Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • .

• Snažíme se učit děti i doma. Hlavně teď jak nebyla dlouho škola. Jediné s čím máme s manželkou opravdu problém, tak je matematika. Zvládáme vše vypočítat, ale ne moc vysvětlit a předat dětem. 

• U dětí jsou perfektní hry, kde se počítá. Můžete tak děti lehce učit matematiku hrou. U našich to funguje velice dobře. 

• Jaké hry přesně myslíte? to si vymýšlíte nějaké takové vlastní hry, kde děti musí počítat? 

• Ne ne, kupujeme hry přímo pro děti, které je učí z aaa-skolak .cz Najdete tam spoustu her, kde se může dítě zdokonalovat v matematice nebo například anglickém jazyce 

• kapusta
    Jak je možné, že si někteří učitelé dokáží pořádek ve třídě udělat? Mám děti a jsou učitelé kde dítě si nedovolí ani pípnout, a učitelé kde děti si dělají co chtějí. Není učitel jako učitel, také jsem ale řešila učitele v ředitelně, protože jeho nemístné poznámky dceru ponižovali na tolik, že mi chodila s pláčem domů, a to jen proto, že je malé postavy. Učitelé se také neumějí k dětem chovat, to co si učitel dovolí k dětem, by v jiném zaměstnání za to jak se chová dostal vytýkací dopis. Děti vnímají nespravedlnost a ponižování ze strany učitele, stejně jako dospělí lidé například v zaměstnání. Na základě toho potom děti učitelům dávají najevo, že je nemají rádi. Nikdy se nevyplácí ani k těm nejmenším chovat se nespravedlivě, děti si hodně pamatují a nesou si to až do dospělosti.
  • Ministr školství skončí s plejadou uředníků ministerstva a bude  jen ministr vyučování nebodou odbory školství a bude vyučovat i Petr Gazdík ,když nebudou placené poslanecké a senátorské místa tak budou muset dělat  své povolání učitelů a tim se nahradí ja říkáte nedostatek učitelů v praxi a vezmou se i učitelé co jen studují češtinu v akademiji věd tvorbu českeho jazyka mužeme použít  jakoo davno pradávno jak je komu libo jen když budou rozumnět a hovořit česky bez přízvuků cizího to je berná mince správně hovořit česky bez cizího přízvuku .Zrušil bysemuž dávno také diskuze kde člověk píše na klávesnici a pouze nahrávky k diskuzi za minutu řečeno bez námahy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit