Přejít na výpis diskuzí
Prague Pride: Všichni jsme stejně teplí, jen někteři jsou si teplejší
4.8.2015 | Ondřej Fér
152 příspěvků
-
Tak nás neurážejte, necpěte nám demonstrativně své "preference" a bude klid. *3*
-
no hoď si to sem třeba třikrát, ty mudrci, prostě nemáš pravdu a kdybys jen nahlédl i do populární nemusí být odborná literatura ,věděl bys to. Homosexualita je osvědčená pomoc v evoluci. no tak to prostě je, o tom se hlasovat nedá.
-
předpokládám, že vousáč, který své agrese vybíjí doma na ženách, myslí si, kdová¨í jak je silný, ale dokazovat si to musí znevolňováním žen a lízáním pat svému pánubohu, hloupý a bez vzdělání, ten to docela určitě nebude.
sebevědomý chlap může vyrůst jen u sebevědomé matky a dokončit svůj vývoj se sebevědomou partnerkou... to se většině muslimů a islámistů zvlášť rozhodně nepoštěstí -
Stando, prostě jsi napsal blbost, ale přiznat to, to chce sebevědomého člověka, ale to ty nejsi...tak počítej, počítej, aby ses nepřepočítal, jo a hoď tam ještě nějaké smajlíky, budeš vypadat ještě trapněji...
nevím, jak ty, ale já jsem OSVČ *3* *3* *3* -
nemyslím, že by ti co bylo do mých sexuálních preferencí...a já kopu vždy, když vidím, že nějací primitivové pro posílení svého ztrouchnivělého sebevědomí se snaží jiné urazit.
-
i já si myslím, že mnoha homosexuálům (nejsou to snad proboha jen gayové) není vlastní takto se prezentovat... je to jen jakýsi VIP program, takové jsou obvyklé i v jiných partách, ale koho to baví, ať si to užije
-
západní Evropa je za Ruskem *1* *1* *1* Jo ve všech směrech - hlavně v úmrtnosti *1* *1*
-
Hele intelektuálko. U kolonky do které přispíváš je tlačítko upravit......
No ale ty teď nevíš ze IP jsi to poslala a pod jakým nikem *1* *1* viď *1* *1*
U vás v rusku je to sice pravda páč 30% chlapů chcípá předčasně na cirhózu jater ale v ČLR je to obráceně páč každá rodina chce mít doma živitele.
Celosvětově není rozdíl ani ony 4% homosexuálů a to tady máme ještě pedofily, zoofily, nekrofily a bůh ví koho ještě pro které muži určitě moc přitažliví nejsou. *1* *1* *1*
Jo jo být rus v EU na dávkách s patentem na rozum. To je pro tuzemskou diskusi terno *1* -
Udělejte kolo! Udělejte kolo...Ááách Always United together!
-
Věříte pár samozvaným mluvčím za gaye ? Kdyby se občas heteráci koukli na naše gay -servery, tak by viděli, že gayům je tolerance heteráků ukradená a že se jim to samotným zajídá taková prezentace organizátorů které navíc nikdo nevolil. Není tak těžké si přečíst varování na gay serverech o těchto pochybných a samozvaných-neziskových organizací, které mluví za nás a nikdo si je neprosil o to.
PS: kamery záměrně ukazují největší zženštilce, aby z toho měli nějakou kořist. Protože neaxtravagantní gay je pro ně, pro záběr nezajímavej. -
Jsi pusino teplej/lá, že za ně tak kopeš? *3*
-
Že za ně tak kopeš, tedy jsi?
-
si zase někdo potřebuje dokazovat, že je normální a to je na tom to nejvtipnější kdyby neměli potřebu to dokazovat, bylo by to normální... *5*
-
Vážený (á) s Vámi nemá smysl polemizovat a už vůbec ne Vám odpovídat. Vy budete mít vždy pravdu. *16* *1*
-
ad: "... kdo všechno byl vaším předkem, a možná tam byl ... homosexuál."
To je velmi, velmi zajímavá úvaha. Děda možná byl homo, ale s kým proboha splodil mého tátu? Že by s kostelníkem ?!? -
na mne moc intelektuálská poznámka.... *15* *15* *15* *15*
-
Rusko není za Balkánem, jsi nejen počtář, ale i zeměpisec, co, mrkni se někdy na mapu, to západní Evropa je za Ruskem *3* *3* *3* *3*
a jestlipak víš, ty zemljanko, že za polárním kruhem jsou zapuštěná obydlí žádaná? taky u nás se staví a to i celozapuštěná, podle tebe tedy zemljanky se světlovody....to víš, lidé mají i jiné myšlenky než jen na vyměšování.... -
No právě! Po 12cti hodinové šichtě v "ďuře" by se asi do další "ďury" nechtělo!
Čili více práce a ne agitace! -
Stando, ty intelektuále, jestliže větší část lidstva tvoří ženy a z nich většina má ráda muže, pak více než polovina lidstva má ráda muže, ty počtáři *15* *15* *15* *15*
a o jakých dávkách je řeč? nebo zase jen tak plácnutí bez myšlení? jako vždy? -
Stando, ty intelektuále, jestliže větší část lidstva tvoří ženy a z nich většina má ráda muže, pak více než polovina lidstva má ráda muže, ty počtáři *15* *15* *15* *15*
tys amazal svůj hloupý příspěvek, na který jsem reagovala ó ty šibale *2* *2* *2* *2* *2* *2*