Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Nabízím řád a důstojnost"

    Vykřikoval na plakátech vyškolený agent Pávek. Nyní už sedí na Hradčanovi a všechno je jinak. Ještě ani né prezidentem, už si horlivě telefonoval s kyjevským. A sliboval .Za nás za všechny. Ryzí kyjevská podržtaška. U důchodů si zahrál na státotvorného. Sice se ukradlo všem starým lidem. V Praze  ve sněmovně  a za bíleho dne 1000,-.Ale Ukrajina potřebuje ještě přidat! Takže tentokrát i podržkaška loupežníkům  ze Strakovky. Shrnuto: nově zvolený neřád nedůstojně zařízl důchodce. Jen aby tam ve stepi bylo líp.

    • Každý den jezdím kolem jeho portrétu. Řád a klid nabízel kandidát Spolu (pardon, společný kandidát). No, to k tomu klidu moc nepřispěl.

      Teď si ještě usadí své ovečky do Ústavního soudu a je na pár let vymalováno. 
      Přesto si myslím, že byl lepším kandidátem, než prodavačka diplomů. 
      Všechno chce čas. Když mu bude radit emisař ušaté ambasády, pan Kolář, tak o jeho rozhodnutí nemám obavy. Budou jistě v souladu se zájmy světového řádu. 

  • Takže ještě nedávno hlásil např. "ústavnost", "řád a pořádek", "dost lhaní" atd. No moc dlouho mu to nevydrželo. Ale tak je to u komoušů vždycky. Nejdřív plná náměstí, nadšení, nadávky oponentům. Po nějaké době zklamání, zákazy a postupně totalita.

    Tenhle nemorální prospěchář začal hodně brzy.

  • Slouzi svym panum.

    • tobro

      Jak jinak; nic jiného nikdy neuměl.. 😎

      Jo, a ještě je na to pyšnej.. 😂 😂 😂

  • Takže to předá ÚS - není přece právník a nerozumí tomu. Co na tom, že má kolem sebe spoustu právníků vč. "přítele za zadkem" nelobisty Koláře.  Evidentně je nadšený, jak to pěkně odpálil.

    Před 40 lety mu taky neřekli, tak podepsal a souhlasil.

  • Diwa

    Tak tohle teda podělal na plné čáře.......

  • tobro

    No neke, to je mi ale překvapení.. 😉

    Asi lepšolidi , nebo co.. 😂 😂 😂

  • mun.go

    V případě, že by Pavel novelu vetoval, sněmovna by už pravděpodobně nestihla přehlasovat jeho postoj včas. Kabinet poukazuje na to, že předloha musí vyjít ve Sbírce zákonů do 22. března, což je poslední den pro vydání vládního nařízení k červnovému navýšení penzí podle platných pravidel.

    ---

    Takže vlastně vládě pomohl.

    Tato vláda má 18 členů, z toho 13 ministrů jsou zároveň poslanci Parlamentu (12 z Poslanecké sněmovny a 1 ze Senátu). 

    To je zásadní chyba ústavy, která neodděluje moc zákonodárnou (poslanci) od moci výkonné (vláda) - a nikdo s tímto chronicky neřešeným problémem nic nedělá - ani ústavní soud. Za současných podmínek tento stav zřejmě všem vyhovuje. Už vedle na Slovensku to mají jinak.

  • Připokakaná CT1 hned přispěchala s "náhodnými rozhovory" se spokojenými důchodci, kteří jednohlasně vyhlašovali, jak jsou spokojení a že by se jim už valorizovat nic nemělo. 

    Je to taková podivná věc tahle manipulace a propaganda. A veřejnoprávní televize by snad měla sloužit jako nástroj propagandy? Tohle si musíme platit?

    • Já už neplatím a nedívám se na ně; mám You tube - cesty po světě, příroda, dobrá hudba, fotografové a jejich snímky... sám si vyberu, nedívám se, na co se dívat nechci, prostě nádhera. 😎

      P.S. Sice občas musím přetrpět reklamu, když to mám jinak zadarmo. 

    • ...natočí 20 snímků a čtyři z nich pustí ve zprávách. A inteligenti jako Novák tomu věří, protože on má dva byty. 

  • Pavlíku a to bylo keců. Skutek utek. Hlavně že poslanci si přidali Ale celej důchod ne jen 1700.

    • Tihle poslanci, to jsou ale týpci. Nejspíš si myslí, že ostatní chroupají seno.

      Posledně (tuším 2017) si zvýšili platy a potom je zamrazili s velkou slávou. Co chystají teď? Zvedli si platy o 20-30 tisíc měsíčně a zase to na dva roky zmrazí. Jsou fakt solidární.

      Když mě zvýšíte plat o dvacet tisíc, tak mi ho klidně na dva roky hoďte do mrazáku. To snesu. 

      My za to nestydaté zvýšení nemůžeme, to "platový mechanismus" zakotvený v zákoně, hřímal včera jeden loupežník ze STAN. No tak si utřete nudli a zatočte s tím zákonem stejně, jako jste zatočili s valorizací pro důchodce. Máte v tom už praxi.

      Poslancům průměrný plat v hospodářské sféře v ČR a ani o korunu víc!! Ať vědí, jak žijeme my ostatní.  Zrušit nesmyslné příplatky, ať mají to, co jejich voliči. 

  • Je to prostě lampasackej komunista

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit