Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video jsem si prohlédl na Idnes,protože na tiscali nefunguje,a nic tak špatného tam nebylo.To měl Tabery na očích mlhu.
  • LOL, Tabery se má k Zemanovi jako svého času Sládek k Havlovi tedy nemá smysl uvádět jeho hejty.
  • zeman je chytry a to ten hloupej narod štve.jeho humor pochopěj ty chytřejši a ne všichni..
  • A ty by jsi tam asi raději měl to Rakušácký chrápací prase že? *16* *8* se probuď co píšeš... a beztak si ani volit nebyl , tak nevím co se tu vůbec ozýváš *1*
  • Ty jsi asi opravdu chudák co?? S hloupým člověkem se nemá cenu bavit!!! Bych tě chtěl vidět, kdyby jsi měl vytopenej barák a viděl tohohle ožralýho blbečka, jak se ti v televizi doslova směje. Jsi hloupý člověk, tak pro vysvětlení....samozřejmě, že vytopený člověk se nebude dívat na televizi!!
  • A ty jsi také nadřízená Zemana, že jsi přímo povolána mu určovat, co a jak a kde má říci ??? A kde jako jsou ty "etické hranice a kdo je určil, ty ??? A kde jsou zveřejněny, aby chudák hloupý prezident si přečetl od naší supergeniální "Anne", které se ani sám bůh nevyrovná, co má jako nesvéprávný chudáček dělat ??? A co tedy by se mělo podle tebe dělat, aby se zamezilo krádežím, například, paní "Geniální Anne " ??? Doporučuji, abyste Zemanovi napsala, že až příště bude chtít něco říci, že musí přijít za vámi pokorně vás poprosit, jestli smí říkat to, či ono ??? Jistě padne na zadek a bude se celý den omlouvat vašedmu blahorodí !!!
  • edit-aby si lidié neutopili
  • Tak to jsou teda jen kecy. Národ se pohoršil zatraceně hodně. Trapná samochvála, projev o tom jak hradní stráž bude bojovat(jako by dával něco ze svého) a trapný vtip o tom, aby se lidé utopili-ve chvíli, kdy už je šest obětí...to je skandální. Ožralý prezident, který v takové chvíli hýří dobrou náladou a chce při tom vypadat "sounáležitě"...ubohé. Pryč s ním.
  • Ty také !!!
  • Už jen ten tvůj nick ukazuje jak moc jsi postižený. Copak, my tě neznáme ale tvoji blízcí musí mít žal a litovat tě, jak moc to je s tebou špatný.
  • Don toho je ti prdlajs, co já dělám, já ti také nic nenařizuji, abys šel třeba do p r d e l e atp., ale pokud tam chceš sám jít, tak ti bránit nebudu....
  • Aby jsi se taky ne p o s r a l mysliteli a majiteli delikátního slovníku. Tebe snad doma hodně řezali a dík tomu jsi tolik slušný? Hňupové zůstanou hňupama i když se považují za kdoví jak velikýho myslitele, viď Ferdo.
  • To je neuvěřitelný, co je ten Zeman za kokota, možná si ty debilové, co ho volili uvědomí, jakej on je vypatlanej
  • Pane autore, když nevíte, co znamená cizí slovo, nepište, že to použil špatně. Nebo si to nejdřív aspoň najděte ve slovníku, děkuji.
  • tak to je dost ubohá reakce
    jeho projev měl být dost jasně k povodním vzhledem k tomu že to bylo náplní celého vysílání ve kterém mluvil
    jistě svoboda projevu je ale jsou určité etické hranice které by se neměli překračovat obzvlášt ne ve veřejném projevu
  • Až se vrátíš na E55, tak bude od teb\e pokoj, kačenko Zuzanko.... Připomínáš Zuzanu -sestřičku z\e seriálu ordinace...
  • sory ale já sem se teda pohoršila zeman si zase jednou nevidí do huby
  • Alfons, neblbni, to nemůžeš myslet vážně. To o německých médiích sis někde přečetl, že? Ale nevadí, když se budeš snažit a nezaujatě se na to koukneš, možná pochopíš, že tohle není ten všelidový spojující prezident se silným mandátem, ale bulvární ochmela, kterého by ( minimálně bez tiskového mluvčí) neměli pouštět na veřejnost ...
  • Zema nepohrdá lidmi,ale blbci. Asi jsi v tomto smyslu významnou osobností !!!
  • ...mám k Milošovi ambivalentní vztah, zajedno se mi hnusí jak neskrývaně pohrdá čímkoliv a lidmi zvláště a na druhou stranu jsem rád, že je, protože jeho existence na jeho postu dává naději, že si lidi snad všimnou, jaké prase je možno zvolit na tento post. Ovšem otázkou zůstává, zda imbecil si je schopen uvědomit svou imbecilnost, či imbecilitu... :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit