Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co? Propaganda? Sám autor dělá co ? Nepodsouvá nám něco?

Americká propaganda / propaganda tzv hodnot západu je silnější. Viz tento článek, naše média atd.

Ptám se tedy proč lidé naslouchají té z Ruska? Dle mého soudu mají rozum. Dle mého soudu je v ní vícero lidskosti. Dle mého soudu nehlásá krev a válku.

Závěrem snad jen, že rubl dává dolaru a euru dost na zadel a to i přes veškeré sankce a hovadiny "západu".(Dokonce se nechalo Rusko slyšet, že po Francii nebudou chtít pokutu za Mistrály. Prej jim rozumí, že je Francie pod tlakem:-) :-) :-) ) Zde je jasně patrné, jaká strana hledá smír. Napovím "Západ" to nebude:-(.
  • dekujeme slovenskym hlinkovcum a fašistum za radu.bandera a hlinka jsou dnes našim vzorem..
  • To je demetní fobie autora. K smíchu.
  • hmm a udělat aplikaci upozorňujicí na US propagandu asi nikoho nenapadne co???
    • nikde na netu ani nestihla zhasnout..... *15*
  • Pozor, Putinova propaganda! Aplikace varuje čtenáře....A bude tedy někde zas naopak logicky i aplikace na varování před "opačnou" propagandou, kde se zase objeví např.pěticípá hvězda i s pruhy a s upozorněním...Pozor "západní" propaganda !!!..aby se jí lidé mohli rovněž ihned vyhnout a nenakazili se zas náhodou tou opačnou propagandou s otázkou, kdo se v tom má tedy vůbec vyznat v tom co je co a kdo je vlastně kdo ! ?...
    • Vše se dá, Olinku, relativizovat. Pokud se v tom bude pokračovat.. zapomeňme proto brzy v dohledné době na svobodu kterou i touto "diskuzí" užíváme. Jen si vzpomeňte jací kosínci nám vládli před r 89... jak se selektovalo.. tohle jinde neříkej... tohle zase říkej.. a i v této diskuzi je vidět, že naše svědomí je pěkně pošramocené. Kde je v normálním světě jasné se přidat na stranu svobody, míru, pravdy, lásky. Jen deprivant to vše strhá a pošpiní. Ale to je nenormální chování... Je většina tady diskutujících nenormální... ? Snad ne!!!!
      • No právě to jsem měl na mysli s tím, kdo a kteří chytří vocasové to zas budou opět posuzovat, protože toho nálepkování jsem zažil za komančů až až...a prostě mi připadá, že se to zase vrací, ale v úplně opačném směru, akorát se tomu nově zas říká "politická korektnost v zájmu demokracie a svobody a pod." a myslím, že se z toho už zase mnohým lidem se zdravým mozkem v hlavě začíná "zvedat žaludek", jak to úplně okatě smrdí pokrytectvím, falší a uprděností dnešních,"našich politiků" co si ještě nedávno stejně tak nadšeně mnozí říkali soudruhu či soudružko, donášeli na sousedy a pod..., ale opět se starají akorát o svá koryta a o něčí "doporučení" a ne o zájmy své země a vlastních občanů v jejich prospěch ..Mě je z dneška zle kam to zas došlo.., Vám ne ?!
  • Nebetyčný nesmysl. Myslící člověk nic takového nepotřebuje.
    A jen tak k názvu aplikace - co když v čele Ruska nebude Putin?
    • No myslím, že na to autor aplikace také myslel. Oni tam do toho ruska dostanou přeci tu demokracii. Pak Putin, po vzoru demokratických principů a hodnot přejatých z USA tam dosadí svého (zatím bohužel nenarozeného) syna. Bude to Putin junior:-)
  • Ubohé, velmi ubohé. *7*
    • vanhorne
      "Ubohé, velmi ubohé"
      Nic se nezmenilo bolshevicka propaganda takova byla vzdycky.
      • vanhorne
        "bolshevicka propaganda"
        Tim se ovsem mysli ta prava propaganda z hlubin Kremlu.Sorry,jestli to urcite lidi zmatlo.
  • nevyžádaný softwarový odpad nebude vnucovat násilím či podvodem jako jiné viry malware spyware a jiné smetí. To bych musel chrome zařadit na úroveň exploreru a odinstalovat ho. Snad si s tím šrotem antivir poradí. Nemám zájem aby mi někdo vnucoval své předsudky a chtěl rozhodovat jak mám dle něj "správně myslet".
  • Tak zas nějaký politbyro bude určovat, jaký blitky tady máme chroustat!!
  • Pokud někdo potřebuje články označené různobarevnými puntíky z důvodu ideové čistoty, jedná se nepochybně o osobu chudou duchem, ovládající asi tak deset slov, bez schopnosti tvorby vlastních názorů na daný problém. Že jo, chlapci a dívky z plzeňských škol.
    • emerická ambasáda zafungovala. Zřejmě Tiscali dostalo dotaci a tak se snaží. Ale zapomínají, že většina čechů, moravanl umí myslet samostatně. Nejsou to vypatlanci jako amíci, kterým, se musí říct cio si mají myslet-
      Pn Šapito neví, že nejsme tak hloupí jako on hytrej
      • Pane bajajo.

Podívejte se někdy na žebříček hodnocení vysokých škol. Americké prestižní školy
        jsou na předních místech. Zato Ruské by jste tam ani s lupou nenašel.
        • Je vidět, že o americkém školství toho moc nevíte. Ale z vašich projevů zas vyplývá, jako by jste tam někdy studovala.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit