Přejít na výpis diskuzí
Pozor, Putinova propaganda! Aplikace varuje čtenáře
17.4.2015 | roj
155 příspěvků
-
"který vzkaz UPA našel v elektronické poště"
To ze nasel neco ve schrance to ma byt nezvratitelny dukaz???? Rekni nejakemu klucinovi a on ti najde v e-mail jaky vzkaz budes chchit. -
"Zlatí komouši ti mi nevnucovali blbosti".
Bylo a je vas hodne kterym to nemuseli vnucovat,protoze jste jim to s chuti sami hltali.Proto se vam tak styska a doufate,ze taticek Putzin primashiruje a nastoli stary zlaty poradek?Na bolshevika muze cekat jenom obycejna luza. -
Pusinko. max 9 minusu nic neznamena.Je nas mnoho co si prectou diskusi ruskeho velvyslanectvi a radeji se k takovym blbostem nevyjadruji. Vim, ze to beres sportovne a prudis rudochy,
-
Naštěstí ta Ruská propaganda je tak směšná že jim nikdo rozumný nezbaští.
Putinův Petrohrad uspořádal sjezd pro fašisty a popírače holocaustu.
Fašisté podporují Putina ale Putinovce dojemně odsuzují fašismus na Ukrajině. *2* *2*
Přátel totalitního Ruska je tu naštěstí málo jak ukázal jejich nicotný protest proti USA.
Jsou to blázni řekl Miloš Zeman. stal se zázrak. Prezident řekl něco rozumného. *2*
Užijte si drbání a mějte pěkný večer pánové. Diskotéka volá.
Simča -
Kdepak propaganda USA je ta nejlepší na ní nikdo nemá!!! Ty lži,které nám se věší na nos a spoustu lidí stále věří!?!? Třeba měsíc !
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1618-vyroci-letu-apollo-13-znovu-otevira-nezodpovezene-otazky-velky-skok-pro-lidstvo-nebo-jen-spatne-zrezirovany-podvod-patnact-duvodu-proc-clovek-na-mesic-zatim-nikdy-nevstoupil.htm -
nestačil mu krach jeho protikonvojového snažení.Nyní už instruje rusáky na motorkách kudy kam po česku.Takže se nám z bývaleho poslance a člena Nejvyššího soudu stává spolehlivý a certifikovaný kolaborant první kategorie.Ono si to nedá pokoj.Chce dokonce zakládat proruské hnutí.Dobře když to tak cítí.Ale zas je třeba reálně počítat kdyby se něco semlelo, že bude v prvním sledu.S kolaboranty se dělají pořádky přednostně.A po bolševicku!
-
a ty šíříš jakou propagandu?
-
Hary za vlády vašich rudých komunistů by se tato svobodná debata nikdy nekonala.
Kdo by veřejně nadával na režim jak to děláte vy dnes skončil by ve vězení. -
No potěš koště. Zlatí komouši ti mi nevnucovali blbosti. Kdo lže si rád zjistím sám bez pomoci Goebelse. *3*
-
Dnes Putin říká že tam jsou ? a já včera v TV viděl jak říká že tam nejsou, že by tak rychle obrátil ?
-
Co řekl zástupce Ruské menšiny v ČR - Alexej Kelin.
český stát by se měl urychleně začít zabývat Ruskou propagandou.
čeští občané ruského původu propagují myšlenky které jsou v přímem rozporu
s principy a hodnotami které vládnou v EU:
Část to dělá z přesvědčení ale u většiny převládá ekonomický zájem - jsou za to placeni.
Ruskou propagandu šíří: aeronet cz a Institut slovanských strategických studií. -
Proč mínusujete? Ptal jste se a já jsem vám slušně odpověděla.
Přispívala jsem na charitu. Jak jste chudobným pomohl vy? Pochlubte se. -
a já se ptám odkud máte ty zdroje že tomu tak je?kolik uprchlíku z KLDR jste třeba viděla u nás?
-
v Plzni jsem nikdy nebyla. Jinak Plzeň byla osvobozena Americkou armádou
takže tam pohádku o tom že Československo osvobodil jenom Rus neříkejte,. *5* -
Rád bych znal stránky a s proamerickou propagandou. Tiscali, seznam??? *15* *15* *8* *9*
-
A ty máš jenom diplom z Plzně. To je fakt k vzteku.
-
Na slohu? Dáváte tedy přednost formě před obsahem. Já ne.
-
Ach jo. Na Youtube najdete dost pořadů o záhadách . Namátkou - velké záhady.
Záhady SK. UFo lži a studená válka. Nevysvětlitelné záhady. -
Napsal jsem snad něco takovýho? Nejde o názor, ale o váš chabý slohový projev, ostentativně se opakující.
-
Pane Rejpale.
Proč tedy uprchlíci z celého světa nemíří do KLDR když je tam podle vás dobře?
Proč za lepším neutíkají do Ruska ale na Západ a to již desítky let.
Putinovci také nadávají na vše západní a hrají si na velké Ruské vlastence.
A kdepak studují a žijí děti Kremelských papalášů? Na Západě.