Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Omega
    jen pro důkaz jak vyvolává Gay Prague na našich diskusích vášnivý odpor :-)
    http://www.nakluky.cz/poradna/tema/10692-kdo-se-chysta-do-pruvodu-na-pride/#prispevek149499
  • Omega
    Ještě větší sranda je to, jak se heteračky angažují a chtějí nám v poradnách pomáhat se sebepřijetím.To ted totiž děsně letí :-D To by hlavně meli gayové , protože kdo jinej je na tom stejně ? To je vidět jak se gayům chce zakládat tyto organizace + poradny, když to maj v režii samé vysloužilé soudružky co si myslí, že když měli gaye v rodině, že to jako mají v kurzu a budou teď velké funkcionářky v oblasti poradentství a psychologie přes telefon, na katedře Gay kultury a občanství. Ted je to samá držitelka a laureátka ceny za práva Gayů :-D
  • Za každou monstrózní akcí v Praze cítím spíše touhu vydělat "prachy"- zviditelnit se, svézt se na vlně!
    Qui Bono?
  • Omega
    Možnost dát tyto neziskové organizace co nám kazí mínění veřejnosti , před soud nejde. Je to otevřený boj a protest a proto nelze se proti nim nijak bránit. Bohužel mají volnou ruku a je to pouze otázkou času až se znovu začne respektovat naše soukromí tak jak tomu bylo před tím. To, že si pár heteráků v Praze sedne před dav není řešení a tím spíš napomohou těmto akcím, které mají zajištěný průchod. Aby se s tím hnulo musí protest udělat především gay komunita a říct , že toto je projev idiotů. A tento dištanc neúčasti už se děje ted. Minulý rok totiž Gay Prague Pride ulítlo o trochu víc a už jim bylo odřeknuto z jedné naší strany. Přestože reklamy na gay Pride, gay komunitní weby řeší vyhazovem je to pořád jen zlomek obrany, ale postupně se postupem času bude vědět jak to je. Pokud budou mít heteráci dál volnou ruku tak jak to činí Ester Janečková a spol, tak si můžeme jít vařit guláš. Ostatně Jan Kačer s Martou Kubišovou z adventů by mohli vyprávět jak jim byli sbaleny kufry a skončili na dlažbě díky "dobrým" snahám cizích, díky nimž už adventy nejsou adventy, ale koncerty hyenismu...a tací nám tvoří ještě gay poradny, aby toho dobráckého gesta nebylo málo . Není to roztomilé ?
  • O.K, věřím ti to.. Je smutné, že "boj za práva" může dostat určitou skupinu tam, kde vůbec nechtějí být. Akce o které píšeme a troufám si připodobnit i činnost různých romských výborů a iniciativ mají vlastně naprosto opačný účinek, než ten, kterým se chlubí. Je to kontraproduktivní a pouze to posiluje nesnášenlivost majority proti různým minoritám. Ač nefandím moc zákazům, tak v tomto případě si dovoluji představit výjimku a souhlasit se zákazem různých těchto organizací s tím, že neplní svůj účel, ale naopak ho hatí. Některé z organizátorů a zakladatelů bych se nebál postavit před soud za podporování rasové nesnášenlivosti, příp. nesnášenlivosti proti jiným skupinám lidí (třeba homosexuálům). Ale sám nevěřím, že by to bylo v dohledné době reálné.
    Ale i tak dík za tvůj názor a náhled a uložím si ho ve své hlavě do odpovídajícího šuplíčku :-)
  • Omega
    Přesně tak heteráci to podporují a to škodí nejvíc. Dál je chyba to, že nám heteráci zakládají nějaké dobročinné centra na naši podporu čímž nám ještě víc škodí. Prostě jim nestačí, že mají v podpoře dětské domovy, nebo sbírky pro vozíčkáře , oni je musí zakládat i nám, čímž zvednou vlnu odporu dalším heterákům a také zvýší vlnu odporu gayům. Jde o to, že heteráci už suveréně mluví za nás, ale neumí to. A tím, že to neumí, tak vyvolávají předpojatost jak vlastních lidí tak i gayů samotných vůči těmto akcím. Nedochází jim, že jsou zde gayové ve většině, kteří si nepřejí a nestojí mít tyto ostudné akce spojené se svým životem. Proto se už zakazují reklamy na Prague Pride na soukromých gay serverech a sou vidět již jen na oficiálních a obecných stránkách, které fungují pro všeobecně otevřená diskusní fora. Mluvím čistě jen o české republice, nevím jak to mají v jiných státech, ovšem v Česku gayové se ve většině k této formě prezentace a reklam staví ortodoxně a zakazují je pod rizikem blokací a celkového vyloučení z webu. Heteráci nevědí jak moc se řeší tyto otřesné akce mezi námi, protože neznají naše stránky natož skutečné dění a nezajímají se o to, proto vládne obecné přesvědčení, že máme jednotnou potřebu dokazovat své preference. Mají všechny informace jen z bulvárních zdrojů, které si upravují skutečnost pro své lidi. To je holt politika. Bohužel žádný zdroj ani redakce zatím neměla snahu či nechce zveřejnit to, jak moc se nám ostatním gayům tyto akce zajídají a jak cítíme rozhorčení. Jak rádi bychom tyto davové akce zrušili a dál měli svůj ztracený klid bez Prague Pride a bez "neziskových mafií"
  • Já heterák na tyto podobné průvody rozhodně nechodím. Nemám k tomu sebemenší důvod. Nemám ani důvod někde demonstrovat svoji sex. orientaci.
    Takže možná že se shodneme pouze v tom, že kdyby takové a podobné akce nebyli, tak je prostě klid a ten by nevadil asi převážní většině homo, ani hetero.
    Tzn. že jako i v jiných případech si zase menšina dovolí a je jí umožněno dělat něco, s čím většina nesouhlasí, což je špatně.
    A teď tou většinou a menšinou myslím většinu homosexuálů, kterým se tyto akce nelíbí a menšinou pouze část homosexuálů, kteří se v tom asi vyžívají a tím zhoršují situaci té většině. Bohužel to podporují i mnozí hetero a to zřejmě jen kvůli nějakému profitu z těchto akcí. Smutné....
  • Pušo natržená, sklapn i nebo se nevyléčíš!
  • Pušo natržená, sklapn i nebo se nevyléčíš!
  • Omega
    To spíš vypadá tak, že se blíží doba, kdy nás budou zastupovat už jenom heteráci a začne věšení pipinářů za jejich koule , protože už ted zakládáte kampaně na naši rádoby obranu a cpete se do našich věcí po kterým vám je, ale vážně H""".
    Už takhle stačí že jste založili debilní Gay - poradnu v čele Ester Janečkové, která si do svého repertoáru musela vzít i Adventní koncerty, aby toho nebylo málo :-D Zlatý klidný devadesátky fakt. Heteráci měli zákaz k nám dolejzat a každej měl svoje a nikdo si nás nevšímal, zatímco ted nám zakládáte úplně zbytečný centra, které jsou akorát tak centrem a domovem pro schátralé celebrity, které dneska nikdo už nechce. Takže se musejí prezentovat alespoň zakládáním různých domovů a pseudo-podpor :-D Ta typická hetero-pipinářská společnost co má nutnost montovat se neustále do všech dobročinných nadací hlavně pro ty jejich malý opuštěný dětičky nestačí,, protože oni musejí mít něco extra tak se začali v posledních letech plazit i po nás a vymejšlet nám nadace, kterým se smějou nejenom každé gay komunitní weby, ale gayové obecně.
  • Blíží se doba, kdy se budou buzeranti věšet za koule a lesby budou chodit natržené
    jako ta Puša rudá! -
  • Blíží se doba, kdy se budou buzeranti věšet za koule a lesby budou chodit natržené
    jako ta Puša rudá! -
  • Omega
    No a to je právě chyba, protože jinak byste věděli, že ty Průvody taky odmítáme stejně jako vy a bereme to jako za špatnou prezentaci. Pět let už mají Gay servery vyvěšené varování, před těmito neziskovkami, kde se gayové dištancují od těchto aktivit a už vůbec to neberou jako za vlastní. Zrovna včera sem se pobavil, jak jeden článek z http://www.colourplanet.cz/ popsal Prague Pride jako za naši tradici. Nechápu tu drzost těchto médií, jak mohou tyto Akce nazvat Gay-tradicemi, když mi to jako za tradice nepovažujeme. Tady si někdo vysnil fakta. Ano, heteráky možná nezajímají naše gay servery kde se o těchto akcích, které nám dělají špatné světlo v Česku hovoří a které ani neumíme pořádně dělat jako v jiných státech, ale za to sami heteráci chodí na Prague Pride a to je zásadní paradox . Když už teda máte tu nutnost chodit na tyto akce pomalu už skoro za nás, pak byste měli mít přehled jak proti těmto akcím gayové bojují a neuznávají je mimo tyto shromáždění. Za pár let to dopadne tak, že tam budou už jen samý heteráci a gayové budou leda tak přihlížející v davu na to kolik tam těch heteráků už chodí. Ve finále to bude tak, že celé Prague Pride ovládnou heteráci , protože si díky těmto akcím budou moct udělat koncerty zadarmo a ještě si na tom mohou založit Comebacks zpěváci o které už normální televize nezavadí :-D Vůbec bych se nedivil, kdyby tam do pár let vystoupila na prkna Helena Vrtichová a z Prague Pride zněla národní hymna Dirindonda .
  • A to já dva znám a nijak mně nevadí. Ale kdybych se náhodou dozvěděl, že podporují podobné průvody, tak jim rozhodně řeknu, že jsou debilové.
  • Smiř se s tím, že vaše gay - servery jsou nám heterákům naprosto ukradené :-)
  • Omega
    To si piš, že to není našim lidem vlastní se takhle prezentovat. Všimni si že to akorát ničí klid, který byl než se tyto neziskovky začaly ukazovat a rádoby chcou bojovat za naše práva o které jsme si je nežádali. Už mnoho gay webů začalo oficiálně protestovat a upozornují na tyto organizace jak nám škodí. Bohužel ale pouličními útoky se to nezastaví.. To se musí přímo ke zdroji a udělat nátlak na organizátory co tohle mají v režii. A hlavně neplánovat protesty jen v době, kdy jsou tyto průvody , ale udělat to jako řada gay webů. Věř, že drtivá většina gayů je proti a všade se o tom píše, stačí navštívit jakoukoli gay diskusi o tomto problému což čs. média nechtějí zveřejnovat, protože by to byl katastrofální převrat , kdyby se zjistilo, že v reálu jsou gayi tyto průvody v Praze a jinde v Česku zavrhovány, což by ohrozilo s okamžitostí organizace co tyto šaškárny pořádají. Proto se jejich sítě ještě více rozrostly, aby nebylo možné přes ně přejít. Když se položí jedna tak druhá převezme automaticky štafetu. Taky si to neziskovky uzkostně uvědomují a zabranují, aby to vyšlo na veřejnost. Alespon tu českou. Heteráci nadávají kam se jako cpeme, ale aby si našli naše vlastní články a naše diskuse proti průvodům, tak by zjistili , že skutečnost je jiná než média prezentují a které hodně tyto organizace ovlivnují. Že sami nestojíme o nějakou toleranci heteráků, bez které jsme se obešly i před tím. Nebýt neziskovek tak si nás nikdo nevšímal tak jako ted a byl klídek. Není žádná náhoda, že na web-upoutávkách vidíme jenom jeden určitej typ bukvic a už vůbec není náhoda jak se sestříhané reportáže odvysílají.
  • Omega
    oni gayové sami nejsou tolerantní. Už hned jak vidí podobnou kreaturu viz na uvodní fotce ženou svinským krokem. V tomhle ohledu si s heterákama nelze nic vyčítat. Oni nejsou tolerantní a gayové už tuplem ne. To máš prostě kříž. :-D
  • teď jsem se nějak ztratila - já ti cpu své preference? asi už ti hrabe
  • homosexuálové a to muži i ženy zpravidla vstupují do heterosexuálních vztahů, žení se a vdávají a mají děti... to nevíš, mudrlante? a nepotřebují k tomu ani kostelníka.
  • ať se romu bráníš jak chceš, je to zkrátka a dobře tak.. jsou tom knihy, jsou na toto téma pozorování...je to prostě tak, že se ti to nelíbí, to chápu, ale jen ten, kdo není schopen tolerovat odlišnost, přizpůsobit se je nepodarek *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit