Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro nás je jedině Islandská cesta. Nic jiného nám neprospěje
  • Nechtějí dopustit..,ale při tom na to připravili svým jednáním, vystupováním a chováním tyto podmínky víc než dobře. Vždyť ani se nemůže nikdo divit a stačí se jen kolem sebe rozhlédnout a začít porovnávat co bylo, je a co mělo být pro tuto zem a lidi v ní cílem... Je úplně jedno z kterého směru a rohu kdokoliv začne. Počty a součet budou stejné a oni musí dostat za to všechno řádnou fakturu a samozřejmě i s jejich DPH, včetně "složenky" od lidí co tohle budou zároveň chápat i jako požadavek k reklamaci, prošetření a nápravě..Myslím, že právě tohoto se dotyční bojí, jak čert kříže s tím kolik se čeho "odklonilo,zapomnělo a pod".. To však platí všeobecně.., protože ty dlouhá léta tam byli u těch koryt všichni..leví,praví,zlatí,zelení i svatí....
  • Sebevražda pravičáků začala už před mnoha lety.Když začali národu lhát a pro sebe krást.Uvedeným se začali postupně přibližovat tomu,aby je na konec čekal"přátelský" pokec s katem.
    • Ano a to bylo už v roce 1998
  • Předčasné volby by znamenaly, že dvě třetiny tupých ovcí budou líné zvednout p.del od televize a od piva a jít volit a z toho zbytku značné části bude stačit zamávat buřtem před čenichem a bude volit komunistické zločince a zrůdy. A to by byl konec této země. Komunističtí zločinci by uvrhli obyvatele do socialistického rudého otroctví a zaprodali by ji Rusku, které by ji totálně vydrancovalo a obyvatele vyvezlo na Sibiř, jak vyhrožoval Brežněv v r. 1968. A Putin jde v jeho šlépějích.

    Naopak je třeba činit. Důsledně potírat lumpárny, prosazovat skutečně pravicovou politiku a postavit komunisty mimo zákon. Ten zákon na to už existuje!!!
    • ty přitroublá hrdinná anonymní tečko, kdo má pořád číst ty tvoje fašistický žvásty
    • Naopak je třeba potřít takové jak Vy a tu tupou, línou, namyšlenou, arogantní, nepřátelskou tzv. pravicovou politiku, která smýšlí o 90% obyčejných lidí jako o hloupém stádu, které ve skutečnosti potřebuje jenom pro své osobní zájmy a kterou po jejich dosažení může odmrštit jako nepotřebný hadr.
      • Ty dvě třetiny "obyčejných lidí", kteří byli líní zvednout p.del od televize a od piva jit volit, to nejsou občané, ale právě to hloupé stádo, které z občanů udělali komunisti za své vlády.
  • Volby byli demokratické, co chcete? Je to jediná možnost, jak těm hovadům naznačit, že jsou k hovnuu. Nadávejte těm, co k volbám nešli, těm je to u zadele.
  • Pětiletku splníme, kdyby to mělo trvat šest roků!!!
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy,se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Pouze v co nejkvalitnější práci těch nejkrutějších katů ,bude vznikat naděje,pro budoucí generace,že by mohli prožít důstojný život.Tolik hrabavé politické drůbeže,co národ dvaadvacet roků živí,už si nebude moci živit dovolit.Proto bude třeba počet politických a jiných lumpů,postupně na katovské mučírně,zredukovat k nule.
  • tato země charakter změnit určitě potřebuje,hlavně po tom,co s ní Nečasová vláda a koalice udělala.Toto nesvedli ani komunisté.
  • co tu vy hajzli melete o sebevraždě,to co provádíte lidem této země je vražda,není jiné vychodisko,nežli předčasné volby a tu pakáž vypraskač bičem.Jeden větší blb nežli druhý,prostě vláda volů.
  • Pečínko, Pečínko sebereflexe u zloděje ? To jako nebudu přímo krást dotace, nechám ceremoniální pero napokoji, nebudu brát úplatky? Né, né, ne neodklánět jsem neříkal. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit