Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Zeman ve volbách drtivě porazil to zaostalé brumlající NIC 80 procenty hlasů, a je to O.K...
  • Vazeni-vcera jsem totalne vytocil toho primitiva-falesnou tecku.Totalne se vozral,zmenil si 2x nick (jinak jej meni az 8x denne) a mozna,ze to s tim primitivem seklo.
    Viz doleji..... *1* *1* *1*
    • Zase kecáš. Já používám tečku díky Pištovi, protože mi on předtím ukradl můj nick "Honza". A jiné nicky absolutně nepoužívám, takže tady je zřejmě "teček" daleko víc. Mne jsi nemohl jednak vyfotit, jelikož jsem byl doma a nikam neodešel a nota bene ožralého, protože jsem totální abstinent. Takže buď jenom kecáš, nebo sis vyfotil třeba ožralého kámoše, abys jej vydával za tu "falešnou tečku". Tak tu fotku klidně zveřejni, moje fotka to být nemůže...a s kým to seklo, je mi šumafuk.
    • nevím nevim, řekl bych to jinak. Třeba tak, že se na to musí pohlížet z několika směrů a nepokládat okolnosti za zbytečné, není-liž pravda! To co se jeví zpočátku naprosto jasné, se může dostat do nepředvídaných dimenzí a projevit se opačně. Vemte si například něco, co se na první pohled zdá jako jisté a za nějaký čas zjistíte, že z jistoty nezbylo zhola nic a jistota se vytratila. Nechci Vás dále unavovat těmito naprosto konkrétními fakty a závěry, každý si udělá svůj vlastní úsudek a tak to má být. Jsem rád, že jste z mého příspěvku pochopil můj názor na Vás.

Děkuji za pozornost
  • Ten jim to natře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit