Přejít na výpis diskuzí
Prezident v nevhodně dobré náladě. Popřál lidem ať se neutopí, krom novinářů
3.6.2013 | Jakub Konečný
174 příspěvků
-
Opět platí pořekadlo " Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde". Je pravda, že mohl mít Zeman v ruce kapesník, ale bohu žel, asi jej zapomněl. Toho, jak se tvářil si povšimlo mnoho jeho kritiků a hned toho využili pro svůj komentář. O tom, že v přímém přenosu z Nejvyššího soudu, kde pan soudce zpravodaj Stanislav Balík předčítal důvody, proč zrušit krádež století, tak zvané církevní restituce, měl celou dobu hubu od ucha k uchu a tím se vlastně vysmíval celému národu. Měl asi proč, předem věděl jak tato krádež dopadne. Toho jste si vy, věční kritici nevšimli a nebo nechtěli?
-
-
Dovoluji si připomenout, že tunelování a divoká privatizace pod Klausem a Zemanem je první krádež století, restituce by byly někde vzadu s rozkradenými miliardami pod dozorem našich politických mafiánů
-
-
Bohužel, už jsem to říkal zde několikrát, tenhle prezident nemá úroveň, postrádá i tu nejmenší noblesu. Když se tak zpětně dívám na vývoj od toho r. 1989, tak tím prvním prezidentem neměl být žádný Václav Havel, ale tento post měl patřit a nejvíce by si ho býval zasloužil prof. Valtr Komárek. Zeman se měl stát předsedou vlády, on už by jej prof. Komárek uměl umravnit, protože ho Miloš Zeman vždy respektoval. Miloš Zeman také o prof. V. Komárkovi také velmi krásně promluvil na jeho pohřbu. Miloš Zeman je bezesporu schopný ekonom i politik, ale rád sklouzává nebo se nechává unést určitou záští, a tím na veřejnosti u mnohých ztrácí. Ale stále je mi o 100 procent sympatičtější než jeho přítel Klaus, který se ani na pohřeb prof. Valtra Komárka nedostavil. Přitom se p. Klaus do Prognostického ústavu k řediteli prof. Komárkovi dostal na přímluvu p. Dlouhého. Tak se dovedou také zachovat někteří lidé.
Myslím, že tandem Komárek + Zeman by býval přínosem pro tuto zem po r. 1989, než pánové Havel a Klaus. -
Máme co jsme chtěli, dobře nám tak ( včetně ostudy).
-
Zeman už ani neví, která bije.Při skleničce z výšin hradu je možno se i pokoušet o stupidní rádoby vtípky. Protialkoholní léčbu považuji za nutnou. Ústavní odborníci by nás měli seznámit s možnostmi nesvéprávného opilého egomaniaka odvolat. *12*
-
-
Moje řeč....
-
-
Nevím, proč by se prezident Zeman měl tvářit tragicky! On se topit nebude, Hradčany jsou dosti vysoko a i když pošle nějaké své panáčky ve zbroji pomáhat dolů do podhradí, stále mu jich zbude dost na hlídání slivovice na hradě. Tak co?
-
Pepo, máš to, holt se sebou těžký. Kdybys dostal rozum, tak si odpočineš!
-
V těžkých dobách se odděluje zrno od plev. Náš macho opět dokázal, kam patří.
-
-
Ty také !!!
-
-
magdo, nemysli...
-
-
Díky za to, že mi řekneš, co mám dělat.Na to jsem čekala. *3*
-
-
Redaktorský hovada, utoňte!
-
Mr. prezident se opět předvedl jako totální blbej trotl. *11*
-
-
Mně přišel docela vtipný - na účet některých novinářů není vtipů nikdy dost. A pokud cenzurují příspěvky, tak dvakrát tolik je málo!
-