Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kdo bude pracovat ? Už vidím to individuum jak chodí na šichtu....................
    • všichni lidé nechodí na šichtu... to jste nepostřehl?
      • No právě! Po 12cti hodinové šichtě v "ďuře" by se asi do další "ďury" nechtělo!
        Čili více práce a ne agitace!
        • na mne moc intelektuálská poznámka.... *15* *15* *15* *15*
  • Je jej to je toho.
    Dřív byli v módě eunuši. Potom homosexuálové pak heterosexuálové momentálně Homosexuálové a skončí to zase u eunuchů.
    Konec konců bych řekl že už je to tady takové fistule co vyspívaj dnes chlapi nesvedou ani ženské.

Akorát ta fotka je úlet. To je z maškarního ?? Tak to ať mi pak nějaký vystajlovaný homosexuál vykládá že se do sandálů nenosí ponožky *1* *1* *1* *1*
    • podívejme, tak ti to Rusko vadí, a jak by sis rozuměl s popy *15* *15* *15* *15* *15*
      • Rusko ??? Co je za balkánem nás v evropě vcelku netankuje.

Ale když už jsme u toho jakpak řešíte v zemljankách odpady ze záchodů ? Máte drtičku a čerpadlo nebo kopete 4 metry hluboko ze spádem ??
        • Rusko není za Balkánem, jsi nejen počtář, ale i zeměpisec, co, mrkni se někdy na mapu, to západní Evropa je za Ruskem *3* *3* *3* *3*

a jestlipak víš, ty zemljanko, že za polárním kruhem jsou zapuštěná obydlí žádaná? taky u nás se staví a to i celozapuštěná, podle tebe tedy zemljanky se světlovody....to víš, lidé mají i jiné myšlenky než jen na vyměšování....
          • západní Evropa je za Ruskem *1* *1* *1* Jo ve všech směrech - hlavně v úmrtnosti *1* *1*
  • Jedná se pouze a jen o buzinec - peníze. Až se společnost podobných výstřelků nabaží, budou velkými městy pochodovat místo homodějů pedofilové, zoofilové a jiní filové. A budou pyšní...
    Bohužel majorita si podobné výstřelky platí ze svého v rámci tzv. tolerance a multikultury.
    *1*
    • To umělecké číslo s kuřaty a Pussky, toho se veřejně taky dočkáme? *12*

Necht´ si tito jedinci vytvoří vlastní placený kanál-mohl by se jmenovat "Canal-Anal" a tam se na sebe mohou dívat donekonečna. Nač dělat nějaká monstrózní show?
      Nebo jsou to bývalí komunisté a scházejí jim průvody na 1. máje a lampionové průvody na počest VŘSR?
  • do sexuálního života ostatních, pokud probíhá se zletilým souhlasícím partnerem nikomu nic není. Ta vystoupení se nelíbí ani mně, ale ani ne tak proto, že oslavují homosexualitu, ale že jsou taková nevkusná. Podle mého soudu homosexuál se nemá proč obhajovat, vždyť mezi nimi bylo a je mnoho významných skvělých umělců, vědců, ale i lidí schopných v jiných profesích,
    předpokládám, že je to jako už mnohokrát, největší homofobové sami pochybují o své sexuální identitě
  • Jsi pusino teplej/lá, že za ně tak kopeš? *3*
    • nemyslím, že by ti co bylo do mých sexuálních preferencí...a já kopu vždy, když vidím, že nějací primitivové pro posílení svého ztrouchnivělého sebevědomí se snaží jiné urazit.
      • Tak nás neurážejte, necpěte nám demonstrativně své "preference" a bude klid. *3*
        • teď jsem se nějak ztratila - já ti cpu své preference? asi už ti hrabe
  • Zlej trolle jednak Tečka Simon je pouze tvoje nálepka.
    Byla tu pouze holka Simona. Často s tebou pěkně argumentačně zametla.
    To se občas stane každýmu ale ty řádíš jako malé děcko když prohraje člověče nezlob se. *2*

A jinak Gay klub v Plzni tu zase propaguješ jenom ty takže do kategorie Gay
    spíše zapadáš ty sám. *2* *2*
    • Aééé, ditykééécko. Simona má jen jeden závit a ten ještě nemá v hlavě, ale mezi nohama. To všichni vědí, kromě tebe ovšem. Ta by se mnou nebyla schopna argumentačně zamést ani kdybych ležel na smrtelném loži, jelikož žádné argumenty neumí dát dohromady. Jinak nevím, co je to gay klub v Plzni, jelikož žiju na opačném konci republiky, blbe. *1* *1*
      • Jasnýýýý. Neustále tu kvičíš že znáš nějakého Tečka z gay baru v Plzni *1* *1* *1*
        • Hmm, to byl někdo jinej, kdo se za mě vydával. Dost možná jsi to byl ty. *1*
          • Dost hloupá výmluva zlej trolle.

Můžeš měnit nicky častěji než pnožky ale to ti nepomůže.
            Makak a ruka v nočníku. tvé oblíbené fráze tě vždy prozradí *15* *15* *15*
            • Zase vedle. Jako šipkař by jsi se neuživil. *15* *15*

Já tu včera byl dvě hodinky čistého času.

Zato na stránkách na které jsem nakoukl straší nonstop neustále zlej troll s Tessem. *1* *1*
            • Fakt to máš vylejzaný. A koukám, že tu trávíš všechen čas. O čem tu fantazíruješ, je mi fuk. *7*
            • Sám nevěříš tomu co píšeš. *15* *15*
              Sotva jako odejdeš naskočí do debaty pusinka. atd. *15* *15* *15* *15*
            • Nejsem ty, abych měnil nicky. Na to jsem moc línej. Víš, ono vtipné věci se tyhle šíří, protože je ostatní převezmou. Já jsem taky převzal mnoho věcí od jiných vtipných a chytrých přispěvatelů a totéž převezmou i ostatní ode mě. Ale to ty neznáš, co, blbá simčo? *1* *15* *1*To máš teda blbýýý. *1*
    • Tak tak Tečko, vždy se prozradíš. *15*
      • Jasnýýýý. Každý kdo má jinej pohled na věc než ty ten je Tečka.
        už s tím dost nudíš bolšane.
        • Tak už přestaň soptit, simone simčo, protože budeš mít velký svátek. Aidspřijde!! *1*
          • Před týdnem jsi tvrdil že jsem Tečka. Nyní jsem zase Simona.
            Včera jsi tvrdil že bloknutý Láďa je Simona... atd.

Bolšane ty lžeš tak často až sem v tom sám ztrácíš. *1* *1* *1* *1* *1*
            • Nepláču. Jen konstatuji fakta. Ostatně sám jsi mě k tomu svými blbými plky donutil a teď máš zase opačné trapné plky. Byls to ty. Je to jasný. *11* *12* *11*
            • Já jsem tě nenahlásil Zase pláčeš na špatném hrobě Bolšane
            • Před týdnem jsem byl zablokovanej, protože jsi mě práskl. No a včera jsem byl ještě pořád u ledu, magore. *1*
  • Čapisral je prý přihlášen už od loňska a nemůže se dočkat, až svou deviaci zase vystaví všem na obdiv *4*
  • Dobrá akce,kam se na to hrabe Plzeňská gay scéna *14* *14* *14*
  • No a jak je to dlouho, co se tady nesmělo proti AIDSpřijde nic napsat? Zase jste otočili. *11* *11* To jsou mi obrtlíky, jak na dvojitým řetízáku. *11* *11* Hmm, původně jsem chtěl napsat, že Simon Tečka se na tu parádu už moooc těší a jsem zvědav, s čím přijde, ta zdejší bukvicová atrakce. *1* *1*
  • zlej trolle
    konečně článek pro tebe,kde jsi ?? *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit