-
Vazeni-vcera jsem totalne vytocil toho primitiva-falesnou tecku.Totalne se vozral,zmenil si 2x nick (jinak jej meni az 8x denne) a mozna,ze to s tim primitivem seklo.
Viz doleji..... *1* *1* *1* -
CSSD je v plne pohotovosti a uz si rozdavaji karty,jak budou vladnout,jsou uz pripravene.Vedi,ze blby lidi voli porad dokola a nyni zas CSSD,co z nouze je s KSCM,jinak by radsi byla v koalici s kamaradicci ODS,co driv,kdyz meli psanou smlouvu.Aby mohli vladnout,jsou jim KSCM dobri.Aby se hnul zde vyvoj vpred,museli by volby vyhrat KSCM ve vetsine,aby mohli lip tu udelat poradek.S CSSD se moc nezmeni,jsou mirnejsi s penezi,ODS si je brali okate a naplno.Podporuji soukromniky,kteri jim jdou vzdy na ruku a pani si tak prijdou na sve.Jak se jim nelibi,kdyz jim nekdo sahne na penize,ci koryto,kde jsou v blahu.Vedi ze tu zavedli lidem horsi a nechteji zapadnout pani mezi lid a delat si starosti,nebot jsou zvykli,ze jim vse projde...Jsou odpadlici zalezli v posl.lavicich,i ty co davno meli vypadnout..Maji pani ruzne funkce,kde nemusi delat,ale berou za ne horentni penize,politika je rodinny podnik a zbidacuje zem,je mrtva nic tu skoro uz neni a lid je v bide..a bude...
-
Prazak jiz davno neni-premrdano je tam povlem z Moravy,Ukrajiny a Ruska........
-
Prestan chlastat ty dobytku zrudla! *12* *16* *12*
-
Potkane-nikdy jsem neplatil ani ROH ty fasisticka LUZO!
-
Idiotůůů na každé straně mince je přehršel.
-
zalez do hajzlu estébácký zasrane
-
Vám Pražákům není stejně pomoci, vy budete volit jako ovce vždycky toho, koho vám naserou Babišovi nebo Bakalovi média, nebo ti přiblblí komedianti s čírem.
-
Od tebe to komunistický kryple sedí, po dvaceti letech tady machruješ jakej si antikomunista. Zmrde z SSM.
-
sislavej soudruh Zavadyl... no to je tedy "osobnost"m akkorát tak vhodná pro ČSSDKSČ.
-
Vazeny pane falesny pointe,komunisticky dobytku a vlastizradce:
Odborar muze byti sprazen,ale sef odboru nesmi!
A to ma tato tlupa parazitu primo v osnovach!Ale takovymu D E B I L O V I,jakym jsi ty to zkratka vysvetlit nelze.Duvod-zadne vedeni v palici nemas. -
Bomba!!! Většího hňupa nemohli vybrat. A v Praze !!!
-
Malý doplněk jsem zapoměl: To usnesení, že odborář nesmí být spřažen se žádnou politickou stranou je pravda, ale je zároveň klidně k smíchu. Přece tak si na 4 roky pozastaví členství v odborech a to usnesení se rázem na něj neztahuje, taky máš dlouhé vedení až někam na Mount Everest....
-
Jsi neuvěřitelně pitomej. Tady už 24 let klidně kandidují za nějakou politickou stranu i bezpartíjní zcela běžně a tys to ještě ani nezaregistroval. Ale já jako zrovna Zavadila příliš nepodporuji, protože chodí s Kalouskem na pivo...Ale jinak je mi to jedno, já stejně za nikoho kandidovat nebudu a volit budu tak jako tak komunisty, na které je největší spoleh, že nezradí. ČSSD má početnější voličstvo, ale Prahy se bojí. Nedivím se. Praha má spoustu lidí, kteří volit nepůjdou a ti, co ano, tak to budou stejně jen samí šmejdi. Praha je město dneska na zbourání, jak se zpívá v té písničcce, že "radši ji zbouráme", takže bych pražáky žádal, aby to už konečně udělali, už dneska je v podstatě pozdě...Myslím, že bychom se bez ní obešli, protože je hanbou celé země !!!
-
Bolševický guleváloš exceluje!
-
ZRADCE!!!
Dle stanov odboru NESMI byt sprazen s jakoukoli politickou stranou!!!!
Ale ma vzorny priklad:
ESTEBAK Falbr,po nem Stech a ted toto chronicky netahlo.
Pamatuji,kdyz tento odborarsky kadr natoupil,jako predseda zavislych odboru,tak prohlasil-cituji:
Slibuji na svoji cest,ze NIKDY nevstoupim do zadne politicke strany,nebo za jakoukoli stranu nebudu kandidovat. CEST PRACI BLBOVE! -
Zbabělci. V Praze jejich strana prohrává a tak si to přehazujou jak horkej
brambor. Dejte si do čela vaše kmotry Březinu a Hulinského. Tato dvojka
si ve spolupráci s Bémovou ODS nahrabala dost melounků.
Pak Dienstbier bodoval u lidí právě s programem ukončit tuto zradu na lidech.
Díky němu se léta báječně fungující Pražské korýtkáření ODS ČSSD rozpadlo.
Není divu že od těch dob je nepřítelem na odstřel číslo jedna. *1* *1* *1*