Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane Nováku, v žádném případě nezpochybňuji úroveň Vaší inteligence, zvláště, když na to máte doklad od takové společnosti, jakou je MENSA, ale to zároveň nevylučuje skutečnost, že tady, na diskuzním fóru tiscali.cz, se chováte jako samec tura domácího po kastraci.

• Dobrý den, paní Koloběžko, nemáte zcela pravdu; ony totiž ty dvě záležitosti - i když to vláda samozřejmě nepřizná - do značné míry souvisí.

• Nováku, kolik máš vysokých škol? Já bych řekl že žádnou.

• ...natočí 20 snímků a čtyři z nich pustí ve zprávách. A inteligenti jako Novák tomu věří, protože on má dva byty. 

• Nováku, už jsem ti psal, že rozhodující pro život není jenom IQ, ale i EQ, rozum a moudrost. Jak můžeš vědět Nováku, že jsem volič Babiše? Tak to tedy nejsem. Můžeš si tu svou inteligenci strčit někam, když ji neumíš použít.

• novak.vladislav

Vážený pane P-e-pane,

naprosto souhlasím s vaším názorem, že státní správa je silně přebujelá a že státním financím by pomohlo, kdyby zbyteční pracovníci z ministerstev posílili trh práce. Jenže přebujelá administrativa není vinou dnešní vlády, ale táhne se to se všemi vládami již 30 let. Všechny strany před volbami slibují, že zúží administrativu ale výsledek je naopak její rozšíření. To samé se stalo i za Babišova vládnutí. Kdybyste věděl, jak tento stav zarazit, měl byste dostat státní cenu. 

Začal jste dobře, tedy slušně, ale výrok "tyto příživnické, zlodějské zrůdy pozavírá" jste si mohl odpustit. Lidé mají být souzeni podle práva, ne podle vašeho přání.

• Asi fakt neřešilo.

Aha, tak to je mi líto. Jste hodní, když na ní myslíte. To je od Vás hezké. 

• Už proběhlo. 

• novak.vladislav

Když si přečtete váš příspěvek, musíte dojít ke stejnému názoru jako jí, že vám zcela chybí nejen IQ, ale i EQ.

Váš úvod: "Protože seš tupec Nováku" mně jasně říká co jste za člověka - typický, netolerantní a sprostý volič Babiše!

• cindy

Ty si neumíš vysvětlit více věcí.Proč??? No blbové to neumějí !!!

• Protože seš tupec Nováku, tak si neumíš vysvětlit jednoduchou věc.  Zapamatuj si. IQ je důležité, ale v tomto případě je důležitá také EI. A pravděpodobně i o mnoho důležitější.

• Vážený pane Nováku,

přeci tento stát se nezadlužuje kvůli důchodcům .. to jste na velkém omylu .. tento stát se zadlužuje proto, že ho vedou totální nýmandi .. jinak vše co jste napsal s tím souhlasím .. taky mám za roky poctivé práce naspořeno a nakoupeno .. je třeba už udělat pořádek se všemi přížívníky v tomto státě ... a musí se začít od zaměstnanců státu .. tento stát když propustí 1/3 zbytečně zaměstnaných lidí, posvítí si na politiky typu Rakušana&comp. .. a tyto příživnické, zlodějské zrůdy pozavírá, tak bude zase dobře!!

• .... a zvyšování platů politiků může proběhnout, že?

• Naopak, Novák se se svou inteligenci projevil jako buran.

• Jindřichu - prezidentovo veto by nic neřešilo...

Já se nehněvám, nemám proč...

V klidu ale nejsem - kamarádka má výročí - s dalšími kamarády jedeme na hrob...

• KIMCIDE - otázka sypání peněz na Ukrajinu je jiná věc...

Teď se řešila valorizace důchodů...

• Hodnotit inteligenci může kdokoliv, kdo o tom něco ví. Zásadně neplatí, že hodnotitel musí mít větší IQ než hodnocený. Máš Nováku nějaké vzdělání z psychologie? Máš houby.

• Přesně tak. Důležitý je rozuma a moudrost. IQ je také důležité. Nováka typuji tak na 112.

• Proboha Nováku, co to píšeš za nesmysly? Jak můžeš vědět, který pisatel je co? Potřeboval bys klackem po hlavě, aby ses probral. Napsal bych ti to správnými slovy, ale v této svobodě a demokracii by mě smazali.

• novak.vladislav

Napsal jsem: "Sem pravděpodobně píší neúspěšní lidé, protože jinak si neumím jejich příspěvky vysvětlit."

Vaše nenávist k mé osobě to jen potvrzuje!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit