Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co si svejma průšvihy a tunely nadrobili, to maj a ať si to taky vyžerou. I jejich voliči....
  • pozavírat je a zabavit jim rozkradej majetek !! S V I N Ě !!! *16* *16* *16*
  • Předčasné volby: To je nutnost, už včera bylo pozdě!!!!!!!!!!!!
  • Sebevražda pravičáků začala už před mnoha lety.Když začali národu lhát a pro sebe krást.Uvedeným se začali postupně přibližovat tomu,aby je na konec čekal"přátelský" pokec s katem.
    • Ano a to bylo už v roce 1998
  • No jo, no, ono tenkrát v 68 roce se Brežněv také rozhodl, že nesmí dopustit, aby KSČ přišla o parlament a vládu a vyřešil to tanky... Opravdu pak následovalo 20 let celkem v poklidu, životnín úroveň i rostla, v 80 tých letech např. v Praze masny "přetíkaly" čerstvým masem i uzeninami -tenkrát k nám do fabriky přijel ten sojuzfreundschaft a když to viděli, tak říkali, že nejdříve musí předhonit Ameriku a pak se pustí do předhánění i nás...a přesto přišel listopad... On totiž Sojuz v tom osmašedesátém ztratil ten "glanc", co měl za osvobození a obyvatelstvo už za komunisty nešlo, navíc nové generace, které nezažily fašizmus už nevěřily... a tak KSČ prohrála. A do podobné situace se dostala nyní pravice - přes volební úspěch KSČM stále lidé komunisty do decízních orgánů nechtějí ( viz volby do senátu), ale pravici - ODS s TOP 09 také ne. A tak by prostě chtěli poctivé lidi do těchto orgánů a na stranickou legitimaci se neptají, chtějí schopné a poctivé a ne zlodějské partaje....Jenže problém je , jak to poznat... lidé by se našli, ale necpou se do popředí, jsou totiž ve své poctivosti i pracovitosti skromní a to je ale vidět jen lokálně, ne celorepublikově... Ten týdeník respekt ať se klidně usouží, stejně je na prd !!!
    • Také mne to po přečzení titulku napado. Ale jak to chce pravice udělat: To chce udělat ozbrojený pravicový puč a la Pinochet? To budou chtít provést noc dlouhých nožů a střílet do lidí?
      Ať žijí demokratické strany. Ať žije KSČM a ČSSD !!!
      Proletáři spojme se ! Zabraňme pravicovému puči!
  • Jsem rád,že konečně pravice pochopila její zánik,protože nic kromě zdražování a rozkrádání ,snížení životní úrovně nepředvedla.Jestli padne totálně v předčasných volbách nebo v řádných to je v podstatě jedno.Nehledě,že u nás ta pravice za 23 let nebyla,ale spodina z řad ,kteří byly v KSČ pro karieristické manýry.Devastace morálky tzv.chátrou je na každém kroku vidět.Vondra je toho příkladem.Chytřejší chátra se v tichosti vytratila.Hlavně jděte dávat svíčky na Národní třídu a tetelit se tam z karieristů.
  • No přeci to nedáme levici, (žádný rozdíl nevidím, všichni měly svou matku v KSČ) musíme si ještě rychle nakrást aby jsme v důchodu nemusely čekat až nám něco přijde na S-kartu.
    To je myšlení slepice a Ne představitelů zodpovědných za tuto zem.
  • Koukam že těm pravičáckým šmejdům teče do bot. A utíkají jim korýtka.Kdyby byli předčasné volby uš teť,tak je pozdě. Budu určitě volit levici.Jinak to nejde. Jsem rád,že se lidi konečně probudili a v krajích a v senátu smetli pravici. Jenom unás v Plzni volili pitomci,vyhrála tu pravice.
  • Pečínko, Pečínko sebereflexe u zloděje ? To jako nebudu přímo krást dotace, nechám ceremoniální pero napokoji, nebudu brát úplatky? Né, né, ne neodklánět jsem neříkal. *1*
  • Nechtějí dopustit..,ale při tom na to připravili svým jednáním, vystupováním a chováním tyto podmínky víc než dobře. Vždyť ani se nemůže nikdo divit a stačí se jen kolem sebe rozhlédnout a začít porovnávat co bylo, je a co mělo být pro tuto zem a lidi v ní cílem... Je úplně jedno z kterého směru a rohu kdokoliv začne. Počty a součet budou stejné a oni musí dostat za to všechno řádnou fakturu a samozřejmě i s jejich DPH, včetně "složenky" od lidí co tohle budou zároveň chápat i jako požadavek k reklamaci, prošetření a nápravě..Myslím, že právě tohoto se dotyční bojí, jak čert kříže s tím kolik se čeho "odklonilo,zapomnělo a pod".. To však platí všeobecně.., protože ty dlouhá léta tam byli u těch koryt všichni..leví,praví,zlatí,zelení i svatí....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit