Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Ne.

  • Mezi VRÁVORÁNÍM jednoho z představitelů této země a VAROVÁNÍM před jeho kroky na východ jistá souvislost je. 

    A NE, ŽE NE...

  • KIMCID

    Chudák Duka.No ještě že pan prezident bydlí v Lánech

  • Ezopovy bajky pravdivým obrazem světa jsou. Samozřejmě jde o vyhraněný literární útvar obsahující alegorické prvky, jeho účelem je uvedení pointy.

    Dovolím si vám jako znalci položit otázku? Farma zvířat bajkou je, nebo není?


  • No vidíte to není špatný nápad, kam s takovou špínou.

    Problém jediný že v tom současném horku začne brzy ta ..... smrdět ještě víc než teď.

  • pavel.zajda.7
    Kam by to prase hodili? Do jeleního příkopu?
  • Nechutná komedie oranžové mafie pokračuje. Neví, jak se dostat z vlády a tak když nevyjde Staněk - najdou si záminku v rozpočtu.

    Pološílená Amazonka Maláčová bude požadovat navíc 11 miliard (a když je získá bude chtít 20 atd.) pro černou díru MPSV. 

    Kdyby nebyl pan Hamáček poka.aný, tak řekne, že ČSSD roli vládní strany nezvládá a vzdává se jí a odejdou do skanzenů z nakradených milionů. Jedno oko by nezůstalo suché, ale bylo by o lepší, než ta trapná komedie na pokračování. 

    Docela by mě zajímalo alespoň jeden důvod proč by měl někdo tuhle zoufale zadluženou partu volit. Prosím o odpověď voliče této strany. Děkuji.   

  • Kdepak zemanovcem - ten "černý" vzadu - Staněk - svůj úkol zadaný tím podlým křiváckým .... zeMANem - rozjebat co se dá, splnil a bude jím teď odvrhnut jako řada dalších, kteří pro něj v minulosti "cedili" krev. Vzpomeňme třeba na šloufa nebo jak se ten správně ten zeMANův poskok jmenoval a řadu dalších.

    Mílovými kroky se blíží den, kdy si český národ konečně uvědomí co živí na hradě za nestvůru a zopakuje si 30. červenec 1419, tentokrát místo na radnici na hradě.

  • KIMCID

    Ty nikoho nevaruji nemáš na to

  • Naše ústava vychází v těchto ustanoveních z Ústavy ČSR první republiky, kde byla ustanovení o presidentu republiky vytvořena s ohledem T. G. Masaryka.

    To byla osobnost, pro kterou víra v Boha, čest, morálka a zájem obyvatel ČSR  nebyla pouhá prázdná slova. A ten rozhodně nekonal v zájmu svém nebo v zájmu cizí mocnosti.

    Jak se ukazuje, časy se mění. Do dnešní ústavy musí být vtěleno co president udělat musí, a pokud tak neučiní, tak ho stihne přísný trest.

  • Já bych řekl, že nejde o kroky, ale o vrávorání směrem východním.

  • Stanek je vlastne takovy maly pucista CSSD. Divim se, ze je jeste clenem socanu. Svuj ukol pro Hrad splnil a muze se uspezne stat zemanovcem.

  • Takže máte pocit, že prezident koná bezodkladně a musí činit bezodkladně následující? Nejlépe každý den? Nebo to bude stačit 1x týdně.  😀

    Článek 62

    Prezident republikya) jmenuje a odvolává předsedu a další členy vlády a přijímá jejich demisi, odvolává vládu a přijímá její demisi,b) svolává zasedání Poslanecké sněmovny,c) rozpouští Poslaneckou sněmovnu,d) pověřuje vládu, jejíž demisi přijal nebo kterou odvolal, vykonáváním jejích funkcí prozatímně až do jmenování nové vlády,e) jmenuje soudce Ústavního soudu, jeho předsedu a místopředsedy,f) jmenuje ze soudců předsedu a místopředsedy Nejvyššího soudu,g) odpouští a zmírňuje tresty uložené soudem a zahlazuje odsouzení,h) má právo vrátit Parlamentu přijatý zákon s výjimkou zákona ústavního,i) podepisuje zákony,j) jmenuje prezidenta a viceprezidenta Nejvyššího kontrolního úřadu, k) jmenuje členy Bankovní rady České národní banky.

  • opravdu máte všechny informace aby jste relevantně hodnotili kroky prezidenta.

    stav SR

  • 1. Termín v ústavě není žádný, takže nemůže být ani žádný vyžadován.

    2. I kdyby platil výklad že pokud není termín stanoven, tak že se má jednat bez zbytečného odkladu (jak někteří ústavní právníci tvrdí), tak to znamená, že pokud odklad není zbytečný (tedy že je potřebný), tak odklad není nic proti ústavě.

    3. V daném případě (tj. výměna ministra) je odklad potřebný, protože stojí za to pokusit se dojednat aby ve vládě zůstal člověk, který mě odvahu poukázat na naprosto protiprávní sebeobohacování ředitele Národní galerie tím, že sám se sebou uzavírá smlouvy na to, co je jeho běžnou pracovní povinností, tj. působit (za velmi vysoký plat) tak, aby tato instituce co nejlépe fungovala. Jeho kecy o tom, že dělal něco doma navíc co neměl zaplacené v základním platu jsou prostě ubohé. Pokud má pocit, že není dostatečně oceněn svým platem, tak to místo neměl vůbec brát.

  • Ono je to tím, že president ČR nerozhoduje, ale koná to, co rozhodnou jiní. Podle Ústavy ČR je totiž president pouhý symbol země, takže on musí činit to, co rozhodnou jiní. A morální, slušný člověk by činil bez zbytečného odkladu, aby nesnižoval vážnost úřadu, který zastává a především také vážnost svoji. 

  • Onen eritrejský gauner žil od roku 2006 ve Švýcarsku - v kantonu Curych

    Tam měl i povolení k trvalému pobytu (sic!). 

    Je ženatý a má tři děti - přesto zavraždil jiné dítě, které nejspíše ani neznal! 

    Do Frankfurtu nad Mohanem přijel před několika dny vlakem z Basileje. 

    Ohledně motivu činu ani toho, proč do Franfurtu nad Mohanem přijel, zatím vyšetřovatelé nevědí nic.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Zato má "ve věci jasno" šéf frakce sociální demokracie (SPD) v regionálním hesenském parlamentu Günter RUDOLPH se nestyděl vyslovit "varování", že je nepřípustné, aby se tato „hrůzostrašná vražda zneužívala “pro politické účely! 

    Nepochybuji, že stejně se vyjádří i představitelé ČSSD, nota bene - když okupují Ministerstvo vnitra ČR!

  • Tuto "aféru" kolem ministra kultury považuji za zcela poplatnou "okurkové sezóně" - ve vládě se jedná v podstatě o zcela bezvýznamný post... 

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Proč ve zprávách Tiscali dosuď není nic o VRAŽDĚ OSMILETÉHO CHLAPCE jistým MIGRANTEM Z ERITREJE, který chlapce shodil pod vlak spolu se čtyřicetiletou ženou. Té se naštěstí podařilo před přijíždějícím vlakem zachránit. 

    Ti dva přitom se s oním zrůdným Afričanem neznali, nikdy ho předtím neviděli!

    Vrah, který dvojici do kolejiště strčil, se po činu pokusil z místa utéct, podle agentury DPA ho ale zadrželi kolemjdoucí, kteří ho pronásledovali až před nádražní budovu.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Smutné ovšem je, že šéf frakce sociální demokracie (SPD) v regionálním hesenském parlamentu Günter RUDOLPH se nestyděl vyslovit "varování", že je nepřípustné, aby se tato „hrůzostrašná vražda zneužívala “pro politické účely!

  • KIMCID

    Co to má s Ano společné?

  • KIMCID

    Nástup do vězení je s datumem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit