Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moravský SUPERMAN
    Michal Hašek Funkce a posty"
    1. Poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.2. Člen volebního výboru sněmovny.3. Člen zemědělského výboru sněmovny.4. Člen Meziparlamentní skupiny Česko - Rakousko ve sněmovně.5. Člen Rady vlády pro záležitosti romské menšiny.6. Člen Rady vlády pro energetickou a surovinovou strategii ČR.7. Hejtman a člen rady Jihomoravského kraje (JMK).8. Zastupitel Jihomoravského kraje Předseda Rady hospodářské a sociální dohody JMK.9. Předseda Bezpečnostní rady JMK.10. Předseda poradního sboru hejtmana pro otázky koncepce zdravotnictví JMK.11. Předseda Asociace krajů České republiky12. Člen Komise Rady Asociace krajů ČR pro dopravu.13. Místopředseda Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod. ...14. Člen monitorovacího výboru ROP NUTS 2 Jihovýchod15. První místopředseda (a člen ÚVV) ČSSD.16. Člen politického grémia ČSSD.17. Člen KVV ČSSD Jihomoravského kraje.18. Místopředseda OVV Brno-venkov ČSSD.
    19. Stínový ministr zemědělství a venkova ČR za ČSSD.20. Garant zemědělské ústřední odborné komise ČSSD.21. Předseda dozorčí rady akciové společnosti Cíl.22. Předseda Politické rady CENTROPE.23. Člen správní rady Masarykovy univerzity Brno.24. Člen správní rady VUT Brno.25. Člen správní rady Mendelovy univerzity v Brně.26. Člen správní rady Veterinární a farmaceutické univerzity Brno.27. Člen Řídící komise se statusem rozhodovacím Moravian science centre Brno.28. Předseda valné hromady Jihomoravského inovačního centra.
    29. Předseda Dozorčí rady Vinařského fondu ČR
  • SPOZ - tedy strana paranoidních obdivovatelů Zemana se zastavila a znemožnila sama. Žádného Mirka Kalouska díky Bohu nezastavila, protože Mirek Kalousek je muž na svém místě a ví moc dobře, co tento stát potřebuje a jak se má vést. Žádných experimentů od SPOZáků - zemanovčíků nám netřeba, ostatně ve volbách totálně propadli.
  • Zdá se mi, že si ČSSD v následujících předčasných volbách podepsala stejný volební výsledek jako ODS.
    *12* *12* *1*
  • Ministr prověrku NBU nepotřebuje.
  • a navíc jsi ji měl jistou a když jsi něco uměl, tak jsi podle toho i byl ohodnocen...
  • Povolební situaci ztížila nestabilita ČSSD...Ztížila? Snad zablokovala, ne?
  • A nejen ČSSD. Tady je přece nestabilní celý tenhle bordel stát, to každý vidí !!!
  • Tyto deníky již dávno nejsou české, proto jejich názory jsou o ničem. *2*
  • Zeman leží zlodějům v žaludku, ale sám se na tom také podílel, protože všechny kolem sebe nechal bezostyšně rozkrádat také - viz jeho korunní princ Gross, Šlouf, Grégr atd. a zlodějskou ODS po sarajevském atentátu sám vlastními silami resuscitoval a propojil tak krádeže ODS i s kradením ČSSD. Viz. lehké topné oleje a alkohol, líh atd. na což upozorňovala a rozpracovala to novinářka Lorencová a Zeman to tehdy smetl k ledu. Dodnes jede s Klausem v těchto svinstvech a chránil Klause za pomocí Rychetského a ústavního soudu před velezradou za amnestii a Livie dostala za tunelování státních podníků v 90tých letech ještě odporně špinavou trafiku, tedy stejnou trafiku a stejně špinavou , jakou připravoval kníže pro Vondru za Promopro. Zeman není o nic lepší. Zeman je stejný špinavec a křivák, jako všichni.
  • Zeman na to nebyl sám, dokázal to v tandemu s Klausem. Jen toho zmetka , co jeho žena za dozorování vytunelování různých státních podniků včetně ČS spořitelny dostala trafiku na SLovensku nevynechávejte. On stál se svojí ODS na počátku toho všeho a Zeman mu zdárně sekundoval a v těch kalných vodách plul i Kalousek se svojí kamarylou a kníže též. a , že se také tužili. Takže vynechávání jedněch na úkor druhých není na místě.
  • Ano levice je nejednotná, proto hodně lidí nevolilo ČSSD, protože Haškovci , co běhali na Hrad za Zemanem, podráželi Dienstbiera při prezidentské kampani a mydlili schody těm, co o Zemana příliš nestáli. Nakonec se hlasy rozprchly do různých stran a dokonce i v nemalé míře k Babišovi, protože lidem na severu sliboval práci a protože tento region je nezaměstnaností ve vysoké míře dlouhodobě postižený a tak vsadili jako v lotynce. Co dokáže Babiš je ve hvězdách, protože na jihu Čech s ním mají zkušenosti a hlasy mu příliš nedávali. Babiš na jihu kupoval podniky, které zavíral, lidi propouštěl, protože tak likvidoval konkurenci, aby mohl zvýšit cenu jak hnojiv tak krmných směsí. Získala tak téměř kontrolu nad vším. Ubránili se jen někteří a k těm nyní zemědělci jezdí s prosíkem, protože jejich ceny jsou nižší než ty Babišovy. Nedělejme si po těchto zkušenostech o Babišovi velké iluze, vážení ovčánkové. Odborně se tomu říká optimalizace, restrukturalizace, transformace a jiná blbizace pro ovčánky.
  • Dříve jsme v práci nemuseli držet hubu tolik, jako ji musíme držet dnes. Je mi líto, ale tak to dnes opravdu je, a pokud to nevidíte, tak jste slepá a hluchá bia.
  • O levici a pravici jde, to jen nyní se mnozí snaží o novou rétoriku a mlžení, protože jde vždy o peníze . Bohatí vždy budou usilovat o co nejnižší daně a žádnou solidaritu s těmi, co jsou občany práce, tedy nepodnikají, nespekulují , a bohatí si prostě sami od sebe takto daně nikdy nestanoví. Proto pravicové strany jim toto umožňují a pomocí sponzorských darů od nich, tedy nechávají se legálně korumpovat, protože se jim to finančně královsky vyplatí. . Dobročinné akce jsou pak akorát na vymývání mozků o jejich dobrotě pro blahoslavené chudé duchem, Takový markteingový tah, protože , kdyby bohatí platili solidární, progresivní daň a nepřeváděli svoje firmy do daňových rájů, tak by pro tyto lidi peníze byly a nemuseli se pořádat okatě pro ně sbírky. A levice je od toho, aby to korigovala, tedy o tu progresivní daň a daň z bohatství , ovšem nerozkrádala tyto daně a hospodařila s nimi tak, jak má a tvrdě je vybírala a vše dodržovala.Proto pravice a levice tu vždy byla, je a bude, akorát se to možná bude jmenovat v budoucnu i jinak, ale bude to stále na stejném základě. .
  • Kdepak, nové volby budou už 1. dubna! Do té doby dál povládne nikým nevolená vláda "zemanovců", co propadli ve volbách. Protože tihle hoši, ti se nejsou schopni domluvit,
    Po dalších předčasných vobách to dopadne zase tak, a tak Zemanovci bodou vádnout do "alelujáááá"... *7* *8* *9* *13* *16*
  • Mám z té situace v KSČSSD velkou pošklebenici.Hlavně se chechtám těm chudákům,kteří je volili a uvěřili těm kecům o fungujícím státu a co já vím čemu všemu.Ti chlapíci,kteří nikdy nic jiného než politiku nedělali,se ani nemohli naučit férovému jednání,neměli kde.Doufám,že do 2 let budou nové volby a socani půjdou do zadele.
  • No, je to tak. Po dvaadvaceti letech lidé prozřeli. S hlavami vymytými antikomunismem, teď neví kam se obrátit. Naletěli populistickým řečem hnutí ANO, tak jako kdysi naletěli na řeči nové strany VV či TOP 09. Nyní budou očekávat lepší zítřky, které asi spolek ANO nesplní. A tak možná i dřív, ale nejpozději za 4 roky zde bude nové hnutí, které namaže med kolem úst občanům, kteří se stále budou bát vrátit se k předlistopadovému systému. Stát může dýchat pouze s vědomím, že má tzv."plnou kasu" ale pokud nebude alespoň část státních podniků, které budou "penězovody" do státního rozpočtu, tak se nic nezmění. A to že je Babiš bohatý, ještě neznamená, že to bude on, co bude plnit státní rozpočet.
  • Buďme rádi že máme Zemana, nikdo lepší momentálně není, takže VO-CO-GO. *14*
  • Na smetišti politiků je překohoutováno. Tragédie je, že každý z těch pánů myslí především na vlastní blaho a my jako národ, jsme jim celkem ukradení.... Jen před volbymi načas nastaví přátelskou tvář a pak už zase jen kujou pikle a hrabou a hrabou.... *16*
  • Jo, trhnu, nejradši tobě vazem!
  • Kuš, mrtvolo!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit