Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty už táhni do p r d e l e , Nečasi, nenávidí tě celá země , tak ze sebe nedělej zachránce miliionů. které jsi posla pod mosty umírat !!!
    • Bolševické štěně Nečas v agónii chce zachránit alespoň nějaké hlásky živnostníků.Ti už na Tebe také kálí!ODS jako strana založená pro rozkradení státního majetku největším novodobým zločincem tohoto státu(potvrdil konečně Stráský) je odsouzena k propadu a sní celá banda lumpů a zlodějů!!!Opět-není majetkovým trestným činem poslání davů do chudoby,to je zločin proti lidskosti a ten je nepromlčitelný!!!Čili-zloději,těště se!!!
  • Mudrlante Nečasi, nejdřív si zjisti realitu a pak kecej ty svoje nesmysly, které produkuješ během celého tvého /ne/vládnutí. Vládne kALOUSEK. Ale k věci. Jdi mezi lidi a zeptej se, jak se platí mnozí živnostníci. Zákazník má možnost volby. Platit na ruku nebo fakturou. Samozřejmě si mnozí radši vyberou platbu hotově, bez předloženého dokladu. A proč? Protože jich přijde právě o tu výši DPH levněji. Tam hledej rezervy, DPH ta tvoje nevláda vybírat neumí. Zaměstnávání na černo, vyplácení části mzdy na ruku, to jsou úniky na zdravotním a sociálním pojištění. A o tom, kolik živnostníci odvádějí na zdravotní a sociální pojištění netřeba hovořit ve srovnání s regulerními zaměstnanci. Blíží se tvůj politický kolaps tak jen si kopej dál jak ta zdechající kobyla.
  • ČSSD chce údajně obrat živnostníky, ale mám kamarády živnostníky,kteří se smějí jak s tím vyjebávají. A co tahle z ku r v e n á vláda? Okrádá všechny, dětmi počínaje a důchodci konče.
    • to může napsat jen poplatný tiscali vládě pitkina Nečase, zhovadilost na Entou
    • Ale no jistě, stačí se zeptat nějakého účetního a ten Vám řekne jak to ve skutečnosti je...
      Tedy pokud bude upřimný... Spousta možností jak něco obejít a nic státu nezaplatit !!!
      Chudáci živnostníci... Na jedné straně každý nadává, že nemá peníze a když se ujistí, že mu přikyvujete, tak začne vytahovat problémy se zaparkováním čtyř aut před barákem...
      No do garáže už mu všechna auta nevlezou... :-)))
      • Proč nejsi živnostníkem, když se mají tak dobře?
        • Protože ne každý musí být zrovna živnostníkem aby se snažil býl společnosti prospěšný...
          Protože stát nestojí pouze na podnikání a živnostník, není pro stát nepostradatelný...
          Protože povaha a osobitost živnostníka je pro mě vzdálená... Ovšem to ještě neznamená, že bych se měl cítit něčím podřadnějším než živnostník, kterého stát už desítky let protěžuje a který se stal jakousi modlou současné vládní garnitury...
          Špatnou modlou, krátkozrakou, bez sebereflexe a moudrosti...
          • Hele ANONYME, ty vůbec nevíš o čem píšeš. Pojď si to zkusit živit se jako živnostník, aspoň rok,dva,tři...Tobě v zaměstnání vždycky zaměstnavatal zaplatí, u mně je to loterie, jestli mi odběratel zaplatí, nebo mi s úsměvem sdělí, že momentálně nemá, ať zavolám tak za měsíc, teď že letí na safari do Afriky nebo do Francie hrát golf. Jsi podobně blbej jako jeden můj známej, kterej všechno co koupím do firmy komentuje:"dyť si to můžeš dát do nákladů". To je sice pravda, ale já si na to musím nejdřív VYDĚLAT. Živnost dělám od roku 1991,předtím jsem byl zaměstnanec. To byly ZLATÝ ČASY. Máš pravdu, že stát nestojí POUZE na podnikání, ale taky ne na osmihodinovým čumění na monitor. Učňovský školství šlo do pr*ele a manažaři národ neuživí. Slovo UČEŇ je dneska jako nadávka,myslíš že nás uživí armáda nezaměstnanejch vysokoškoláků???
            • Vždycky mi zaměstnavatel zaplatí??? :-))) Děláte si srandu???
              Loterie jestli Vám odběratel zaplatí a to dál... No to jste fakt napsal přesně... Ani nevíte jak jste trefil současné živnostníky... :-)))
              Byl jste zaměstnanec v roce 1991... Hezké, ovšem za tu dobu se opravdu hodně změnilo a to zejména v oblasti pracovněprávních předpisů, vztahů na pracovištích, vztahů nadřízených k podřízeným a hlavně v oblasti nevyvážení mezd...
              Podívejte... Pokud Vám nevyhovuje podnikání, můžete se zařadit mezi zaměstnance!!!
              No, co Vám v tom brání???
          • ANONYME potkal ty jsi vůbec nějakého živnostníka? Asi děláš jen od 6-ti do 2-vou a potom rychle ny Růžek na těch svých 5, domů pohádat se ze starou seřvat parchanty a jít spokojeně spát po těžkém dni. Živnostník má pracovní dobu od nevidím do nevidím aby zajistil práci pro ty co chtějí dělat, stát mu neplatí nemocenskou (alespoň prvních 14 dnů), kterou ty máš placenou, na dovolenou mu taky nikdo nedá ani korunu (jako tobě) pokud si ji nevydělá. A když tady nebudou živnostníci tak kdo dá pracujícím tu tolik potřebnou práci aby měli jako ty na těch svých 5 a blbé řeči v hospodě. Tak se konečně probuď a podívej se do zrcadla a uvidíš na svém čele velký nápis "PŘED POUŽITÍM ZATŘEPAT"
            • Myslím,že to poslední doporučení použij sám pro sebe.Jak jsi přišel na to ,že zaměstnanci dostávají placeno celou dobu nemoci?Zkušenosti se řemeslníkama mám veliké,protože jsem také původem řemeslník a kromě nehorázných cen na mě zkoušejí různé finty,aby mě mohli ještě víc natáhnout fakturu.A právě,že jsem řemeslník tak jim na to neskáču a oni se diví.Kolikrát jsem v tak zvané demokracii si to udělal sám než,abych někomu zaplatil nehorázný peníz.Př.ze života při dešťovém přílivu mi z důvodu ucpání okapu přetékal a já zavolal na několik klempířů,podal příslušné info a výsledek nemá čas mírně pršelo,až za tři měsíce apod.Asi 4tý přijel starší a neměl žebřík tak se mě zeptal zda mám.Nemám odjel a za chvíli přijel a za 1/4hod. byl hotov Naučtoval mi dvě cesty jednu zbytečnou.Myslíte,že si ho ještě někdy vezmu?
            • Lži a polopravdy... Typické pro živnostníky...
              Kolik zaplatíš daní za tu práci od nevidím do nevidím??? Kdo tě nutí dělat od nevidím do nevidím??? Proč nepřenecháš práci někomu jinému a nevěnuješ se rodině???
              Nemocenskou mají živnostníci placenou královsky, už jen proto, že si můžou dovolit platit si vysoké pojistné... To zaměstnanec nemůže, protože nemá z čeho... Tak mi tady nevykládejte nesmysly a nedělejte ze sebe chudáky!!!
              Dovolená... :-) Pokud vám tak schází dovolená, tak přestaňte podnikat a jděte makat do fabriky, případně pod jiného živnostníka Vám podobného...
              Lidi Vás už prokoukli a vědí, že čím větší křikloun, tím větší vyžírka!!!
    • Většina drobných živnostníků nemá na růžích ustláno.
  • Novináři (podle terminologie prezidenta hnůj a žumpa společnosti) se opět vyznamenali. Opět ukázali, jak je možné falešnou interpretací obrátit myšlenku naruby. Někdy stačí i šikovný titulek. Miloš Zeman má prostě pravdu.
  • Progresivni zdaneni a DPH 22 procent tu bylo nedavno, penize v kase byly a vlastne to nikomu nevadilo. Pak prislo experimentovani, rovna dan, sliby a blablabla a prachy nejsou. Takze klidne vse zpet. A Necas at de do pr*ele.
  • Mládek je hňup jako byl jejich europoslanec Jiří Havel. Sv**ně podnikatelský Se obohacují na zaměstnancích, hlavně v okamžicích, kdy na rozdíl od podnikatelů mají nemocenskou, mateřskou, dovolenou, využívají ošetřování člena rodiny dostávají stravenky a využívají různé benefity. Neřeší odvody OSSZ a VZP, nedělejí složitá daňová přiznání a nemusejí se strachovat, jestli si jejich fakturou někdo nevytřel zadek. Měli bychom je všechny znárodnit pozavírat(některé popravit), nahnat je do dolů atp.
    Jen myslím, že někomu nedochází, že když se zvedne zdanění, tak třeba u kadeřníka místo 300,- zaplatíte 400,- a to samé si připočítají řemesníci, opraváři a mám takový dojem, že to vlastně zaplatí i ti hlupáci, kteří chtějí vyšší zdanění, ale sami nemají odvahu vzít si půjčku, zastavit dům a pracovat 12hod denně, nechat se šikanovat návštěvou různých kontrol a riskovat existenci rodiny a infarkt v 55letech. Uvědomte si takových je většina. Pro mne je slovo sociální solidarita jen jiný výraz pro závist. A doplatí na to všichni, když drobní podnikatelé skončí na pracáku a budeme platit jejich dávky v nezaměstnanosti. Proč ČSSD raděj nechce snížit DPH, proti kterému tak bojovala? Že by jenom chladný kalkul a populismus?
    • To že je to banda volů včetně mládka je fakt. Zavedením exekutorů za dob sobotky je taky fakt. Nicméně s ostatním nesouhlasím. To že jsou podnikatelé parchanti, neplatiči daní a pijáci krve zaměstnancům, jim povoluje jen tenhle imbecilní systém. Jednoznačně solidarita není závist, ale potupa pro poctivé platiče daní kterým to tihle vyžírkové prostě ukradnou. Včetně pojebané vlády patří prasata do uranových dolů. Mimo jiné, v reakci na stupidu . prosím sděl mi ty magore! co tu bylo za posledních 23 let vybudováno, mimo mafie a korupce. Jelikož stejně neodpovíš si u mě krypl a darmožrout jako většina těch vašich podnikatelů!!!!
    • To perci5: Naprostý souhlas. Pro levici je typické, že rozdává to co vytvořili jiní. Bere schopným, pilným a šetrným a rozdává lemplům, lenochům a rozmařilcům, aby ta získala jejich podporu ve volbách. Argumentují pomocí potřebným, solidaritou, "obyčejnými lidmi", že všichni máme stejné žaludky. Jenom ti levičáčtí funkcionáři mají asi žaludky větší a proto si přitom rozdělování berou víc.
      No a povede to k tomu, co jsme tady měli před Listopadem. A než se tak stane, tak většina schopných a pilných odejde pryč z této země a budeme hlásat severní Korea náš vzor.
    • Přesně popsáno - naprostý souhlas. To se socanům nebude ani chtít komentovat !!!!
  • Nečasi a slavná koalice - hlavně že vy jste pochopili co se děje v celé Evropě?!?! Nečasi ty už by jsi měl raději do voleb mlčet , neboť nic neumíš než nahrávat zlodějům, což celých 7 let jako pravice spolu prokazujete.
  • Nečas je dosti naivní. Domnívá se, že svým prohlášením změní názory občanů. Je to pouhý jeden z posledních výkřiků bezmoci a obav, co přijde potom. Ne ve státě, ale s ním v ODS. Nepochybuji o tom, že dostane kopačky, až se vrátí zpět na Moravu, odkud došel.
  • tak drobní živnostnící a drobní podnikatelé mají obrovské výhody oproti zaměstnancům.Obrovské paušály,práce na černo úplně běžná,přiznávají jenom tak třetinu příjmů,aby jim to vyšlo na základní zdravotní a sociální,daně neplatí vůbec a ještě si nechají proplatit bónusy/ děti /. Jsou to neplátci DPH a ruku na srdce,kolik řemeslníků,kteří k Vám přišli něco opravit nebo udělat Vám dalo fakturu?.
    Mluvím o malíři, elektrikáři a podlaháři, ti třeba dělali jenom u mne. Vím,je to moje chyba,že jsem si ji nevyžádala, ale to by nic nezměnilo,pokud bych to neuplatnila.
    A také s daněma pracuji,tak vím,o čem mluvím.
    Každý zaměstnanec musí ze svého příjmu zaplatit daň,sociální a zdravotní// zaměstnavatel musí odvádět daně,ale řemeslnící a drobní podnikatelé ne a to je třeba napravit. Měli by platit alespoň minimální daň.
    Podívejte se kolem a pak suďte.
    • NELA - ty toho určitě o životě moc nevíš.Pro většinu živnostníků je to poslední šance ja získat nějakou obživu.Kdyby měli možnost se zaměstnat ,tak by to určitě udělali.Zamysli se nad sebou cos řekl.
      • Neudělali, protože si jsou moc dobře vědomi toho o co všechno by přišli...
        Ovšem pozor... Tak tomu bylo doposud...
        Prostě trh s živnostníkama je přesycený... Roky si sami pod sebou řezali větev a teď najednou když zákazník nemá peníze, tak panykaří...
    • Pravda...! Celé roky se tady nadávalo a poukazovalo na so. nepřizpůsobivé, kterým se nasadila jedna maska parazita a všichni chudí se házeli do jednoho pytle se vším možným...
      Záměrně se vytvářel špatný a zkreslený obraz těch úplně na dně, s vydatným přičiněním médií, jen aby se skuteční paraziti, mohli klidně dál přiživovat...
      A z živnostníka a zaměstnavatele se udělal motor a hnací síla naší ekonomiky o kterou je třeba pečovat, poskytovat různé výhody a hlavně si tím zajistit loajální voliče...
      Sám jsem zažil několik takových "poctivých a uvědomělých" řemeslníků, kteří celo dobu měli plnou hubu toho jak musí platit daně za nezaměstnané a na důchodce, v jednom kuse nadávali na socky a pak když přišlo vyúčtování, tak jsem se nestačil divit... Půlku práce si tam vymysleli navíc, aniž by mě upozornili a pak začali okecávat výhody placení bez faktury... :-)))
      Z čeho ty daně za ty socky pak platili, když státu nic nevykázali???
      Pokritci a největší křiklouni se mají v tomto státě dobře...!
      • prostě neplatili. 80 % paušál, spočítejte si třeba malíře pokojů:

přizná roční zisk 250 000, odečte 80 % paušál, zůstane mu 50 000, z toho 15 % daň = 7 500,je tady odečitaelná položka,ta -že daň je O. Pokud má jedno dítě , uplatní si na něj odpočet a získá bónus a to za každé dítě. Spočítá si to dopředu..

ještě zaplatí min. zdravotní a sociální.

ale nadává,jaké máme silnice,tomu jsem se už smála *4* *16*
        • Jistě, pokud má navíc účetního, tak se ani nemusí starat o papírování a nějaké počítání...
          Ten mu to všechno hezky vypočítá, ke spokojenosti obou a živnostník je vysmátý...
          Živnostníkům se prostě jen najednou nelíbí, že se někdo snaží klepnout je přes prsty a že lidi prokoukli to jejich pokritectví...
          Já jsem konečně zjistil, kde tato vláda brala hlasy ve volbách a komu tedy můžu poděkovat za to co se děje ve tátě a justici atd...
          Za loajálnost, dostávali živnostníci značné výhohy proti zbytku národa...
  • Soudit všechny živnostníky podle pár podvodníků a nazývat je PARAZITY - to může jenom psychicky narušený člověk, nebo stínový ministr financí ČSSD. Takovou surovost si nedovolil ani Kalousek , který pro zdvižený prostředník, nebo ránu daleko nejde. Tak jim to těm socdemákům, kteří umí perfektně zrazovat a podrážet nejen své představitele (Zemana,Paroubka) ale i své voliče - což dokázali vícekrát - budeme muset ve volbách VRÁTIT a nepustit je k lizu!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit