Přejít na výpis diskuzí
Prezident v nevhodně dobré náladě. Popřál lidem ať se neutopí, krom novinářů
3.6.2013 | Jakub Konečný
174 příspěvků
-
Opět novinářsky překroucený článek.Blbej novinář je horší než stoletá voda
-
-
Ti, co to viděli, vědí, že to Zeman řekl jinak. Někteří novináři jsou opravdu póvl a hnůj.
-
-
Bylo to samé já,já,já. Já velím,já jim rozkážu,...... prostě debilnemocný.
-
-
Ave Já
-
-
Problém je v tom, že prezident měl mít prohlášeí k povodním.......... a to jaksi nesplnil. Jeho rádoby vtipné bonmoty o novinářích jsou v tuto chvíli zbytečné a trapné. Lidem v tísni jsou teď novináři daleko prospěšnější než "vtipnej" prezident, sedící v suchu na hradě.
-
-
jojo..přesně tak to je..mluvit k věci a bez těch těch rádoby vtipnejch egomaniackejch proslovů nedokázal ani v tuhle situaci..eh díky za ten příspěvek
-
A tys jako jeho nadřízená mu ten projev nařídila, ty nulo ??? Zeman si řekl, co chtěl. Pořád tu kdekdo kecá o svobodě projevu, ale Zeman podle něj nesmí otevřít hubu, aby mu do toho nějáká káča nekecala... Kde jako má tu svobodu projevu, tedy ???
-
-
jsi jenom tečka..to je ještě míň než nula
-
tak to je dost ubohá reakce
jeho projev měl být dost jasně k povodním vzhledem k tomu že to bylo náplní celého vysílání ve kterém mluvil
jistě svoboda projevu je ale jsou určité etické hranice které by se neměli překračovat obzvlášt ne ve veřejném projevu -
-
A ty jsi také nadřízená Zemana, že jsi přímo povolána mu určovat, co a jak a kde má říci ??? A kde jako jsou ty "etické hranice a kdo je určil, ty ??? A kde jsou zveřejněny, aby chudák hloupý prezident si přečetl od naší supergeniální "Anne", které se ani sám bůh nevyrovná, co má jako nesvéprávný chudáček dělat ??? A co tedy by se mělo podle tebe dělat, aby se zamezilo krádežím, například, paní "Geniální Anne " ??? Doporučuji, abyste Zemanovi napsala, že až příště bude chtít něco říci, že musí přijít za vámi pokorně vás poprosit, jestli smí říkat to, či ono ??? Jistě padne na zadek a bude se celý den omlouvat vašedmu blahorodí !!!
-
-
Když Zeman, tak i ostatní. Tvoje reakce jsou slabé. Tak už konečně někam zalez a nestarej se o ostatní.
-
-
Až se vrátíš na E55, tak bude od teb\e pokoj, kačenko Zuzanko.... Připomínáš Zuzanu -sestřičku z\e seriálu ordinace...
-
-
-
-
-
-
No samolibý macho a ještě ke všemu prosáklý alkoholem, že nemuže sám ani chodit, jen kecat ve stoje. Ví ten moula, co se v podhradí vůbec děje? To si teda většina z menšiny zvolila reprezentanta ze 4. cenové skupíny.
-
-
On ví, má prý dobrý dalekohled.
-
hlavně že to víš ty a určitě prosákly alkoholem nejsi.Za to máš mozek nějak zaostalý tak na úrovní 10.letého dítěte a navíc můžeš chodit,protože nemáš operovaný palec.Nevím,jak umíš kecat,ale pssát nesmysly a špinit hlavu státu umíš dokonale.Já jsem si jistý,že tento president je na mnohem vyšší úrovní,nežli ti předešli.Jsi naočkovaný nevzdělaným Tantrberkem,zřejmě i člen,nebo příznivec jeho TOP09.Já naopak KSČM a těším se,až tuto stranu budu volit.
-
-
Přesně stejná cenová žumpa Pepku Vyskoč! Jako zeman, grebeníček, Zuzka rujbrová a další spodnina teto země. Já teda tak hluboko neklesnu, abych volila tuhle pakáž. Zeman je tak shnilý od chlastu, že mu odpadává palec a kdoví co ještě. Neudrží se sám na nohou, musí ho vodit jako psa na provázku a už je tak mimo realitu, že humorně blábolí v teto těžké době povodní.
-
-
-
Nešťastník pan Tabery by se měl naučit psát a potom se teprve o někom vyjadřovat. Naši novináři jsou z velké části plátkaři, kteří se chtějí zavděčit jisté skupině lidí. Jednou se možná i naučí dělat noviny seriózní i kritické. Začnou-li u sebe ještě dnes, možná se jim to podaří.
-
Myslím, že to pan prezident řekl dobře.
-
-
jako že to dobře vyslovil? to je skutečně s podivem při dvou promile v krvi..
-
Ale byl zcela mimo realitu.
-
-
Mimo čí realitu?
-
-
-
Takový novinář by byl v Moskvě nalezen pod schodama.
-
-
Však taky Moskva není v civilizované zemi.
-
-
Uniká ti význam slova " civilizace ".
-
-
-
Zeman, komunista, bývalý člen zločinecké organizace KSČ. A k tomu namyšlený ochlasta a s jízlivými rádoby bonmoty. Je z něho na blití.
-
-
jojo, bolševik a práskač, fuj
-
mi je na bliti z knížepána a věř,že to bych musel blít stále.Zaostalý,nevzdělaný Švycar,či Rakušan a v zemí České štve a rozvrácí národ.Zřejmě jsi na jeho úrovni,jinak bys takto nepsal.
-
-
zkus zapojit mozek a ne jenom ruku..
-
"Zaostalý,nevzdělaný Švycar,či Rakušan"......... jak to víte?
-
-
Běž se vyblít a neotravuj, prase.
-
-
Pana Taberyho nepovažuji za novináře, je to pouhý bulvární pisálek. K solidní novinařině má neskonale daleko, číst jeho výplody je škoda času. *10*
-
tábery je kokottt!
-
nějak jsem nepochopil co je na presidentově vystoupení tak strašného? Vcelku normálně zhodnotil situaci a dokonce i vládu pochválil. A to rýpnutí do novinářů v závěru - ať si většina novinářů uvědomí jak rýpe do něj...
-
-
"ať si většina novinářů uvědomí jak rýpe do něj... " ....asi ví proč! *1* *1* *1*
-
President republiky se musí být nad věcí a chovat se důstojně a tak, aby nikdo neměl důvod si do něho rýpat. President republiky se nemůže chovat jako jizlivý namyšlený ochlasta v hospodě v Horní Dolní na Vysočině.
-
-
Ty jsi pitomec !!! Pamatuj: Není na světě člověk ten, by se zavděčil lidem všem !!! Každý. kdo cokoli kdy pronese, tak si vždy do někoho "rýpne" protože má svůj jiný názor a ten "někdo se vzteká", že nemá stejný názor,jako on. Čili blbost, to aby se Zeman pro každého choval důstojně, tak aby jen seděl a mlčel. Jenže takový prezident by byl úplně na hovno...Ostatně, byste do něj rýpali, že jenom sedí a mlčí... takže by si tím nijak nepomohl !!!
-
-
kecy..jsou situace,který vyžadujou slušnost a úctu k postiženým a ne jízlivý,přiblblý rádobyvtipkování..asi jako kdyby na pohřbu tvý matky řečník zavtipkoval..přeju vám abyste se neudusili na rozptylové louce..hahahachrocht hehe to sem ale dneska vtipnej prezident..pokud máš pocit,že to co tenhle vylitej šašek předvádí je v pořádku,tak bys měl radši při nejmenšim držet hubu
-
-
-
-
Kdyby si president USA dovolil napadat novináře, bylo by to považováno za ohrožování svobody slova a demokracie a dotyčný by skončil v úřadě presidenta. Tenhle náš namyšlený ochlasta si myslí, že si může dovolit všechno.
-
-
v Americe novináří nepiší takové bludy jako ti naší.Naší dokažou jen špínit umělce,politiky a jiné slušné lidi.Polovina by měla mít zakázano psát.Asi jsi v Americe byl a víš,že by to bylo porušování svobody,kdyby byla haněna hlava státu.
-
-
"Naší dokažou jen špínit umělce,politiky a jiné slušné lidi" ........ politik a slušný??? *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
To je pravda. V Americe novináří píší všechno. A prezident se tomu sice může bránit, ale musí respektovat svobodu slova. A pokud prezident udělá sviňárnu, tak se k tomu jako prezident musí postavit a uznat, že tu sviňárnu udělal. Novináři ji jen odhalili a zveřejnili. Novinář je od toho, aby informoval veřejnost. A tomu by rád náš pan rádobyprezident zabránil.
-
-
Aby informovali veřejnost o tom, kdo z celebrit byl kde opilý, kdo randí a s kým, kdo má jaké dluhy, kdo se s kým soudí. Tím nás novináři informují o čem?Bohužel mají stále dost čtenářů jak je vidět a už se přidala i kdejaká komerční televize.To aby nám asi neunikly nějaké životně důležité informace.Hloupost je věčná.
-
-
-