Předem prohraná bitva neúnavného outsidera
-
Hilšerovi přeji více sebereflexe, realismu a soudnosti.
-
Ale notááák. Patrně pan MUDr. Hilšer nebude favoritem redakce ani Hlídacího psa a ani Tiscali. Troufám si říct, že další lačný kandidát pan Fischer - to bude jiná písnička.
Nebo že by pražské vodárny a kanalizace vyprodukovaly dalšího kandidáta? Třeba volně se dosud pohybujícího psychopata z periférie Prahy?😂
Náhodou pan Hilšer ukázal, jak moc o funkci stojí - neváhá se ani producírovat nahý. A Vy by jste mu to nedopřáli???jeden kandidát lepší druhého.
Jsem zvědav jestli při této úrovni elit vůbec někdo k volbám přijde.
-
Je mi z něj trapně.Proč se tak zesměšňuje? Mlíčňák který nezažil válku,boj ani kriminál,který nezná život ani lidi,chudák,který se cpe do čela národa ke kterému nepatří.Proč se nestará o svůj obor,má vůbec atestaci,nebo ho to nebaví a závidí politikům jejich prázdnou existenci?
-
:DDD netahlo muze bejt i Cech, a to kolikrat horsi nez "Chazar", jak dnes lide vaseho typu rikaji zidum....
-
Bacha, mimořádně nebezpečné chazaronetáhlo; absence páteře potvrzena.
Byl jsem očitým svědkem...😎
-
Furt vypada lip nez prezident soucasny. Kazdopadne, asi zase dam hlas Fischerovi
-
Více zakomplexovaného jedince a protistátního živla než je Hilšer jsem dlouho neviděl.
Takový člověk nemá 9 z 10 nutných předpokladů pro funkci prezidenta. A to myslím, že mu fandím
-
Proč toho chudáčka připomínáte? to už měl větší šance taťka šmoula