Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to se tu zase sešla elita diskutérů...
  • přeéééésně... fujtajxl!
  • Tak tak. Vsadím se, že minimálně SPD a totální křiváci, tedy KDU-ČSL, ČSSD a komouši (to by bylo, aby se agent Bureš nedohodl se svými bývalými vedoucími důstojníky) a možná i slizák Kalousek do koalice půjdou... teď se to teprve bude krást!!!! *1* *1* *1*
  • Hospoda možná nebyla, ale pilo se víno! Protože-In vino veritas-Dodnes nacházejí amfory s vínem. Sice je to spíše želé, ale prý poživatelné a bez CHEMIE! Andreji.
    Dnes pijí "Shapirovci" Bourbon. Ti druzí zase inklinují k Vodce. Ti třetí si dají "brko".
    No, a jakpak to má potom vypadat s pravdou a spoluprací na obnově republiky a společnosti.
  • Konečně dobré zprávy https://www.novinky.cz/domaci/452731-nova-snemovna-by-vydala-babise-i-faltynka-k-trestnimu-stihani.html Už aby to bylo!
  • Vymrdanče z redakce Tiscali Sajmone alias j , ty jsi ještě neroschodil volby..ha..ha ..bukvice blbá...
  • Články a bláboly mluví samY...

Doporučuji zopakovat si češtinu pro ZŠ
  • Bureš se už těší jak napeče koblihy a pak si s kolegou lehnou do postele a ... *2*
  • To se mýlíš, nejsem Ovčák. *2*
  • asi jich máš doma plný chlívek, ale piglovat je trestnééé! *1*
  • Nevím jestli je čapí hnízdo tunel, ale poctivě si na něj vydělat jde asi těžko.
    A nějak se zapomnělo na korunové dluhopisy.
    Jinak ta další vize mi připadá docela reálná.
  • I v r. 1948 lůza a nesvéprávní jedinci jásali když se komunisti drali k moci. A pak se divili, že tady komanči zavedli rudý fašismus po vzoru CCCP.
  • Problém je v tom, že nám tady chybí ten svéprávný a soudný lid. Převládají tupé nesvéprávné ovce, bééé. *1* *8* *7*
  • Ty články co tady píšou radoby komentátoři a bláboly některých diskutujících mluví sami za sebe.Dejte Babišovi šanci,horší než to co tady léta předváděli ty rúzní studenti z Plzně a spol. to nebude.
  • "hlas lidu, hlas boží" už by si to měli i TI z tiscavárny uvědomit !!!! *7* *8* *1*
  • kdě pečijů ty koblyha vogo ,mam hlaď
  • Ta procenta sedí, je to celý Ovčinec *1*
  • Proto jsem to taky tak napsal...s nadějí, že ti., co umí tzv.číst mezi řádky..to snad pochopí..
  • Volila jsem stranu SPO- Ožralovci, dostala pouze 0,007 % hlasů a můj favorit Ringo Čech se propadl do sraček, tak jako můj hlas, měla jsem raději volit komanče!
  • ?????? *8* Tomu sám nevěříš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit