Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tohoto zmetka vzpomínáte se slzou v oku, ale 15. března nevzpomenete vy zkurvenci tiscalský!

    • Velice správně pojmenováno, havloidní náckové se snaží přepisovat dějiny. Nebýt SSSR tak amrdólskej terorista válčí s Ádou dodnes, ty šaškové si troufnou jen na slabší, třeba Grenada .... 200 dalších, ale ve Vietnamu dostali přes rypáky!

      • Prakticky se zanedbatelnou pomocí ze zahraničí se sověti dokázali
        ubránit tomuhle nacistovi, z kterýho dnes celej "západ" dělá pánaboha!

      • Už jsem tady jednou napsal: Kdyby nebyly USA poskytly CCCP na počátky války všestrannou a obrovskou materiální pomoc, tak se dnes v té východostepní říši mluvilo německy.

      • Nebýt rusáckých (SSSR/CCCP) zkur..neckých bestií, mohlo se CZ rozvíjet jako normální země, ne jako zanedbaná kolonie komoušských vraždených bestíí.

        Jen taková howa..ská stvoření jakým ti vaši rusáčtí bast..di bezpochyby jsou dokázali za kolaborace komouš. gaunerů zotročit na více jak 40-let tuto zemi.

        A nebojete se přijde čas kdy ti vaši "chlebodárci" dostanou takovou přes ty své rudo-komoušské rypáky že budou novými satelity na oběžné dráze.




        • Pane Nováku, hrdino stránek Tiscali - Putin už se jistě hrůzou potí, když to píše taková "osobnost" jako Vy. 

          • Kdo to je ten Váš putin- to je ta KGB-cká komoušská sr.ka z Kremlu???

      • A nezapomeňte na štědré financování nacismu americkým kapitálem, nebo na falešné zprávy sovětům při jejich útoku na Berlín. Zřejmě chtěli Hitlera zachránit a nechat si ho jako převážnou část nacistických pohlavárů. Všichni skončili v USA.

        • no a taky nezapomente na dodávky surovin ze SSSR za prachy , zkoušky tanků a letadel na sovětských polygonech a hlavně na Polsko tam už byl SSSR zcela na straně Německa , takže soudruhu , kdyby Hitler nenapad SSSR tak byl se Stalinem obrovský kámoš a ten komunistickej hnup ani po útoku nevěřil že ho kámoš Adolf zradil .Doporučuji vzpomínky admirála Arsenije Grigorjeviče Golovka ,Murmansk 1941 , jediný nařídil pohotovost a střelbu na Němce v počátku  a do konce války nevěděl jestli ho za to Džugašvili nepověsí a Němce také brzy zastavil a uchránil jediný přístav kudy proudila pomoc ze Západu a v prvopočátcích klíčová , ono chvíli trvalo než se fabriky rozjely za Uralem a některé stroje nad SSSR dlouho lítali na benzín dodaný ze Sovětského Svazu.Jen tak mimochodem si Stalin vyvraždil spoustu schopných vojáků již před válkou a nejen jich min. 50% obětí jde na úkor komunistů v SSSR za to vedení , pěšák vržený bez bot a pušky do útoku má kolika promile naději na to že přežije , tím nemyslím chlast toho je krmili s dostatkem.

          Všichni komunisté kteří naše vojáky po válce zavírali či popravovali (a bez ohledu na to na jaké byli frontě )měli dostat doživotí bez propuštění a ne v klidu dožít s velkým důchodem soudce či aparátníka.Bohužel alespon tady měla nastat malinká spravedlnost  a ne čekat na přírodu viz.Polednová rozená Biedermannová.Tak čtěte a poznávejte historii , pak pište , to je jako dneska s těmi Sověty 1944-45  , v té době o nějakém 68 ani nemohli vědět a jediný státník který se omluvil za 1968 byl Gorbačov a vzdělaný člověk z RF se za 1968 dnes stydí neb poznali že napadli národ který si jich vážil , ale to je o dějinách , poznání na obou stranách.Pokud to vezmem z druhé strany USA nám pomohli 1918 i 1945 a nikdy!!!!nás nenapadly.

          • To martinko:

            Velice výstižné, naprostý souhlas.

            Ještě dodám, že jsem znal jednoho velmi aktivního soudruha malé postavy, který ve volném čase byl velmi aktivní v různých komisích národního výboru. Vědělo se o něm také že je spolupracovníkem StB a také se podle toho choval.

            Pamětníci tvrdili, že za Protektorátu byl konfidentem Gestapa a jako odměnu za své "služby" prý dostal kožené holínky, což prý tenkrát nebylo tak obvyklé. Když mu to sousedé po válce připomínali, tak se "bránil" tím, že jim prý ty holínky vrátil.

            Odchod z tohoto světa pro něho byl velkým utrpením, takže na té víře v peklo asi něco bude. Kéž mu Bůh odpustí.

            • to je jednoduché darebák věřící se  při umírání  strachuje že bůh je a darebák nevěřící taky , tak si vyberte , člověk nemůže činit jen dobro ale musí převažovat nad tím horším - pak je mu jedno jestli mu to někdo spočítá a nebo ne , to je to odcházení v dobrém .Myslím že na to máme ještě spoustu a spoustu času  , mě se na Zemi líbí a pokud to půjde a nastane ten čas tak ať mě sem zase vrátí nebo na jinou živou planetu , když ještě postupně vrátí lidi v mém okolí tak to  může ta příroda opakovat věčně.🙂tak ať se Cov19 >20mil +R<1.

      • Nebýt všestranné bohaté materiální pomoci USA poskytnuté za války CCCP, tak by se dnes ve východostepních gubernicích mluvilo německy.

        Pakt Molotov-Ribbentrop - dohoda o rozdělení a podrobení Evropy mezi hnědosocialistickou říši Hitlerovu a rudosocialistickou říši Džugašvilliho.

        • Vážený Občane, jen z čiré cudnosti nehovoříte o dodávkách USA fašistickému Německu za války. Nevíte to nebo to jen vědět nechcete?

          Pro USA je obchod svatým grálem, a dnes nejen pro ně. 

          • Ale těm nacistům a komunistům jsou ty prachy taky dobrý a na prostý lid kašlou ještě víc , po vyhlášení války USA Německu nedodali Spojené Státy zemím Osy ani šroubeček.Jen tak mimochodem většina ocele v Japonsku za 2 sv.v. pocházela jako šrot z USA před válkou , prostě v tom aby se čert vyznal.Letecký benzín v bitvě o Británii v německých letadlech byl ze sta procent ze SSSR , Sovětský Svaz před 22.6.1941 obchodoval s Němci až se za zlatem prášilo a tím zlatem pak platil dodávky ze Západu, příběh křižníku Edinburgh -pancíř ze Škodovky a na jeho palubě dodnes leží na mořském dně zlato a mimo jiné i těla 7  čs.pilotů z deseti které převážel z Murmanska do Anglie (konvoj QP 11), prostě paradoxy neskutečné.Dokonce se traduje že na plechu vybuchlé japonské bomby byly značky nějaké americké automobilky , tak holt to stříhali rovnou .

            Vypadá to že si nedáme kafe ani v Murmansku .

            Cov19>20mil + R<1

        • Občanský pamětník a americký řiťolez píše o pomoci USA. Ti nikomu nepomáhají, jenom parazitují a tak to bylo i za druhé světové války. Vylodili se v Normandii jenom proto, aby SSSR neosvobodilo celou západní Evropu.

          • Máte nesporně pravdu píšete-li o rusáckých bestiích jako o parazitech. Nic jiného ta svoločská rusácká smečka není. Její více jak 40-ti letá okupace spojená s drancováním, pleněním a uvrhnutím této části planety do temna je toho zářným nezvratným důkazem.

            Nebýt materiální pomoci těm komoušským bast..dům, tak skončili už dávno stejně vyhynulí stejně jak dinosauři.

            • Kdybys nekecal Pepoušku, ty  americký lezče anální...ha...ha....

    • Je-li někdo zkruvenec pak jste se sám dobře pojmenoval.

      Největším svátkem totiž není 15. březen, ale výroční dny kdy pochcípali toaké bestiálání kreatury jako Lenin, Brežněv, syfilitický alkloholický komoušský vrah gotwald, apod.

      • Zapoměl si na kreaturu, humanitárního bombardéra a ožralce zrzavého Veškrnu, trubko......

    • na co nadáváš? o vstupu do NATO (15.3.)se tu určitě psalo.

      • Ty seš blbeček Sajmone, nastuduj si data, u vás v Jedličkárně máte knihovnu!

        • Zajdo,ty blbče,osvěž si paměť: Podepsáno 12.3.,první vojáci NATO přišli 15.3.(z Holandska).


          • Jseš imbecil Sajmone, když nevíš nepiš, 15.3. jsi vstoupil akorát tak do magorárny, NE do NATO! Ubožáku!


  • Už někdy před stopadesáti lety se hlásalo, že "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví"

    • Za tu dobu se toho napovídalo. Odevšad sem tam vypadne něco dobrého i špatného. Dneska je třeba zábavné sledovat Kačera Trumpetu. 

  • Z německýho dobytka nepošlo nikdy nic dobrého!

    • No dobytek jsi prvotřídní ty zamrzlé klomoušské .....

      Dobytku se tímto za přirovnání k tomu potratu komoušské č..ky - anton.janák - hluboce omlouvám. I ta nejšpinavější swi.ě má mnohonásobně větší užitek než takové rudé p..o.

    • z českého taky ne-prostě lid.

      Dostojevskij řekl: " bojujete-li proti zlu,pak bojujete proti samotné podstatě člověka".

      • jako Albert Einstein byl jaké národnosti ? ,nácek si notuje s převelikým kapitalistou , ještě chybí nějaký zapalený komunista a jste komplet.😎

        • Pan Albert Einstein byl židovské národnosti - i když měl německé občanství, kterého se později zbavil ve prospěch občanství USA

          • nejsem si jistý že Německo uznávalo tuto národnost a je diskutabilní jestli existuje - dobře občanství.

            • Pokuď naše souvěrce zavíralo do koncentračních táborů - tak je nepochybné, že židovskou národnost uznávalo!

              A pan Albert Einstein se ke svému židovství vždy hrdě hlásil!

  • Hlavně by lidé neměli zapomínat, že Hitler sám 2.světovou válku nerozpoutal, že to byli Němci a fašisté. 

    Teď se najednou kdekdo snaží omlouvat, že Němci "jako" nic. Oni jsou muzikanti.

    A taky, že Hitler byl Rakušan.

    • jo,válku Němci rozpoutali,ale mohli jinak?Potravinové příděly byly sníženy pod existenční minimum.Tam se prostě žít nedalo.Sei Hitler treu/treu bis zum Tod/weil Hitler führt uns/aus dieser Not.

      To je písnička z té doby.Prostě westfálský mír nedal Němcům možnost žít,nejen důstojně žít,ale žít vůbec.Papenova demokratická vláda tehdy nedokázala nic.Možnosti byly dvě,jedna horší než druhá-buď stalinský internacionální komunismus,nebo německý národní socialismus-nacismus.Zvítězilo naštěstí to menší zlo.Kdo pochybuje,ať si představí vítězství sovětů v Německu ,kteří se přes Polsko nebo přes nás spojí se SSSR a máme tu gulagy a miliony mrtvých po celé Evropě.Navíc ono to v Německu 1933 na válku ani nevypadalo,dělalo to dojem,že by mohlo být líp a že by mohl být mír.Líp bylo a mír z počátku taky.Jenže pak to začalo padat jako kostky domina.Vlastně podobně jako ve WWI.-státy byly svázány spletí smluv. 

              Mocnosti se poučily a mír z Postupimi se dal žít.Věc vyřešena ale není-Spolková republika nemá vlastní ústavu,vše se tam odvíjí od okupačního nařízení "Grundgesetz" a Německá Říše -"Deutsches Reich"nezanikla porážkou v r. 1945 ,nadále existuje a je rechtskräftig.To je nález na kterém Nejvyšší soud Spolkové republiky trvá.A tato Říše má taky svoje hranice,a to ty poslední z r.1945.

            Hitler svou sebevraždou vzal vinu na sebe a umožnil Německu další existenci.Kdyby ji nespáchal,byl by přinucen mučením k čemu by se vítězům zachtělo tak,jako byli mučením donuceni i všichni obžalovaní v Norimberském procesu.Mnozí řeknou,že si to zasloužili,nakonec vítěz dělává takové věci,ale dokázali tím jen to,že nejsou o nic lepší .Další roky jsme to zakusili na vlastní kůži.    

      • ten Norimberk tak ty si řádně vymletej  , takže porážka nacistického Německa byla snad genocida ?Oni ty komunisti na našem území popravili ekvivalent co Němci za protektorátu ? Jestli je takhle " chytrej"i ten tvuj advokát tak ho radši nechej doma. 

    • Jirka_26

      Němci nebyli fašisté, ale nacionální socialisté. Fašismus byl v Itálii. Nám se to zdá stejné, ale je v tom rozdíl. 

      • Ano, a ta německá "státostrana" byla NSDAP - Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei - Národně socialistická německá dělnická strana


    • A taky by se nemělo zapomínat, že čas od času se zase takový magor může objevit..Z druhého konce.. on nakonec takový Němci placený i jinak podporovaný Lenin, byl taky parchant světového formátu a původem bankovní lupič Stalin, byl ještě horší atd.atd.

    • No , on mel Adolf takove choutky na nejakou zase valku. Ta prvni se moc nepovedla , tak repete. Hlavni stouch proc si ty choutky trochu zhmotnil byla Mnichovska dohoda. Bez ni by si ani nebrnkl. Predchudci dnesni UE mu to vlastne umoznili. Jeden dobrej holport na vychod , druhej na zapad - vyber neskutecnej. Da se rict ze se do dnesnich dob vubec nic nezmenilo. Ze severu uz to tady bylo zacatkem Novoveku a z Jihu pry praotec Cech prisel. Podle povesti , nez se vyhrabal na Rip , tak se mel nekde na jihu , na uzemi tak asi ex Yugo dopustit nasilne trestne cinnosti a potom vzit roha . Tak si vyberte potom kam s tim . 

      A mimochodem . Velmi spravne . Hitler byl rozen v Braunau v Rakousku. 

      Babis je narozen V Bratiskave ns Slovensku. Podobnost ciste nahodna. Historie se jen opakuje porad dokola. 

  • Pokračoval v tradici, ve které je jako první zmíněn jistý Herostrates z Efesu 

    (starořecky Ἡρόστρατος)  

    Ten - co mladý muž - v r. 356 př. n.l.. zapálil chrám bohyně Artemis v Efesu - za účelem, aby se jeho jméno dostalo do historie. 

    Herostrates byl za svůj čin byl odsouzen k trestu smrti, který byl i vykonán. Diskuse ve smyslu, že šlo o čin v "mladické nerozvážnosti", byla  během soudního procesu zamítnuta.

    Aby se mu jeho záměr - dostání se jeho jména do historických análů - nepodařil, bylo v Efesu pod hrozbou trestu smrti zakázáno vyslovovat i jinak zmiňovat jeho jméno

    Což se v případě Dolfiho nestalo...

    • Je zajímavé, že se stejným metrem neměří vrahům z bolševického kadlubu - namátkou jmenuji z dějin tvory jménem:

      - Uljanoff, řečený Lenin

      - Djougashvilli, řečený Stalin

      - Gottwald, řečený ...

      - Husák, řečený ...

      - Mao Tse Tung, rovněž řečený ....

      - Ho Chi Min, řečený ...

      (třemi tečkami jsou označena slova, jež se ve slušné společnosti nevyslovují)

      • Havel, řečený Venca vypitá flaška

        • Hmm, říká se, že BožíLes (Gottwald) se uchlastal k smrti a když MAN z chlastu dostal virózu a pes mu shrnul koberec tak spadl ze schodů (ten MAN, ne ten pes) a skončil nejméně na týden na invalidním vozíku.

      • tož oni nebyli vojensky poražení,proto to je s nimi tak napůl,je třeba se jich zbavit pořádně,až do těch hrdel a statků.

        Jak říkal Lenin: " Revoluce bez šibenice je blbost." A my měli revoluci sametovou,takže nic nevyřešila.

        • Stýská se Vám po šibenicích? Určitě sám sobě říkáte demokrat. Hnus. 

          • to je nářez co , se všichni vidí jako soudci max.kati ale jen kdyby šli na ten kus dřeva oni to by se divili

          • Nietzsche řekl:" Die Wege zur ewigen Wahrheit immer mit Blut befleckt sind."

            ( -cesty k věčné pravdě jsou vždy poskvrněny krví.)

            Zkrátka je dobrým zvykem,že padlí bohové bývají vrženi do ohně.Jinak lid nepochopí co je dobře a co špatně.Takže: Ad patibulum! (na šibenici!)

            • Pane Thraxi, patrně patříte k té ztracené generaci, která nesouhlas řeší cestou šibenic. Věřím, že v mladších lidech tahle touha už zakořeněná není a naučili se různost názorů a životních postojů respektovat. 

              Komunisti, pokud mě literatura neklame užívali šibenic v letech po válce, kdy byly krvavé rány ještě živé. Ke své hanbě i v současnosti. 

              Byl bych nerad, aby se naše generace musela před svými dětmi stydět, že podlehla pudům.

               I když umím si představit jistou nemilosrdnost vůči vrahům z IS, kteří vraždili nevinné lidi jako dobytek (to není komunistické myšlení). Vydal bych je spravedlnosti jejich civilizace. Já bych je na šibenici poslat neuměl. 


              • Reakce na příspěvek:

                Jindřichu,jedna věc je ideál a druhá realita.Vy myslím tyto věci zaměňujete.Demokracie je zřízení prolhané,lže lidem o svobodě(pak se toho u soudů marně dovolávají),předstírá,že není cenzůra a hraje si na lidská práva.Věříme,že nemučí.To je samozřejmě lež,na brněnském gestapu v polovině války vyvinul SS Hstf.Koslowski a Dr.Marquort metodu mučení zvanou "výslech vanný".Dnes ho v USA používají jako tzv."Waterbording".A můžeme pokračovat spoustou dalších věcí a vlastně není třeba se proti tomu bouřit,protože realita je prostě taková,i když ideál demokracie je nádherný. 

                • Reakce na příspěvek:

                  logika věci demokracie má mouchy a totalita je lepší ?pokud by byla stejná tak za ty kecy si v tom lepším případě v lágru a ne že tady budeš vyhrožovat šibenicí a právníkem , ten by tě byl v totáči k ho.nu.Ale necháme toho protože i přes určitou inteligenci by si se dostal kam nechceme , normálně přeju diskutujícím zdraví ale v tvém případě ?se modli aby tě nedohnal ten Röhmův a Slánskýho princip.(no snad se nemodlíš přiteple zadnice tvého vůdce)

                  • Reakce na příspěvek:

                    martinko,ideální zřízení je to,které pochází od Boha,tedy z milosti Boží-Dei gratia,a to není ani demokracie ani totalita,to je zřízení,kdy se panovník buď jako panovník narodí nebo kdy se Boží milost projeví jinak-třeba štěstím v boji,nebo vnuknutím či zjevením.Moc tak vzniklá musí být spojena se svědomím a zákony s desaterem,jinak jsou to jen svévolná rozhodnutí která vedou jen k dalším sporům.


                    • Reakce na příspěvek:

                      nebudu na tebe už reagovat , protože těch dvojsmyslů je už dost a nerad bych se dostal i s tebou do debaty jestli tím desaterem nemyslíš XVI či prozřetelnost dubové nohy stolu .Platí nacista je daleko horší než komunista , prostě se budu držet názoru toho pána s doutníkem .

        • I ze sametové stuhy lze oprátku přihotovit...

          Ale jsou li revolucionáři  příliš slušní, pak...

          • ...pak platí "kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu". Takže se "těšme"  na místech rozhodujících i nejvyšších máme díky voličskému stádu ty "bývalé". Takže nás čeká opět "socialismus", že áááno, jde jen o to, jestli bude rudý nebo spíš žlutý; jsou tací, co s radostí lezou do žluté p....e.

            • sic se to tak říká ale z úhlu těch komančů je to to samé a vždy platí každý plán bere za své po první bitce s nepřítelem a ono si to žije tak nějak samo bez ohledu na plán , viz.dneska co dříve schopný soudruh to dnes schopný kapitalista.Bureš?atd.

  • asi se zalekl postupujících osvoboditelů zbabělých američanů

    • na zš v r.1975 soudružka učitelka tvrdila že z.Čechy osvobodili Sověti v Amerických uniformách , no je vidět že vymeteno máte taky řádně

      • To jsem taky už slyšel, že to byli Američani a velice inteligentní protože uměli i perfektně rusky !!!

        Ještě jsem už taky slyšel, že byl Hitler "bojovník proti komunistům" Jenom jim tam nesedí ty miliony mrtvých i v západní Evropě. Ale on to Kolář s Novotným nějak vyřeší a Áda bude mít pomník v Praze.

        Třeba sundají i Svatého Václava DAJÍ TAM VŮDCE SE ZDVIŽENOU PRAVICÍ !!!

        • no tak když mohli po válce v Londýně blahopřát Braunovi že nebyla přerušena jeho vědecká kariéra v Peenemünde , ale prostý lid asi něco tušil i po letech neb před letem Apolla 11 na Měsíc padl dotaz , "Doktore Braune jaká je pravděpodobnost že Saturn 5 nedopadne na Londýn"No moc se mu to nelíbilo soudruhovi z SS ,no a ty z druhé strany zase začínaj válku až v 22.6.1941 neb pokud počítaj 1.9.1939 a u nás ještě dřív tak ten pohled tatky Džugašviliho ze kterého žijí dodnes trochu trpí a s tím panslavismem.

  • Jeden z těch co zaváděli socialismus. V tomto případě "hnědý". Jiní zavedli socialismus "rudý" a někteří dokonce "žlutý". 

    • No a my už máme tady komunismus ! Soudruh Husák jednou řekl, že komunismus tady budeme mít,

      až budou banány levnější než brambory !!! 

      • problém začíná v okamžiku kdy se mladší ročník zeptá "to už tu je" i ty vtípky mizí v čase  , a za 10 let budou vyprávět že ví co jsou zavřený hranice - to byla ta viroza 2020😬

    • ale nejhorší je modrý, viď?



      • "Modrý socialismus" měl ten, koho StBáci při výslechu zmlátili, aby se "přiznal" k tomu co neudělal.

        • modrý euronacismus, to je největší zlo dnešní doby


          • Mezi největší zla patří socialismus: nejdřív byl "rudý" v Uljanovově a Džugašvíliho CCCP, pak "hnědý" v Hitlerově Německu a teď žlutý v Číně...Co je to "modrý euronacismus", to nevím, to je nejspíš výplod mozku poškozeného jedním z těch jmenovaných virů.

            • Je to video sice starý ale pravdivý !!!

              https://www.youtube.com/watch?v=AzjwrTDbFzo

    • Jen Vy pořád nic...... 

      • Ale Jindro, no tak. 😀, Já jsem nikdy žádný socialismus nehlásal, i když mě k tomu soudruzi (tovarišči) nutili. 😉

        • Ano, do dnes máte viditelné stopy na zápěstí, jak Vám a celým generacím kroutil rukama. 

          Ale nezažil jsem, nemohu posuzovat. 

          • no minimálně by to změnilo některé náhledy a nemyslím to špatně , prožít si třeba jen tlakovou vodu na Palacha v lednu a pořádnou ránu tomfou do stehna , to Vás malinko mění.

            • Třeba mě to teprve čeká. Potom Vám řeknu, jak to změnilo mé názory na šibenice. Hezký den. 

              • Reakce na příspěvek:

                snad ne , važte si toho co je i když to má svoje mouchy , pravdou je že ekonomická krize by mohla spustit hodně hnusu , ale o tom už jsme se bavili.To kafe platím v jakékoliv zemi , viz .diskuze .

                 c19>20mil +R<1

                • Reakce na příspěvek:

                  Také doufám, že k tomu nedojde. Vyznavači šibenic a pendreků snad pomalu přestanou mít vliv. 

                  Na to kafe zajdem v klidu. 

          • Příteli, žádné stopy na zápěstí nemám, protože konfrontaci s StBáky jsem se vyhnul zejména tím, že jsem se snažil vykonávat co nejlépe svou nepolitickou odbornou práci a působit dojmem, že držím h.bu a krok.  Takže jsem sice nebyl žádný "hrdina disident", ale neučinil jsem nic, za co bych se měl stydět. 😀

            • Děkuji za upřímnou odpověď. Možná právě proto je dobré se pokusit slušným člověkem zůstat i dnes. 

  • Je to divná věc , že holoprdelníci na světě najednou získají neuvěřitelnou moc , přitom potřebují hromady peněz, které se jím zázrakem objeví v kešeni. Není to rošku vše jinak, nestojí za těmi lidmi někdo kdo není vidět a řídí svět ze skrytu.

    • Pozor aby z Vás nebyl "bolševík" neb se ptáte na věci zhodnocení mnoha prachů na ještě větší haldu a opomíjíte že pracháčů se na původ peněz prostě ptát nebudete a hotovo , takové to dogma .

      Sory jako ?

  • Klasickej sr.č , proč nešel bojovat do ulic ?Stejně jako jeho ideologie je sra.ka .Vynikající rétor a nemělo by se zapomínat co dokázal "nejvzdělanější národ katolíků v Evropě" , když vždy mluví o jiných národech.Snad to nebude číst Pavlík Novotný , aby nezaložil kurzy rétoriky AD .

    • Proč nešel bojovat do ulic?

      Sekretářka: " a neočekává se od vás Vůdce,že sám půjdete v čele proti nepříteli?"A.H.: "já už nejsem schopen ani udržet pistoli."

      ad Jeho ideologie je sra.ka- možná,ale jeho ideologie,t.j. spojit myšlenku národní s ideou sociální je původně naše česká myšlenka,odtud nár.socialisté jako byla třeba Horáková.

      "nejvzdělanější národ katolíků v Evropě"? to by snad mohl říct jen nějaký Bavorák,ti jsou totiž z Němců jediní katolíci,ostatní jsou protestanti-luteráni,kalvíni a pod. 

      kurzy rátoriky AD? tak to nevím co je,ale Pavlík Novotný by mohl svou rétoriku vylepšit jasnou artikulací.

      • Skoro souhlas až na tu českou myšlenku  , a oprava křestanský národ , pravda dnes je na ústupu ve prospěch jiného balamucení ( tak aby se ten hakenkrajc nepřetavili v srp a malatok a pak z něj nebyl půlměsíc) v Německu dost přibývá , hm , kde ti soudruzi z NSDAP či KS dělají chybu? I sekretářce docvaklo jaký je to zbabělec a mezi námi on není jediný z "vůdců" ce se pose.ou v reálu , se rozhlídnu kolem sebe a ?

        •  Hitler bojoval jako dobrovolník ve čtyř bitvách a byl vyznamenán železným křížem,vícekrát raněn.Tohle o zbabělosti moc nevypovídá,zkus ho hanobit jinak,třeba že měl jinou zadnici než ostatní ,důkazem je,že ji zásadně nikomu neukazoval.To zní dobře,a taky to ještě nikoho nenapadlo,za to bys mohl dostat od Židů metál - Řád žlutého macesu.   

          • No on ten Stalin taky nebyl vždycky sr.č , ale stal se jím a jaké okolí si vybrali rozhodně bylo na nich neb totalita je totalita , takže tak trochu antisemito ono si to nevybírá , dodneška jsem netušil co je maces a už to vím , je vidět že některé věci máš nastudované tak aby si věděl kam skočit kdybys nahodou objevil nějakou diktátorskou zadnici.Víme že prachy nesmrdí ani jedovatýmu antiantabusu.😀Možná že dostaneš křemíkový kříž od boháčů za dobře vedenou diskuzi proti "bolševíkům".

  • Asi tak:  Fotka podvrh není,je to z filmu,kde skupina Rusů je nad tělem kohosi,kdo vypadá jako Hitler.Tito ruští důstojníci si tehdy pozvali soudního lékaře,který si nechal donést spoustu Hitlerových fotek a podle ucha poznal,že se jedná o Hitlerova dvojníka.Takže ta fotka vlastně podvrh není,pouze ukazuje někoho jiného a už tehdy se to vědělo.

               (Hitlerův oficiální dvojník,Weber se jmenoval,si po válce oholil knírek a hlavu a vycestoval do Argentiny,kde zavdal důvod k řadě spekulací,které tajné služby sice nebraly na lehkou váhu,ale věděly,o koho jde.Weber měl parkinsonismus,Hitler ne.)

                 Hitler je dnes pohřbený na dvoře Ljubjanky,sídla KGB.Předtím to byla obhořelá mrtvola,nějakou dobu zakopaná v Marburgu,dnes jsou tam garáže,pak v 60.letech se cosi začalo proslýchat a Rusi ho vykopali a odvezli.

                 Je komické,že Berija si tehdy z Berlína odvezl kalvu ,o které se dlouho věřilo,že je Hitlerova a pak se zjistilo,že jde o kalvu ženy.

    • Admsap

      Rusové měli okamžité podezření, že je to dvojník nikoli přeměřováním uší, ale protože ten dvojník měl štupované ponožky, což by u Führera III. říše nepřipadalo do úvahy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit