Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moravský SUPERMAN
    Michal Hašek Funkce a posty"
    1. Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.2. Člen volebního výboru sněmovny.3. Člen zemědělského výboru sněmovny.4. Člen Meziparlamentní skupiny Česko - Rakousko ve sněmovně.5. Člen Rady vlády pro záležitosti romské menšiny.6. Člen Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii ČR.7. Hejtman a člen rady Jihomoravského kraje (JMK).8. Zastupitel Jihomoravského kraje Předseda Rady hospodářské a sociální dohody JMK.9. Předseda Bezpečnostní rady JMK.10. Předseda poradního sboru hejtmana pro otázky koncepce zdravotnictví JMK.11. Předseda Asociace krajů České republiky12. Člen Komise Rady Asociace krajů ČR pro dopravu.13. Místopředseda Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod. ...14. Člen monitorovacího výboru ROP NUTS 2 Jihovýchod15. První místopředseda (a člen ÚVV) ČSSD.16. Člen politického grémia ČSSD.17. Člen KVV ČSSD Jihomoravského kraje.18. Místopředseda OVV Brno-venkov ČSSD.
    19. Stínový ministr zemědělství a venkova ČR za ČSSD.20. Garant zemědělské ústřední odborné komise ČSSD.21. Předseda dozorčí rady akciové společnosti Cíl.22. Předseda Politické rady CENTROPE.23. Člen správní rady Masarykovy univerzity Brno.24. Člen správní rady VUT Brno.25. Člen správní rady Mendelovy univerzity v Brně.26. Člen správní rady Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.27. Člen Řídící komise se statusem rozhodovacím Moravian science centre Brno.28. Předseda valné hromady Jihomoravského inovačního centra.
    29. Předseda Dozorčí rady Vinařského fondu ČR
  • SPOZ - tedy strana paranoidních obdivovatelů Zemana se zastavila a znemožnila sama. Žádného Mirka Kalouska díky Bohu nezastavila, protože Mirek Kalousek je muž na svém místě a ví moc dobře, co tento stát potřebuje a jak se má vést. Žádných experimentů od SPOZáků - zemanovčíků nám netřeba, ostatně ve volbách totálně propadli.
  • Zdá se mi, že si ČSSD v následujících předčasných volbách podepsala stejný volební výsledek jako ODS.
    *12* *12* *1*
  • Povolební situaci ztížila nestabilita ČSSD...Ztížila? Snad zablokovala, ne?
  • A nejen ČSSD. Tady je přece nestabilní celý tenhle bordel stát, to každý vidí !!!
  • Tyto deníky již dávno nejsou české, proto jejich názory jsou o ničem. *2*
  • Mám z té situace v KSČSSD velkou pošklebenici.Hlavně se chechtám těm chudákům,kteří je volili a uvěřili těm kecům o fungujícím státu a co já vím čemu všemu.Ti chlapíci,kteří nikdy nic jiného než politiku nedělali,se ani nemohli naučit férovému jednání,neměli kde.Doufám,že do 2 let budou nové volby a socani půjdou do zadele.
    • Kdepak, nové volby budou už 1. dubna! Do té doby dál povládne nikým nevolená vláda "zemanovců", co propadli ve volbách. Protože tihle hoši, ti se nejsou schopni domluvit,
      Po dalších předčasných vobách to dopadne zase tak, a tak Zemanovci bodou vádnout do "alelujáááá"... *7* *8* *9* *13* *16*
  • No, je to tak. Po dvaadvaceti letech lidé prozřeli. S hlavami vymytými antikomunismem, teď neví kam se obrátit. Naletěli populistickým řečem hnutí ANO, tak jako kdysi naletěli na řeči nové strany VV či TOP 09. Nyní budou očekávat lepší zítřky, které asi spolek ANO nesplní. A tak možná i dřív, ale nejpozději za 4 roky zde bude nové hnutí, které namaže med kolem úst občanům, kteří se stále budou bát vrátit se k předlistopadovému systému. Stát může dýchat pouze s vědomím, že má tzv."plnou kasu" ale pokud nebude alespoň část státních podniků, které budou "penězovody" do státního rozpočtu, tak se nic nezmění. A to že je Babiš bohatý, ještě neznamená, že to bude on, co bude plnit státní rozpočet.
  • Buďme rádi že máme Zemana, nikdo lepší momentálně není, takže VO-CO-GO. *14*
  • Na smetišti politiků je překohoutováno. Tragédie je, že každý z těch pánů myslí především na vlastní blaho a my jako národ, jsme jim celkem ukradení.... Jen před volbymi načas nastaví přátelskou tvář a pak už zase jen kujou pikle a hrabou a hrabou.... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit