Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co řekl zástupce Ruské menšiny v ČR - Alexej Kelin.

český stát by se měl urychleně začít zabývat Ruskou propagandou.
    čeští občané ruského původu propagují myšlenky které jsou v přímem rozporu
    s principy a hodnotami které vládnou v EU:

Část to dělá z přesvědčení ale u většiny převládá ekonomický zájem - jsou za to placeni.
    Ruskou propagandu šíří: aeronet cz a Institut slovanských strategických studií.
    • Vy víte kdo je nějaký Kelin? Na diskotékovou holčičku trochu divné "new information", nemyslíte?
      No a principy a hodnoty EU? Zeptejte se anglánů proč ještě nemají EURO a co je korupce v Bruselu
      *1* *1* *1*
    • a ty šíříš jakou propagandu?
  • Rád bych znal stránky a s proamerickou propagandou. Tiscali, seznam??? *15* *15* *8* *9*
  • Pane Rejpale.

Proč tedy uprchlíci z celého světa nemíří do KLDR když je tam podle vás dobře?
    Proč za lepším neutíkají do Ruska ale na Západ a to již desítky let.

Putinovci také nadávají na vše západní a hrají si na velké Ruské vlastence.
    A kdepak studují a žijí děti Kremelských papalášů? Na Západě.
    • a já se ptám odkud máte ty zdroje že tomu tak je?kolik uprchlíku z KLDR jste třeba viděla u nás?
    • A ty máš jenom diplom z Plzně. To je fakt k vzteku.
      • v Plzni jsem nikdy nebyla. Jinak Plzeň byla osvobozena Americkou armádou
        takže tam pohádku o tom že Československo osvobodil jenom Rus neříkejte,. *5*
        • Tohle píšeš furt dokola. Není zde řeči o tom, která armáda v r. 45 osvobodila, kterou část Československa. Pakliže, vážená nositelko osvěty a vzdělanosti, nevíte, co byla demarkační čára, laskavě zde neventilujte vaše fantasmagorizmy.
  • Když jsme u té propagandy.. toto mi nafotil kamarád, kterýá byl v Moskv na služebce... foceno na letišti mobilem... leteckaposta.cz/332770639
    • triko se sandokanem,merkelovou či obamou by bylo lepší co?
  • Pro pana Rejpala kterému se ta KLDR nezdá tak hrozná.

Zapněte si na Youtube dokument útěk ze Severní Koreje.
    ať vidíte co musí tamní občané absolvovat když chtějí z toho pekla na zemi odejít.
    • Chodíte taky někdy na WC nebo máte pod sebou plechovku. V tomto případě je úplně jedno, jste-li tranďák, či nikoli.
      • Jsem holka. Pokud si umíte rozvrhnout čas tak zvládnete řadu věcí.
        Na WC už jsem byla. Máte ještě nějaký dotaz?
        • A povězte tedy, co kromě zidiotštělých cintů ještě zvládáte!
          • Pravidelně jsem přispívala na charitu. Jak oblečením tak finančním obnosem.
            Viděla jsem UFO. Vyvolávala jsem duchy. Starala jsem se o zvířátka.
            • "Hubičko" budu psát po Vašem Sorry jste magor!
            • Proč mínusujete? Ptal jste se a já jsem vám slušně odpověděla.
              Přispívala jsem na charitu. Jak jste chudobným pomohl vy? Pochlubte se.
            • Ach jo. Na Youtube najdete dost pořadů o záhadách . Namátkou - velké záhady.
              Záhady SK. UFo lži a studená válka. Nevysvětlitelné záhady.
            • Jaké berete léky?
    • já ho viděl...dobrý ale jeden dokument KLDR nedělá. *3*
      • Kdo ten dokument viděl nemůže se KLDR zastávat.
        • jeden dokument a jsi odborník na KLDR?já se jich nezastávám ať tam chcípnou třeba ale co víš o KLDR a kdo ti ty informace dává?
          • I kdyby to byl jen jeden dokument o tom vypovídající tak je v té zemi něco špatně nebo ne? A zase bolševicky relativizuješ.. Nechce se tím honit hlava viď... Protože tě to samo usvědčuje ze lži. Pokud se nezastaneš slabého a utlačovaného tak jsi fašista, komunista nebo něco dalšího a to tě usvědčuje z té lži , že myslíš pouze na sebe a na svůj profit. A o to totalitním režimům jde... je to jednoduché..
            • A děláji takove dokumenty o mne hned odborníka na tu či onu zem?určitě ne.
              Ono pokud nejdete osobně to chce taky trošku nezávisle zdroje.
              Protože být to takhle, tak v USA o nás diky tomu falešnýmu dokumentu. Maji teď povědomí jak je to tu strašný. Násilnosti, zlodějna, šlapky(mimochodem natočeno američanama)
            • aha tak že všechny negativí dokumenty o USA(geta,drogy,bezdomovci,opuštěný Detroit,noční krimi život) nám vlastně ukazuji jak je na to m USA dobře nebo špatně?
          • Směšně zakrýváte hroznou totalitu v KLDR:

Buďte rád že jste občan EU na kterou tu dšíte síru a oheň. O zdejší svobodě
            si může otrok v KLDR nechat jenom zdát.
  • Pozor, Putinova propaganda! Aplikace varuje čtenáře....A bude tedy někde zas naopak logicky i aplikace na varování před "opačnou" propagandou, kde se zase objeví např.pěticípá hvězda i s pruhy a s upozorněním...Pozor "západní" propaganda !!!..aby se jí lidé mohli rovněž ihned vyhnout a nenakazili se zas náhodou tou opačnou propagandou s otázkou, kdo se v tom má tedy vůbec vyznat v tom co je co a kdo je vlastně kdo ! ?...
    • Vše se dá, Olinku, relativizovat. Pokud se v tom bude pokračovat.. zapomeňme proto brzy v dohledné době na svobodu kterou i touto "diskuzí" užíváme. Jen si vzpomeňte jací kosínci nám vládli před r 89... jak se selektovalo.. tohle jinde neříkej... tohle zase říkej.. a i v této diskuzi je vidět, že naše svědomí je pěkně pošramocené. Kde je v normálním světě jasné se přidat na stranu svobody, míru, pravdy, lásky. Jen deprivant to vše strhá a pošpiní. Ale to je nenormální chování... Je většina tady diskutujících nenormální... ? Snad ne!!!!
      • No právě to jsem měl na mysli s tím, kdo a kteří chytří vocasové to zas budou opět posuzovat, protože toho nálepkování jsem zažil za komančů až až...a prostě mi připadá, že se to zase vrací, ale v úplně opačném směru, akorát se tomu nově zas říká "politická korektnost v zájmu demokracie a svobody a pod." a myslím, že se z toho už zase mnohým lidem se zdravým mozkem v hlavě začíná "zvedat žaludek", jak to úplně okatě smrdí pokrytectvím, falší a uprděností dnešních,"našich politiků" co si ještě nedávno stejně tak nadšeně mnozí říkali soudruhu či soudružko, donášeli na sousedy a pod..., ale opět se starají akorát o svá koryta a o něčí "doporučení" a ne o zájmy své země a vlastních občanů v jejich prospěch ..Mě je z dneška zle kam to zas došlo.., Vám ne ?!
  • Co je to za strašáka na té fotografii ????? Že by náš ministr ???
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/367331-fasisticka-ukrajinska-vlada-utlacovala-reky-na-krymu-prohlasil-recky-ministr.html
    • Ano... Byla to Fašistická vláda...Jak to souvisí ale s dneškem? My jsme ji měli také. a měli jsme i bolševickou vládu a ta také utlačovala názorové oponenty.. Vlastní zkušenost.. Putinovi se daří rozervat demokratickou Evropu... vy to nevidáte nebo je vám to jedno? Pokud Evropa bude držet pohromadě deprivant typu Putina moc nezmůže. Pokud se začnou vytahovat příběhy z dávné minulosti, tak nic moc.... To se dotanem až ke Kainovi a Ábelovi.
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Tuto skvelou aplikacy by si meli nainstalovat predevsim levicovy tupci -na ty je Putlerova nazibolsevicka propaganda mirena!!! Vzdelany a inteligentni clovek to proukokune hned!!!
  • Pane Joe právě předvádíte ukázkovou Ruskou propagandu.
    Srovnáváte nesrovnatelné - dobu před rokem 89 a dnes.

Můžete se dívat na co chcete. Můžete číst co chcete a můžete poslouchat co chcete.
    Za komunistů rozhodovalo cenzorní oddělení co na trhu bude a co nebude.

Kdyby v té době existoval internet tato svobodná debata by se nikdy nekonala.
    Soudruzi v Číně a KLDR ji dodnes nepřipustí. V KLDR je zakázána a v Číně
    vláda kritiky režimu pronásleduje.
    • Madam, vy jste úžasná!
      • Konečně jste si toho také všiml. *3*
        • Ano, všiml. Jenže mezi genialitou a blbostí jednotlivce neexistuje vnímatelná hranice, což se obávám, že je právě váš případ.
          • Jsem hloupá jen proto že jsem napsala jiný názor než máte vy?
            • Na slohu? Dáváte tedy přednost formě před obsahem. Já ne.
            • Napsal jsem snad něco takovýho? Nejde o názor, ale o váš chabý slohový projev, ostentativně se opakující.
    • zprávy o KLDR ti přináší kdo?
      • Klasický kec .... to říkala i bolševická poslankyně Konečná ... když se probíral problém Ukrajiny a že tam jsou ruští vojáci.. Ona drze se zeptala, vy jste tam byli a viděli jste je tam? Dnes to Putin přiznává, že tam jsou. Jen jako příklad, jak to funguje. Všichni jsme odkázáni na zprostředkované informace. Položte si otázku, než něco vyplivnete, zda byste tam chtěli žít.... V KLDR , v Rusku..... asi nikdo. Spíše z vás mluví frustrace z vlastního života. Pokud by vám někdo nabídl práci v USA, tak po ní skočíte a na vše zapomenete.. Pokud připustíte, že si to bez nich nedokážete představit, tak, soudruzi, máte možnost. Baťoh na záda a směr ASie ... URÁÁÁÁ
        • Dnes Putin říká že tam jsou ? a já včera v TV viděl jak říká že tam nejsou, že by tak rychle obrátil ?
      • řekněte upřímně: Chtěl byste v tamní totalitě žít?
        Normální slušný člověk může říct jen jasné NE:
        • nějak tu nevidím odpověď jen otázku?
          • Dal jste mínus. Měl byste být tedy být do té KLDR odeslán.
            Pozdrav nám však nepošlete protože režim svobodný internet zakázal.
            • ptám se co o KLDR víš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit