Přejít na výpis diskuzí
Pozor vládní koalice: Vstup jen na vlastní nebezpečí
23.10.2017 | Jaroslav Bican
98 příspěvků
-
Nejhorší je to, že ti zloději. taktici a překabátění vyč...ránci jsou nejvíc soustředěni právě v ANO, SPD a KSČM
-
xxx
-
xxx
-
xxx
-
xxx
-
bijec hlupáků alias bijec pitomečků se nechal v ústavu pro sexuální devianty vykastrovat , aby již více nenapadal psy v sousedství , ted o tom informovala ČTK.
-
... nemáš na to, nemáš na nic, dementní zákrsku :)))
-
zbiju tě tak , že tě v ústavu spolupaka ani nepoznají ty vymaštěnko vymaštěná . Většího imbecila tady ještě neměli , podle tebe by se měla jmenovat mezinárodní jednotka tuposti.
-
kdyby ANO SPD a KSČM začali spolupracovat a poslali tak všechny dosavadní zloděje taktiky a překabátěné vyč...ránky do pr..ele. Konečně by se něco v téhle české stojaté bažině pohlo k lepšímu.
-
chceš dostat bičem jako obvykle , nebo raděli basebalkou po tom tvým hovnamazamazaným prasečímrypáku ?
-
kdyby zůstalo jenom u toho Brežněvova polibku... *1* *1* *1*
-
... jsi bezkonkurenční kriipl :)))
-
xxx
-
... jsi primitiv :)))
-
... leží ti v žaludku, o to přesně šlo, před čárkou a tečkou se nenechává mezera, trosko :)))
-
Dvoijitý Brežněvův polibek.... to je ale překvapení inu zvyk je železná košile...aneb co s v mládí naučíš...
-
Tato zlodějina začala opoziční smlouvou *14*
-
Souhlasím s Vámi. Nutno však podotknou, že tuto zlodějnu spustil Kalousek , který ho nejvíce kritizuje, ale máte pravdu, protože to opravdu není koscher pokud si hraje na spasitele světa.
Musím ještě dodat, že ta jejich vzájemná řevnivost je v tom, že Babiš vlezl do sféry mafiánského vlivu jinému bossovi, který je spřáhnut s Kalouskem.
Ani jeden ze dvou jmenovaných nevybudoval firmu odspoda podloženou odbornými znalostmi přetavenými do konečného výrobku nebo duševního bohatství. Pouze privatizují nebo uzavírají za provize obchody. Ti kdo zbohatli zcela legálně jsou možná i dolarový milionáři, nikoliv miliardáři a těm ty miliony nezávidím, protože za tím vidím tu dřinu. -
již jsem tady , za dobré bonzování a uspokojování pana vychovatele jsem dostal svolení sedět u počítače a psát tady ty svoje výkaly .
-
"j" má rozumný pohled na svět - nechceš kandidovat?? Ne, vážně... on tenhle národ taky ponese důsledky svého rozhodnutí, jako je nesli Slováci, když si zvolili Mečiara... ale tak to je, je třeba "vstoupit do sra.ek", aby národ dokázal ocenit to, co se ASPOŇ POKOUŠÍ o něco dobrého... všichni myjí Kalouska, jaký je arogantní hulvát a opilec, ale že dokázal českou republiku protáhnout hospodářskou krizí vpodstatě bez toho, abychom ji pocítili, to nikdo neocenil... podotýkám nevolil jsem ho, se.e mne, ale i on něco dokázal. Dokonce i místo té Klausovy privatizace systémem "na pět minut zhasneme" jsme mohli zažít něco mnohem horšího...