Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A právem chválí sám sebe pan ministerský předseda.Jo kdyby tam seděl takový Kalousek, nebo Fiala - to bychom zpívali jinou písničku.Pořádné úsporné balíčky, převeliké stavby mostů a dálnic. A kamarádi kamarádů by si pakovali kapsy.Třepou se vlčáci na místo ve Strakovce. Ovšem s absolutní novinkou přicházejí Piráti.Bonzovat do Bruselu.A když Brusel nepracuje dost rychle naprášit i jeho.Na takové sedí to klasické.Hnoji všech hnojů.

    • Dej si facku a poloz si otazku kdo zaplati az se miliardy dotaci budou vracet do Bruselu? No ÁNO, nebudete Babiš, ale Ty a spousta dalších daňových poplatníků což bude znamenat jediné buď se zhorší služby státu (což je velice nepravděpodobné) nebo se zvednou opět daně!!!

      • Dotace zaplatí v každém případě daňový poplatník, ať je dostal přiděleny Franta, nebo Tonda, nebo se budou vracet. Z hlediska daňového poplatníka je to stále stejné svinstvo.

  • i když jsem babiše nevolil je to nejlepši předseda vlady v historii.za poslednich 30 let.misto aby jsme se radovali že se mame dobře tak novinaři na vše hazi špinu.opozice v čele s kalouskem se nemuže spokojit že tu neni bida jako za kalouska ktery nas všechny okrad..babiši vydrž proti tem nackum z ods a užalovanych piratum.přeji vam pane babiši hodne zdravi a štesti a trpelivosti proti milionu chvilek ktere nikdo nevolil a volit nebude....

  • Tak jo -  budeme se radovat, že budeme víc utrácet za nájem, potraviny, energie, služby...no prostě za vše...

    Jo a také se budeme radovat, že se naše republika stále více zadluzuje, že platíme větší poplatky úplně za vše...atd...atd..

    To přece každý musí jásat...😡


    • josef.chmela

      S tím jásotem už jsi určitě začal na náměstích v 89. Vždyť jste to chtěli, tak proč teď nadáváte a brečíte.

      Babiš to náhodou ještě vede nejlíp ze všech po 89 roce.

    • Gorobilypes

      😂😂

  • josef.chmela

    Zásadní nedostatek všech novinářů je ten, že jsou za své napsané hlouposti ještě placeni.

  • Nechápu to.....😯 dvacet let do nás stranické sekty v čele s ODS TOP a podobnými darmožrouty bušili jak prý je všechno super, jak směřujeme neochvějně k světlým zítřkům a neomezenému nekonečnému růstu, kupředu pravá, zpátky ni krok. Jak se radostně zadlužujeme, po vzoru všemoudrých USA, jak jsme všechno prodali, nebo spíš darovali, že už nám nepatří ani voda v potoce a jak je to všechno bezva. Máme prý svobodu (no já vidím na každém kroku cenzuru a kamery) demokracii (ale Lid jaksi nevládne a nevládne). NO ALE ASPOŇ TY BANÁNY MÁME....!!!!! 

    Ale sotva dvacetileté zloděje odstaví od koryt nějaký Babiš, už je křiku, do jaké pohromy se řítíme, svoboda a demokracie najednou prý mizí v dál (ovšem nemůže zmizet něco, co nebylo) a jak prý v budoucnu nebude na skývu suchého chleba, že budeme Somálsku závidět. Tak kde udělali poslední čtvrtstoletí Modří soudruzi chybu?????

    • Ale on je neodstavil neb je sám jedním z těchto soudruhů co kradou kde mohou ,to je takové pokračování oposmlouvy s třídním bojem mezi frakcemi .Eštébák má pouze snahu prosadit do toho vyžírka systému jen sebe a vystrnadit ostatní  a zatím mu to lidi žerou,on nepotrebuje krádst neb už má nakradeno ,at vytáhne dan.přiznání jestli to lze stihnout stát se miliardářem ,ne on bude krádst až do smrti protože má málo a vždy bude mít málo a je jedno jestli je to doutníček Bakala od jezera ve švajcu nebo jízdenka Rittig z vilky v Monaku kde si užívá poctivě vydělané peníze ,či mostecká ekotrojka ,nebo agrovyžerto s andym,či koníci kelnera který vykládá o boháčích a demokracii a sám podniká v zejména v zemí kde to je s tou demokracií nic moc , ono to tak na světě chodí a je jen lidech co si nechají nakukat.

      • Babiš není můj kůň. Osobně jsem měl a mám o tomto systému jiné představy. Doufal jsem že vznikne suverénní Česko-Moravský stát rovných práv (když už se teda Slováci museli trhnout) kde budou voleni individuální adresní politici bez imunity (a ne anonymní straničtí zlatokopové s imunitou) a Lidé  budou moci své zástupce kontrolovat referendem. Ekonomika bude bezůročná, armáda bude švýcarského typu kombinace profesionálů se zálohami, strategické zdroje nám budou patřit (to jest voda, uhlí atd.) Nebudeme v žádném paktu, ale budeme neutrální a  hrdě bránit svou zemi. Budeme součástí Evropské Unie (ovšem ne za každou cenu) a Evropu budeme inspirovat svým příkladem k transformaci. Budeme spolupracovat jako rovný s rovným s Rusy i Američany. 

        Ovšem místo toho se jen obrátily korouhvičky z Východu na Západ. Místo komunistické a lidové strany máme teď jiné strany (opět nekontrolovatelné, Lid drží ústa). Z Československa nám vzniklo jakési Čečensko teda "česko" kde se všichni potácí v dluhu a exekucích. Armáda je jen malý putovní cirkus který na příkaz "amerického bratra" rajzuje po světě (ani Sověti nás nenutili jít do Afgánistánu). Součástí EU sice jsme, ale je to stejně chaotický a rozpadající se spolek jako protektorát česko. 

        Ve světle těchto skutečností mne opravdu nějaký Babiš netrápí a čím víc recyklovaná modrá klika a její přisluhovači zuří, tím víc mám radost a Babišovi fandím, aspoň něco málo se v tomhle chlívu děje. 

        • jste utopista a ne realista a jestli máte radost z toho že jedny zloděje vystřídá zloděj jiný tak nemá cenu s vámi diskutovat a fanděte dál , Asie začíná za řekou Moravou a vypadá to na demarkační čáru zase u Zbiroha akorát těch Chodů už bude málo aby drželi zkrátka chálifát v bavořích🙂

          • Je mi srdečně jedno, jakou nálepku mi ve své nechápavosti dáte. Ne každému je shůry dáno a jak známo, "některé věci v hypermarketu v akci nekoupí". 😉 I když to nechápete i vaši předci mají moravské kořeny, (pokud tedy vůbec jste Čech a nejste nějaký západní přistěhovalec, pak by se vaše poblouznění dalo pochopit). Češi jsou jen separatistický kmen který se začátkem druhého tisíciletí odtrhl od Moravského národa. Ale já vám to neberu, cítíte se lépe s Němci a Američany tak do toho. Jenže pamatujte kyvadlo se vždy houpe zprava doleva a zase zpátky až i ten největší omezenec pochopí, že optimální je ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA. Jednou i vy dospějete a začnete dávat přednost PRAVDĚ před fiktivními halucinacemi.

            • že by moravský nacista byl realista ,tož synku dobre to tu válíš , ale jinak je to s tebu jak s šalinou pod šmirgl trolejů

              • Reakce na příspěvek:

                To je všechno co umíte? 🙂Kdo se před vámi poslušně neshrbí, tak je "moravský nacista"? No když myslíte tak jsem "moravský nacista" A co vy? Jaký jste nacista? Český nebo dokonce spíš německý či americký? Nestyďte se, přiznejte to.....jeden se tu už onehdá přiznal, že je italský fašista a taktéž trpí náklonností k německým nacistům. Nejste příbuzní????? 😉 A než začnete opět  agitovat pro "jedinou správnou stranu", tentokrát západ, nepochybuji že před čtvrtstoletím byste agitoval patrně pro východ, to je prostě takový typ jednodušších lidí, schválně zkuste si aspoň jeden den existovat bez levé ruky nohy plíce nebo naopak bez pravé ruky nohy a plíce. Možná vám někdy docvakne hloupost jednostranného pohledu na svět a začnete konečně používat obě poloviny mozku LEVOU I PRAVOU bez ideologických předsudků....😀 

  • pěkný projev, budu volit pana Babiše.

    • Když máte žaludek na to volit takového špinaveckého gaunera není vám bohužel pomoci. My ostatní budeme místo populistikého žvástavého, podvodného, prolhaného, koktavého účeloffkářřskééého kampáááněěě volit raději člověka.

      • dzixy

        Zdá se, že Ti Babiš musel nějak moc ublížit. Zda jsi již přišel na to, čím??

      • A koho ?

      • Volit vy osobo budete jenom a jenom nějaký ten špinavý politický spolek a ten si sám z řad svých osvědčených mafiánů zvolí premiéra. Premiér se nevolí, ale určuje se dohodou "vítězných stran ve volbách."

        Člověka můžete volit jen jako prezidenta. Ani tohle nevíte? 

        • Pana Babiše budu podporovat při volbách  na prezidenta, to pochopil snad každý, jenom vy ne Jindříšku 

          • Tak to se omlouvám, fakt jsem to nepochopil. 

    • Já taky nestojím o bídu od zloděje kalouska ani od zloděje fijali ani od jejich kamarádů zlodějů.

  • Vážení přátelé ano. Potvrzuje se zde velmi pregnantně stará poučka PR. Pokud nám chybí jakékoliv argumenty proti programu, je třeba se zaměřit na jeho představitele a toho se snažit dehonestovat, třeba i maličkostmi. Např. špatně zvolený vzorek kravaty, nevhodná délka ponožek, údajný úlet jeho babičky z matčiny strany před padesáti lety apod.

  • Oligarcha Babiš, dobře známý jako Bureš, je soukromý mocenský subjekt s babišoidy rozesetými všude.

    Babišoidní struktura má nově úvěr u Čínské banky téměř 1 miliardu CZK.

    Tento absurdní stát se nyní nazývá Babišistán a je prorostlý chobotnicí s přisátými chapadly. Jsou tu stále ti navenek zrovna ne moc viditelní, co tu byli už předtím a nabalují se další.

    Kalousek není svatý, ale nevšiml jsem si, že by disponoval obrovským majetkem v řádu mnoha miliard, čerpal si tučné dotace a byl jako soukromý subjekt ztotožněn se státem (stát Kalouskostán takového rozsahu se zcela jistě nekonal), ale Babišistán se koná.

    Vzpamatujte se včas! Teď jste opilí koblížkem. Takhle ale přece stát a ekonomika ve skutečnosti dlouhodobě fungovat nemohou... Nacházíme se na pokraji totalitního režimu a někde je to už přes čáru.

    • josef.chmela

      To je tedy blábol. Když budu akceptovat, že je tu dnes přisátá na stát  jakási chobotnice s 8 chapadly, tak je to pořád lepší než za vlád ODS, TOP09 a KDU-ČSL, kdy zde byla také přisátá chobotnice ale ta těch chapadel měla několik tisíc.

    • Z vašeho blábolu lze vyrozumět, že kdosi má u Čínské banky úvěr téměř jednu miliardu CZK. Kdo konkrétně má takový úvěr a co to znamená, respektice co je na tom špatného?

      Dokážete to srozumitelně vysvětlit?

      Na základě čeho tvrdíte, že se nacházíte na pokraji totalitního režimu?

  • Koblihar začal citací projevu  Havla  a pak už to byly jen " komunistické"  žvasty jako za Husáka a chválení se...

    Vše mimo realitu...



    • sebe chvála smrdí a u eštébáka zo slovači je to taktéž ,já furt nechápu že se tento poloboh nestará o svojí domovinu , tam je ho třeba nebo na slovači bylo málo na vyžrání.?

      • To je přece velmi jednoduché - slováci nejsou jako češi, kterým stačí pár koblih plněných žvásty profláklého gaunera jakým babiš nepochybně je. Ti by toho ešťebéckého gaunera i s tou jeho zločineckou smečkou hnali tak, že by nestačil ani ze sebe vymektat to svoje - je to úceloffková kampááááňň.

        • Zločineckou smečkou myslíte vy pochodující žluči z Letné všechny voliče hnutí ANO nebo ty opravdové zločince, kteří kradou podobně jako Vámi obdivovaný premiér, jen se nějak ne a ne dostat před soud? 

      • To je take to jedine co nejak nechapu. Bures se vratil z Afriky az na zacatku 90tych let. Teprve kdyz se to nejhorsi pro fizly jako je on uklidnilo a tak nejak se ukazalo ze se bohuzel na lucerny veset definitivne nebude. Po kratkem angazma. ( prvni pokus o tuneling tamo ) v rodnem Slovenskem State se soukmenovcem ze stejne firmy , ktere skoncilo utekem soukmenovce do Ameriky a Burese do nove vznikle Ceske republiky, se rychle oklepal a zacal budovat svuj Agrofet. Jidasu v Cechach nasel dost , neco si pritahl sebou z Vaterlandu. Zbytek uz je bezne znama verejna skutecnost. To , ze ho nejak v jeho rodne hroude nemusi, ba ani nechteji, ci dokonce nemaji radi, se jiz vicekrate prokazalo. Navsteva SK prezidentky Caputove v CZ mluvila snad nade vse. No tak ho ted maji na krku ti blbejsi z toho byvaleho spolocneho statu. 

  • Gorobilypes

    Předem chválím Bicana jakého ze sebe dělá primitiva když nedokáže ani dat fotku u toho projevu. A pak bych rád pochválil místní Abtibabiš tím diskutujících, za jejich volbu Kalousků a Fialů. Je vidět že má národ krátkou paměť.Pod vedením tradičních stran to vedlo k lepším zítřkům.

    • vanhorne

      " dat fotku u toho projevu"

      Fotka tam je. Ze ma nekdo v prohlizeci zastavene zobrazovani images, neni vina Bicana. Jak IE11 tak i Chrome maji v nastaveni moznost povolit nebo zakazat zobrazovani images. Staci nekolik kliknuti v Nastaveni a Babis vyskoci jako zivej. I kdyz ma narod kratkou pamet, vzdycky se jeste najdou jedinci s delsi pameti. Ti mozna kdyz vidi obrazek Babise, vidi za nim i ten jeho STB background.                          Ted se to snazi tahnout k lepsim zitrkum jediny tahoun, Bures.

      • Gorobilypes

        Ale jiste proto tam vlastně je že se nám za vlády ODS a top 09 tak dobře dařilo 😂😂😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit