Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    "který vzkaz UPA našel v elektronické poště"
    To ze nasel neco ve schrance to ma byt nezvratitelny dukaz???? Rekni nejakemu klucinovi a on ti najde v e-mail jaky vzkaz budes chchit.
  • vanhorne
    "Zlatí komouši ti mi nevnucovali blbosti".
    Bylo a je vas hodne kterym to nemuseli vnucovat,protoze jste jim to s chuti sami hltali.Proto se vam tak styska a doufate,ze taticek Putzin primashiruje a nastoli stary zlaty poradek?Na bolshevika muze cekat jenom obycejna luza.
  • Pusinko. max 9 minusu nic neznamena.Je nas mnoho co si prectou diskusi ruskeho velvyslanectvi a radeji se k takovym blbostem nevyjadruji. Vim, ze to beres sportovne a prudis rudochy,
  • Naštěstí ta Ruská propaganda je tak směšná že jim nikdo rozumný nezbaští.
    Putinův Petrohrad uspořádal sjezd pro fašisty a popírače holocaustu.
    Fašisté podporují Putina ale Putinovce dojemně odsuzují fašismus na Ukrajině. *2* *2*

Přátel totalitního Ruska je tu naštěstí málo jak ukázal jejich nicotný protest proti USA.
    Jsou to blázni řekl Miloš Zeman. stal se zázrak. Prezident řekl něco rozumného. *2*

Užijte si drbání a mějte pěkný večer pánové. Diskotéka volá.

Simča
  • Kdepak propaganda USA je ta nejlepší na ní nikdo nemá!!! Ty lži,které nám se věší na nos a spoustu lidí stále věří!?!? Třeba měsíc !

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1618-vyroci-letu-apollo-13-znovu-otevira-nezodpovezene-otazky-velky-skok-pro-lidstvo-nebo-jen-spatne-zrezirovany-podvod-patnact-duvodu-proc-clovek-na-mesic-zatim-nikdy-nevstoupil.htm
  • nestačil mu krach jeho protikonvojového snažení.Nyní už instruje rusáky na motorkách kudy kam po česku.Takže se nám z bývaleho poslance a člena Nejvyššího soudu stává spolehlivý a certifikovaný kolaborant první kategorie.Ono si to nedá pokoj.Chce dokonce zakládat proruské hnutí.Dobře když to tak cítí.Ale zas je třeba reálně počítat kdyby se něco semlelo, že bude v prvním sledu.S kolaboranty se dělají pořádky přednostně.A po bolševicku!
  • a ty šíříš jakou propagandu?
  • Hary za vlády vašich rudých komunistů by se tato svobodná debata nikdy nekonala.
    Kdo by veřejně nadával na režim jak to děláte vy dnes skončil by ve vězení.
  • No potěš koště. Zlatí komouši ti mi nevnucovali blbosti. Kdo lže si rád zjistím sám bez pomoci Goebelse. *3*
  • Dnes Putin říká že tam jsou ? a já včera v TV viděl jak říká že tam nejsou, že by tak rychle obrátil ?
  • Co řekl zástupce Ruské menšiny v ČR - Alexej Kelin.

český stát by se měl urychleně začít zabývat Ruskou propagandou.
    čeští občané ruského původu propagují myšlenky které jsou v přímem rozporu
    s principy a hodnotami které vládnou v EU:

Část to dělá z přesvědčení ale u většiny převládá ekonomický zájem - jsou za to placeni.
    Ruskou propagandu šíří: aeronet cz a Institut slovanských strategických studií.
  • Proč mínusujete? Ptal jste se a já jsem vám slušně odpověděla.
    Přispívala jsem na charitu. Jak jste chudobným pomohl vy? Pochlubte se.
  • a já se ptám odkud máte ty zdroje že tomu tak je?kolik uprchlíku z KLDR jste třeba viděla u nás?
  • v Plzni jsem nikdy nebyla. Jinak Plzeň byla osvobozena Americkou armádou
    takže tam pohádku o tom že Československo osvobodil jenom Rus neříkejte,. *5*
  • Rád bych znal stránky a s proamerickou propagandou. Tiscali, seznam??? *15* *15* *8* *9*
  • A ty máš jenom diplom z Plzně. To je fakt k vzteku.
  • Na slohu? Dáváte tedy přednost formě před obsahem. Já ne.
  • Ach jo. Na Youtube najdete dost pořadů o záhadách . Namátkou - velké záhady.
    Záhady SK. UFo lži a studená válka. Nevysvětlitelné záhady.
  • Napsal jsem snad něco takovýho? Nejde o názor, ale o váš chabý slohový projev, ostentativně se opakující.
  • Pane Rejpale.

Proč tedy uprchlíci z celého světa nemíří do KLDR když je tam podle vás dobře?
    Proč za lepším neutíkají do Ruska ale na Západ a to již desítky let.

Putinovci také nadávají na vše západní a hrají si na velké Ruské vlastence.
    A kdepak studují a žijí děti Kremelských papalášů? Na Západě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit