Přejít na výpis diskuzí
Předvolební rozhovor s Milošem Zemanem: 60 minut v deseti větách
15.9.2016 | red
202 příspěvků
-
... Alenka má pod čepičkou, to tu bude legrace :)))
-
Už mě vážně štvete, když si vymyslím nick tak mi ho ukradnete, když nick ukradnu já tak mě zmínusujete! Dnes jsem tady naposled toto je můj poslední příspěvek na žumpě jménem Tiscali. Nyní jsem vytížená jako reklamní návrhářka a jako novinářka. Takže sbohem.
-
-
Já tu tedy naposledy nejsem... ve vší slušnosti... *7*
-
-
to my přece víme sajmone
-
-
rozumné.. není potřeba krást.. nejsme jako oni... *3*
-
... co tady děláš, ty vytíženino :)))
-
-
bod10. pane prezidente už raději ne....to by bylo tolik štěstí, že bychom se z toho zbláznili....
-
-
... jedeš pryč, ty vožralej dobytku :)))
-
-
když jím nejsi, tak si nemusíš dávat tak vykřičený nick... všichni to o Tobě přece ví... když jím jsi /myslí bijcem a pitomečkem v jedné osobě... tak chápu, že musíš *4*
-
-
-
bod 9 a je to tady.. populista.. Zastaví také nelegální migraci.... to není jako s průjmem...
-
... je tu zase Simon jako Alenka, místní idioot :)))
-
bod 8. kdo je bez viny , hoď první kamenem... někdy mě se..š , .emane
https://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0
https://www.youtube.com/watch?v=d8vBxipvcvU -
bod 7 jak to ví? kam se podělo jeho socdemácké vidění světa a hájení těch slabších? Pozor je to populista, který říká to, co chtějí lidé slyšet.. Vždyť průměrný plat dnes je více jak 27000.. a ruku na srdce... kdo z vás jej má? Není to otázka na Zemana...
-
bod 6 ekonomové říkají, že růst ekonomiky a její pád je není závislý na činnosti či nečinnosti vlády. hold tak to je...
-
-
to je tady ekonmů
-
-
souhlasím, že nesouhlasíte, že jste ekonomové
-
prý kdyby to někdo uměl, tak má Nobelovu cenu za ekonomii. tak se hlaste ...
-
-
... já, ty vožralej dobytku :)))
-
-
připomínáš mi mého spolužáka, Jiřího Dudka, který řekl na otázku jak vzniká elektřina, že zapne vypínač.... tak to je to s Tebou a ekonomií...
-
-
-
-
-
: AS Řím 1:1, dobrý
-
Padouch nebo hrdina, jsme přece jedna rodina.. u nás jsou bolševici jedni z největších podnikatelů... kde je to jejich společenské vlastnictví výrobních prostředků.. kde jsou sociální jistotyt jejich špatně placených zaměstnanců..
-
-
víme Sajmon, jen si pindej
-