzim komedie.To se zas bude národ řezat smíchy.

  • Závažnější je sdělení, že ČR byla vyškrtnuta ze seznamu zemí, které spalničky na svém území nemají. Došlo totiž také u nás - nejen v rozvojových zemích s nízkou úrovní vzdělanosti - k šíření "myšlenkových memů" (čti "hloupých žvástů") dezinformátory, tvrdícími, že 

    -„očkování je nástroj k umělému omezování porodnosti“ 

    nebo dokonce žvástu, že

    - „očkování je taktika příslušníků Nového světového řádu (NWO) pro autogenocidu“. 

    Důsledkem je, že bagatelizování závažnosti onemocnění (zvláště u dětí) na jedné straně a lživé informování o riziku očkování na straně druhé vede k enormnímu nárůstu onemocnění i v České republice. 

    Tak došlo vyškrtnutí Česka ze seznamu zemí, které spalničky na svém území nemají.

    A to WHO předpokládala, že nemoci jako spalničky a zarděnky bude možné do roku 2020 globálně vymýtit!

    L I D S K Á   H L O U P O S T   O P Ě T   Z V Í T Ě Z I L A !

  • Podle typu a charakteru fotografie soudím, že pan Jégl dokončil svou zaslouženou dovolenou. Doufám, že odpočatý a v plné síle. 😀

    • ... já bych mu dopřál dvacetiletou dovolenou 😂
  • milacekpublika

    Naprosto zbytečně ofenzivně napsané. Pokud někomu něco vadí, tak ať to dělá jinak. Jasně, politika je obecně globální záležitost, ale jak vás reálně ovlivní to, jestli vládnou bílí, modří nebo zelení? Zdražuje se za každé vlády. A práci vám taky nikdo nezakáže. A jestli někomu vadí dotace a že na ně on nemůže dosáhnout a někdo jiný ano, tak třeba existují firmy, které řeší dotace na tepelná čerpadla. Směle do toho a využijte je. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit