Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hilšerovi přeji více sebereflexe, realismu a soudnosti. 
  • Ale notááák. Patrně pan MUDr. Hilšer nebude favoritem redakce ani Hlídacího psa a ani Tiscali. Troufám si říct, že další lačný kandidát pan Fischer - to bude jiná písnička. 

Nebo že by pražské vodárny a kanalizace vyprodukovaly dalšího kandidáta? Třeba volně se dosud pohybujícího psychopata z periférie Prahy?😂

Náhodou pan Hilšer ukázal, jak moc o funkci stojí - neváhá se ani producírovat nahý. A Vy by jste mu to nedopřáli???jeden kandidát lepší druhého.

Jsem zvědav jestli při této úrovni elit vůbec někdo k volbám přijde. 

• Je mi z něj trapně.Proč se tak zesměšňuje? Mlíčňák který nezažil válku,boj ani kriminál,který nezná  život ani lidi,chudák,který se cpe do čela národa ke kterému nepatří.Proč se nestará o svůj obor,má vůbec atestaci,nebo ho to nebaví a závidí politikům jejich prázdnou existenci?

• :DDD netahlo muze bejt i Cech, a to kolikrat horsi nez "Chazar", jak dnes lide vaseho typu rikaji zidum....

• tobro

Bacha, mimořádně nebezpečné chazaronetáhlo; absence páteře potvrzena. 

Byl jsem očitým svědkem...😎

• Furt vypada lip nez prezident soucasny. Kazdopadne, asi zase dam hlas Fischerovi

• Více zakomplexovaného jedince a protistátního živla než je Hilšer jsem dlouho neviděl.

Takový člověk nemá 9 z 10 nutných předpokladů pro funkci prezidenta. A to myslím, že mu fandím

• Proč toho chudáčka připomínáte? to už měl větší šance taťka šmoula

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit