Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prostě se pan prezident směrem ke škůdci národa rozhodl. Už nesvéprávný stařík z Brna R. asi tak před 3 měsící rozebral v tisku pana mimisterského předsedu.Drze a neomaleně. Něco co si ze zásady a v jeho funkci nelze dovolit. Je nepochybné, že už mu nadešel čas stařecké demence.Ovšm k popukání je jak politologové ..... Jaké my tady máme politology? Bezvýznamní šmudlové zalezení někde v noře. Na požádání redaktorů občas něco veřejně štěknou.Jen aby to bylo vyjímečné.Takoví zamrzlí komedianti, co čekají až ředitel cirkusu pískne.

  • To není prezident , to je mstivé,psychopatické monstrum.

  • Tak - teď hradní ukázal v celé kráse svou ješitnost, mstivost a senilitu...

  • Komunista, konfident StB MAN (bývalý), Becherovkový virotik. ruský a čínský řiťolezec, samolibý, mstivý... To máme "symbol". Ale ovce si "to" zvolily k obrazu svému.

  • Nedostane vyznamenání - nebude ho muset vracet, až zase Zeman provede nějakou další čuňárnu. A taky nebude ve spolku Zemanových přitakávačů a STB pomocníků. 

  • Chmelo, stačí když tady do všeho mluví a radí svými výplody nejchytřejší z Lán a ten jeho čobol Bureš. Ještě se k tomu neozval prasáček. Soud sebral zEmánkovi hračku, tak fňuká jako malý kluk. Je vidět, kdo nemá stejný názor, já zEman, tak je nepřítel všech.

  • Tak ho panu Rychetskemu udeli - ten Ord - dalsi prezident. Pripadne , pokud se stane pan Rychetsky sam ceskym presidentem , bude mu zrejme pozdeji udelen rad vyssi. Jestli tedy nejaky takovy v CZ existuje. 

    Poprve pri psani slova existuje jsem se preklepl a napsal exituje. Nakonec to ani preklep neni. Exitus uz klepe emanovi na Becherovku. 


  • Lze snad čekat něco jiného od podlého, prolhaného, křiváckého, sebestředného, pomstychtivého konfidenta komouš.STB - prochlastaného dem.t.ího zeMANa.

    No řekněme si to jasně NELZE.

    • dzixy

      S kým to mluvíš mZemane??😎😎

  • Prezident republiky (bez ohledu na to, kdo to právě je) má právem daná nějaká práva. A je jen na něm, jak, kdy a vůči komu jich využije. Ani pan Havel, ani pan Klaus jich neužívali vždy v souladu s názory politologů. 

    Až budete prezidenti Vy, tak si do toho také nenecháte kafrat nějakými trubci politology. 

    Politolog, to je člověk, který když si poslechneme reportáž v televizi, nám řekne, co jsme slyšeli a jak to máme správně chápat. 

    • Jsou lidé kteří něco umí a něco dokážou vytvořit. A pak jsou lidé kteří ví že nic neumí, a proto všem vykládají jak je to správně. Je to taková hlásná trouba nebo trouba  opozice. Znáte někdo nějakého politiloga co něco dokázal vytvořit???? Prostě TLUČHUBA.

  • Tady se najde hodně lidí, kterým vadí Zeman a jeho minulost v KSČ a STB, ale stejní lidé (nebo spíš pokrytci) přitom horovali aby za prezidenta byl agent STB Drahoš (krycí jméno Bass). Podle nich by Drahoš prý byl důstojným prezidentem. K smíchu. Nevadil by jim ale ani Horáček (krycí jméno Sázkař) a určitě ani komunista Pithart, ani komunista Rychetský, dokonce ani vysoký důstojník STB Štětina, který byl svého času v Kremlu pečený vařený (krycí jméno Plavec), kdyby se rozhodli kandidovat. Podle hesla "je to sice zmr*d, ale je náš". Jo, kdyby kandidoval na prezidenta někdo ze současné KSČM, to by se ti pokrytci mohli potento s nenávistí k němu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit