Prezident Pavel se rozhodl podepsat novelu o snížení valorizace penzí
-
"Špatné je jeho rozhodnutí ze známých důvodů. Vláda změnu valorizací zflikovala a prosadila narychlo, aby nemusela říkat nepříjemné věci před prezidentskou volbou. Cenou za to bylo celkem zjevné zneužití stavu legislativní nouze a možná také nepřípustná retroaktivita zákona."
Ústavní soud ovšem dojde k obligátnímu závěru, že "intenzita porušení zákona nebyla taková, aby stížnost schválil." Vždyť to přeci víme, proč ta komedie?
Výhoda je, že se pan Pavel chová předvídatelně a systémově. Nemusí si na nic hrát a i pan Šidlo ze Seznamu.cz už pochopil, že nosí stejný dres.
-
Nováku, při tvé inteligenci bys mohl připustit, že stát má vícero možnosti jak lepit díru v rozmarném rozpočtu, než obírat důchodce. A jistě možnosti, důležitější pro šetření. Při tvé inteligenci, neměli náhodou začít dobrým příkladem u sebe, neziskovkách, různých "dabl" institucích, tisících poradců atd, atd?? Takže si myslím, že ses tou svou "inteligenci" moc kladně neprojevil. No, a ani se nepokouším pozastavit u toho, kde dnes najít tolik milionů k zakoupení dvou bytů do vlastnictví. Napadá mě akorát kde - v politice.
-
Každý den jezdím kolem jeho portrétu. Řád a klid nabízel kandidát Spolu (pardon, společný kandidát). No, to k tomu klidu moc nepřispěl.
Teď si ještě usadí své ovečky do Ústavního soudu a je na pár let vymalováno.
Přesto si myslím, že byl lepším kandidátem, než prodavačka diplomů.
Všechno chce čas. Když mu bude radit emisař ušaté ambasády, pan Kolář, tak o jeho rozhodnutí nemám obavy. Budou jistě v souladu se zájmy světového řádu. -
Pane Nováku, patrně jste byl uličním důvěrníkem nebo jak se tomu říkalo, když jste si za komárů vydělal na dva byty.
Ale píšu to s úsměvem, protože vaše argumentace opravdu pobaví. Spíš než na inteligenta bych vás tipoval na žlučovitého starce, který trpí obscedantní touhou poučovat.
Kdybyste se při své inteligenci lépe učil, mohl jste dnes přednášet na VŠE. S vašimi postoji by vám jistě vyhazov nehrozil.
-
Inteligentní člověk se takto prezentuje? Inteligence ještě nutně neznamená moudrost. Ale to byste jako hrdý člen Mensy mohl vědět.
Takové laciné vytahování o moudrosti nesvědčí.
-
Jsem velice inteligentní, zkušený, mám dva byty...
Takhle se prezentuje inteligentní člověk?
To číslo, které jste údajně v Mense získal byla patrně fyzická výška.Hrdě se hlásím k ubohé nálepce "Chcimír" i když nemusím snad být nezbytně ani proruský aktivista a ani odpůrce pana Pavla.
K hodným dětem a vnoučatům vám gratuluji. V tom je bohatství, kterému rozumím.
-
No ty tu podporuješ bolševika a gumu .Tak to jsi moc rozumu, po 33 letech demokracie nepobral .
-
A teď česky ,tvé ukrajinštině nikdo nerozumí.
-
Pokud jsi hňup a chceš válku tvá věc Novák .To že jsi neúspěšný nam m tu psát nemusíš.
-
Poslouchal i když toho komunistickýho lampasáka nemusím.A přesto nesouhlasím.Další 4 miliardy dány na ukrajince bez podpisu prezidenta je podle tebe v pohodě.Ale na tohle je potřeba zákon?
-
Kecy? Jak myslíte.
Samozřejmě, že poslouchali. Kličkování a trocha populismu a alibismu.
Neměl to lehké, ale sem tam se člověk musí rozhodnout a přiznat barvu.
Nepřekvapil, tak proč se tolik hněváte? -
Nováku,je ztrátou času se bavit s negramotným člověkem.Doporučuji vám,
raději diskutovat s vašimi vnoučaty,abyste se něčemu přiučil.
-
Nováku,ty musíš být velice úspěšný,když nikdo s tebou nesouhlasí.Už jen to,že píšeš naprosté nesmysly,které opisuješ z nějakého bulvárního plátku.Zřejmě si nějakým způsobem získal velké bohatství k zakoupení dvou bytů do osobního vlastnictví.To štěstí jsem já neměl,přestože jsem až do svých 71-ti let pracoval na povrchovém dole .
-
Dalo se předpokládat,že vládní politici budou držet při sobě,čímž vznikla z pětikolky
nová šestikolka.Přece všem provládním politikům jde v prvé řadě o vlastní koryta.
Nakonec to potvrzuji i politici ODS v Brně,kde mafiánským způsobem se snaží zbohatnout na majetku města.A záhadným způsobem se snaží to řešit jejich kamarád ministr spravedlnosti .
-
Nezamlouvejte, zda jste člen Mensy či ne, když si troufáte hodnotit moji inteligenci.
Víte, já hodnotím pana prezidenta podle toho co dělal posledních 30 let, a ne na vojně. Prověrku má z NATO, což by neměl, kdyby byl ruský rozvědčík, tak neplácejte hovadiny cosi že je ruský rozvědčík a komouš. Současný prezident je členem KSČM? Není tak nelžete. Kdysi bylo v KSČ dokonce 1 700 tisíc československých obyvatel. Kde kdo měl komunistu v rodině, takže možná že i vy.
A netykejte mi, nedovolil jsem vám to a je to navíc takové soudružské.
-
Začíná mě to s vámi bavit. Vaše iq by mělo být hodně přes 140. Jak mi vysvětlíte, že jste ten(podle vašich příspěvků), který byl komunisty utlačován a zároveň obhajuje Pavla. Připomínám, že je to komouš. Co je nejhorší - VOJÁK a tvl rozvědčík ruský, můžeš to vůbec pochopit ????
-
Napište mi to z vašeho mensovního mailu na můj mensovní mail. Pak si tam můžeme vyměnit diplomy s výší svého IQ, abychom viděli kdo uspěl lépe v testu.
Jste přece člen Mensy, nebo snad ne?!
-
První odstavec vašeho oduševnělého příspěvku vypovídá vše o vaší inteligenci
-
Vyjádření jsme poslouchali. Na výmluvy a kličkování je tenhle agent opravdu školený.
Nj ale přijmout rozhodnutí je trochu něco jiného, než tlachat s Čaputovou, telefonovat na Thajwan nebo poštěkávat z konference do Ruska. Takový štábní hrdina.
-
Netrapte se. Tento web si oblíbili různí chcimírové, proruští aktivisté a zásadní odpůrci nového pana prezidenta.
Nevím kolik lidí zde je v důchodovém věku jako já, ale moje inteligence i životní zkušenosti mi říkají, že když stát nemá kde brát, nechci aby si půjčoval a zadlužoval se tak, že ten dluh budou splácet ještě moje vnoučata. Já jsem šťastný za svobodu a demokracii co máme a se ženou nám to ke spokojenosti stačí. Máme hodné děti, zdravá vnoučata, koupili jsme dva byty do osobního vlastnictví, takže máme kde bydlet, máme co jíst a kromě zdraví více nepotřebujeme. Slovy Paroubka; kdo z vás zde to má? Moc asi ne, proto je tu tolik osobní nenávisti.
Sem pravděpodobně píší neúspěšní lidé, protože jinak si neumím jejich příspěvky vysvětlit.