Prezident Pavel se rozhodl podepsat novelu o snížení valorizace penzí
-
No jo - to je bezedná díra...
-
"Myslíš tím"
Ano.
-
Podle českého zákona o protiprávnosti komunistického režimu z roku 1993 šlo o organizaci zločinnou a zavrženíhodnou.
-
Myslíš tím dávky pro ty kteří, ač jsou zdraví a plní síly, nikdy nepracovali a pracovat nebudou...?
Obávám se, že se jejich dávky nesníží...
Ten 🎩 byl lepší...😉
-
No, když se prodlouží věk odchodu do důchodu, tak je logické, že se v platových tabulkách objeví další dvě kolonky odpracovaných let.
Nebo mají lidé pracovat 15 let bez motivace?
-
..vážený pane, když je něco přebujelé, zbytečné .. je to příživnické .. popíráte sám sebe .. zbyteční pracovníci .. nevím co jste dělal .. já pracoval v úspěšné firmě .. tam se se nenosilo .. aby byl někdo zbytečný ... tak, že asi tak ..pro mně tito lidé, které stát zbytečně zaměstnává, jsou příživníci a zlodějské zrůdy, které nainstalovali jejich nohsledi.... a na tom Vy nic nezměníte ... kdyby tento stát propustil ihned 1/4 - 1/3 státních úředníčků ... jedinec na úřádech by to vůbec nepoznal .. víte vůbec kolik stojí v průměru jeden ouřada ... asi ne :-) ... tak asi tak .. krásný den:-)
-
Národ už okradla ODS vláda předsedy Topolánka,vzala totiž 30 miliard z důchodových účtů a použila někam jinam.Slib že vrátí,jsme u ODS nedodržela.Nejsou to žádné drobné
okradený národ nemůže všechno platit znova.Žádám obvinit Topolánka a tehdejší vládu,žádám trestní i právní zodpovědnost za takový pronárodní zločin.
-
Ja mam takovy neblahy dojem, ze ti co pokrikuji proti davkam pro DPs, kvici z obav abyse nesnizily davky, ktere pobiraji oni sami. 😂
-
🙂🛴...
-
👍
-
Seznam. cz "Podle prezidenta Petra Pavla není možné snižovat valorizaci důchodů a zároveň nechat růst platy politiků. Opozice prosazovala zmrazení platů minulý týden, koalice ale jednání zablokovala." Generalovi 👍
"Vládní politici tvrdí, že hodlají přijít s vlastními, propracovanějšími návrhy. A že jejich snaha nesouvisí s kritikou opozice ani prezidenta." Propracovatelskym Habaduram 👎👎
Oni ti propracovavajici a prepracovani, prepracuji vzdycky vsechno tak, aby to vyhovovalo. Jak a komu. Spolecnost uz leta a leta dobre vi a zna, komu propracovani prospeje.
-
Dovolím si ještě jednou připomenout svůj příspěvek níže o prolínání moci výkonné a zákonodárné a jak fialová hrůzovláda lže o své pohodlné většině 108 hlasů. Není to pravda - při řádně nastavené ústavě s oddělením poslanců od vlády by měli pouze 96 hlasů.
Z dvouset členů Poslanecké sněmovny je 12 ministrů, kteří by vůbec neměli sedět mezi poslanci, natož ještě o vládních návrzích hlasovat.
-
Ale to tu píšu.
-
Pane Jindřichu, už zase? Promiňte, ale poslední věta zavání naivitou, nebo něčím podivným, co u Vašich příspěvků občas nacházím.
-
To nepopírám, ale včera se řešil podpis snížené valorizace...
To jsem myslela...
-
Není to jiná věc !Na pracující lidi co celý život odváděli daně a sociální a zdravotní ,je zákonná páka. Kdež to na ukrajince kteří nejsou žádným přínosem pro státní kasu ,se vyhazují peníze bez podpisů a zákonů.
-
Ty jsi asi pana prezidenta včera neposlouchal...
-
Já už neplatím a nedívám se na ně; mám You tube - cesty po světě, příroda, dobrá hudba, fotografové a jejich snímky... sám si vyberu, nedívám se, na co se dívat nechci, prostě nádhera. 😎
P.S. Sice občas musím přetrpět reklamu, když to mám jinak zadarmo.
-
A s. prezident má IQ 107. To čučíš Nováku co?
-
Pan Šídlo nic chápat nemusel, on to ví už dávno, neboť jeho "dres" je ze stejné stáje. 🙂