Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 🙂🛴

  • Píše ty svoje cancy  jako  nějaký sedlák .  Když mu asi dojdou sedativa , začne psát také pod jinými názvy. Které pochopitelně ukradne. Možná je to ten psychopat janak nebo chmela. Nebo to od KV , už jsem zapomněl jak se to jmenovalo. Ten už byl asi přijat do ústavniho léčení. Nemá cenu tohle vůbec vnímat.

  • Okounku, pozor, ještě se budou ryby lovit, tak aby si neskončil na udici a potom na pánvi.

  • Aaaaaa Sedlak.Vyhlášený prasič zdejších stránek.Správně.Velice správně tady někdo na tvoji adresu poznamenal.Zparchantělí rodiče mají zpravidla zparchantělá děcka. Jedině to lze konstatovat na tvoji omluvu.Ovšem kousci tobě podobní mají diskuzi na úplně jiném místě.

  • gaheris

    Daj-li medajli či nedaj-li medajli?

  • Koloběžka1, ty jsi dámské přirození. Máš dost tamponů?

  • "Je to, jako kdyby po Miloši Zemanovi přišel někdo jiný, který odebere ocenění všem, kteří jej od něj dříve dostali,“ uvedl politolog a děkan Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně (FSS MU) Stanislav Balík. Podle něj se nic podobného v minulosti nestalo."

    .

    To máte tak, pane politologu Balíku. V současnosti se stalo módou svrhnout sochy těch, které předchozí generace chovaly v úctě, propouštět ty, kteří mají odlišný názor, k čemuž stačí i jen jedna nechtěná věta nebo slovo. Takže vše se vyvíjí a nehledejte chybu jen u Zemana. Zkuste to porovnat se současnými progresivisty. Ale ty zkritizovat si netroufnete, že? :D 

  • dzixy

    S kým to mluvíš mZemane??😎😎

  • 👎

    Je mi tě líto zloději...

  • Jak ten jégl všemu rozumí, zřejmě je ředitel Vesmíru!

  • Jindřich2309, pak je tu hlavní politolog a ten má přece jediný nejsprávnější názor, jen blbec nemění názory.

  • Jsou lidé kteří něco umí a něco dokážou vytvořit. A pak jsou lidé kteří ví že nic neumí, a proto všem vykládají jak je to správně. Je to taková hlásná trouba nebo trouba  opozice. Znáte někdo nějakého politiloga co něco dokázal vytvořit???? Prostě TLUČHUBA.

  • Prezident republiky (bez ohledu na to, kdo to právě je) má právem daná nějaká práva. A je jen na něm, jak, kdy a vůči komu jich využije. Ani pan Havel, ani pan Klaus jich neužívali vždy v souladu s názory politologů. 

    Až budete prezidenti Vy, tak si do toho také nenecháte kafrat nějakými trubci politology. 

    Politolog, to je člověk, který když si poslechneme reportáž v televizi, nám řekne, co jsme slyšeli a jak to máme správně chápat. 

  • Prosadit zákon, který za x let na základě politické objednávky zruším a jěště tím změním pravidla v průběhu hry (voleb). To udělá jen takový politický turista jako Rychecký, jednou tvrdý komunista, podruhé zarputilý demokrat a obhájce spravedlnosti. Prostě chameleon.  Zákon měl za cíl aby se do sněmovny dostali jen státotvorné celky a né takové kavárenské sdružení jako Top atd. Jenže když hrozí že se tyto nicky už nedostanou ke korytu , tak si najdou lokaje co jim ty pravidla upraví. Prostě vyhodíš je  a oni se zase objeví. Teď nastane taková roztříštěnost v PS , že nebude možné nic prosadit. Prostě chaoz. Komu to asi nahrává?????

  • Politology nezveřejní, jedině toho dementního pána z Hradu. zEman už se třepe "Dajli mi tu medaili". Prostě mstivý stařec. Teď může dát tuto medaily zloději z Osvětiman - až tam pojede na ovar.

  • dzixy

    Pominu-li právo se svobodně vyjadřovat, je nepochopitelné, jak někdo, kdokoliv, třeba i "politologové" jakým je i Fiala, šéf ODS, se chtějí kriticky vyjadřovat k právu, které má prezident dané Ústavou. Nakonec by z jeho práva odměnit toho si to zaslouží podle jeho přesvědčení, mělo být referendum, zejména mezi politology. Když Havel vyhlásil všeobecnou amnestii, když Klaus vyhlásil svou amnestii, nebylo tolik křiků jako teď. A byly to mnohem horší omyly a schválnosti než se zdá teď Zemanova.

  • Prostě se pan prezident směrem ke škůdci národa rozhodl. Už nesvéprávný stařík z Brna R. asi tak před 3 měsící rozebral v tisku pana mimisterského předsedu.Drze a neomaleně. Něco co si ze zásady a v jeho funkci nelze dovolit. Je nepochybné, že už mu nadešel čas stařecké demence.Ovšm k popukání je jak politologové ..... Jaké my tady máme politology? Bezvýznamní šmudlové zalezení někde v noře. Na požádání redaktorů občas něco veřejně štěknou.Jen aby to bylo vyjímečné.Takoví zamrzlí komedianti, co čekají až ředitel cirkusu pískne.

  • KIMCID

    A to je asi tak vše co politologové můžou :D :D

  • Kdyby se pan prezident nevykecával dopředu komu co dá, či nedá, o nic by nešlo.

  • Tady se najde hodně lidí, kterým vadí Zeman a jeho minulost v KSČ a STB, ale stejní lidé (nebo spíš pokrytci) přitom horovali aby za prezidenta byl agent STB Drahoš (krycí jméno Bass). Podle nich by Drahoš prý byl důstojným prezidentem. K smíchu. Nevadil by jim ale ani Horáček (krycí jméno Sázkař) a určitě ani komunista Pithart, ani komunista Rychetský, dokonce ani vysoký důstojník STB Štětina, který byl svého času v Kremlu pečený vařený (krycí jméno Plavec), kdyby se rozhodli kandidovat. Podle hesla "je to sice zmr*d, ale je náš". Jo, kdyby kandidoval na prezidenta někdo ze současné KSČM, to by se ti pokrytci mohli potento s nenávistí k němu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit