Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Bojovníci!
    Říkají Vám separatisté, dokonce jste prý teroristé.

    My víme, že bojujete za Prahu, Evropu a mír s nastupujícím fašismem.

    Stop genocidě ukrajinského lidu!
  • Vzhledem k tomu, že se nám "zvonečková" proamerická ( tedy rozhodně ta ještě "správnější a uvědomělejší" než ta proruská za komoušů) propaganda soustavně snaží nalhat stav, který by si představovali naši milovaní tzv. demokratičtí soudruzi z USA. Tak je jasné, ža se mírovým silám na Ukrajině opět podařilo zlikvidovat hnízdo zla. Mají to ale naši US soudruzi špatné a marné. Čím víc se snaží pomlouvat Rusy, tak tím Rusové získávají ve světě větší a větší respekt a důvěru. A to i u nás přes jejich okupaci v roce 68. Mně alespoň naši milovaní US soudruzi již přesvědčili v tomto směru dokonale. Budou nám zase hrát divadélko s "demokratickým" odsouzením chudáka Obamy. Vždyť takových předčítačů textů od Neokonů si vyrobějí kolik chtějí. Na rozdíl od Putina, který je skutečně osobnost a zřejmě skutečně rozhoduje a ví co má dělat.
  • Tak vyhlásí příměří a pošlou tam v noci výsadkáře. Klasický postup úkáček.
    No, jak jsem četl, že německý expert jenom podle fotografií trosek Boeingu vydedukoval, že nebyl sestřelen raketou země-vzduch, nýbrž kokpit byl zasažen dávkou kulometu, tj útok ukrajinského letadla, pak je hysterická snaha Kyjeva zničit trosky naprosto evidentní.
    Nedělám si iluze, že se dozvíme pravdu. To by si musel západ sypat popel na hlavu. Dopadne to úplně stejně, jako se všemi americkými podvody. Časem vylezou na povrch, nebude to už ale téměř nikoho zajímat. Důležité je okamžitě označit "pachatele", stačí náznaky, že "důkazy" jsou k dispozici, není třeba se ani obtěžovat jejich "výrobou". Zapojit média do masáže a tupouni konzumenti to vezmou jako fakt. Amerika "vrtí psem" o sto šest. "Zloděj kříčí chyťte zloděje" fungovalo vždy a fungovat bude. *11*
    • Tak k tomu lze jen dodat, že se vším co "njn" napsal lze jen souhlasit!!!! Zato v nástupci deníku ústředního výboru socialistického svazu mládeže(SSM) - Mladá fronta, se rozhodně lze dočíst, že letadlo sestřelili Rusové ve výšce 10km ( přesto, že to ještě nikdo nevyšetřil a ruské záznamy z letu toho letadla jsou přeci ruské a dezinformující). Zřejmě těm potomkům SSM nedošlo, že alespoň v této části světa existuje internet a na něm se lze dozvědět kde co.
      • Myslím že se Karle mýlíš, Mladá fronta je pravičácký deník který nemá s bývalou SSM společného vůbec nic!!
  • Ti vlastenci jim dávají pokouřit, hoši jen do nich, čím více jich zneškodníte tím líp!!
    • Bránit někomu v sebeurčení je velmi zločinné, to si musí banderovci uvědomit!!!
  • Při útoku proruských rebelů na Ukrajině zahynulo 20 amerických výsadkářů
  • Taktiku Spojených států označuje známý ekonom z hlediska systému mezinárodních vztahů za nejnebezpečnější. „Domnívám se, že Spojené státy se pokoušejí oddálit svůj úpadek záměrným vyvoláváním chaosu, který se zřejmě pokoušejí řídit, na což ale nemají intelektuální kapacitu. Zanechávají po sobě spoušť rozvrácených států," tvrdí. Nahlíženo totiž jiným prismatem než právě aplikací teorie chaosu, nedává prý americká zahraniční politika vůbec žádný smysl.,
    • Přesně tak , na vysokých školách, kde mám známé řada docentů, profesorů a vědeckých pracovníků, kteří nejsou žádnou lůzou jak tu cintá tečka - Hmm - o nás, už před několika lety měli strach ze světové války, právě díky tomu, že dobře věděli , že USA a jejich dolar je v háji , ekonomika, hrozí jim bankrot a tak to budou řešit válkou na úkor celého světa.

      Jen blb tečka s x-nicky plká kraviny a lži o nějaké lůze , a přitom i obyčejní občané smýšlí stejně jako ti vzdělaní z vysokých škola a vědeckých ústavů.
  • Thatcherová prohlásila už před lety -,necháme žít 1 milion Rusů na obsluhu těžkých strojů a pro těžkou práci - to je ten Bilderberg - NWO, který Rusko odmítá a není čemu se divit.

    Takto se dívají na celý svět - nadlidi - Bilderberg - NWO - USRAEL.

    Rusové dnes bojují za nás a za téměř celý svět. proti těmto zrůdám.
    • To si bohužel spousta lidí vůbec neuvědomuje.
    • A blb úplatný Gorbačov za peníze a Jelcin ožrala za to samé jim k tomu otevřeli dveře dokořán, cestičku umetli a pozvali je dál. Rusko jim naservírovali včetně východního bloku přímo na stříbrném podnose na rozdíl od inteligentních a neúplatných Číňanů, kteří se nenechali rozkrást, prosperují na výbornou, a jezdí si po celém světě.
    • Americká vláda očekává nukleární úder na USA, nakupuje miliony podivných plastových rakví! - pro nepohodlné a podřadné občany má již i plastové rakve.
  • Mrtvý fašoun dobrý fašoun. *16* *16* *16* ult
  • Pracující lid celého světa s nadšením pozoruje jak fašistická Kyjevská armáda podporovaná
    USA nalezla v Doněcku další Stalingrad. Letadla padají z nebe tvrdě na zem
    a dalších 20 okupantů krvavě zaplatilo za tržní nenažranost.

    Nedávno se vrah Porošenko kasal že do měsíce všechny odpůrce Majdanského puče rozdrtí.
    Nyní škemrá o mír a žádá dokonce o pomoc Bělorusko. Z tzv. vlády prchají první
    potkani a režimu založenému na teroru se žádného mezinárodního uznání nedostane.

    Jacenuk předal domácí trh s plynem do rukou Američanů a neúspěšně se snažil prosadit
    rozprodej státního majetku do rukou soukromníků. Na tohoto vlastizrádce už se v Doněcku plete oprátka"
    • Normální soudní lidé celého světa s pobavením pozorují jak ruské KGB-Gestapo pod vedením rádoby cara Putlera, jasnogo solnyška,

      se snaží obnovit zašlou domnělou slávu carství CCCP. Jejich vodkou vymyté mozečky nedokáží pochopit, že dnes se píše rok 2014 a od dávných dob je známo, že dvakrát do téže řeky nevstoupíš.

      A tady se najdou pomatení jedinci, kteří tu pomatenou ruskou goebbelsovštinu papouškují.
      • Nacpu ti toho urácka do tlamy blbe!! *16* *16*
    • Pracující lid všechny fašisty postaví před lidové soudy. Tak to má být - tak je to správné. Ukrajinští bohatýři bojují za Prahu, která je v současnosti součástí protektorátu EU a USA.
  • USA si musí uvědomit, že v Evropě nemají co dělat.
    • CCCP si musí uvědomit, že v Evropě nemají co dělat. Jsou to Asiati a patří do asijsksých stepí.

      A jiní si zase musí uvědomit, že nebýt USA tak bychom neexistovali.
      • Nehul tolik tu trávu a nepíchej si, je to děs tečko-Hmm.

        Nebýt SSSR tak jsme tu nebyli, USáci chtěli, aby se Evropa už tehdy vybila, jenže Japonci je do války zatáhli, tak museli něco podniknout, Kdyby jim šlo o mír a o Evropu, tak se Hitler nedostal tak daleko, až ke Stalingradu. a vůbec by to nemohl rozjet. A dnes je to vidět, jak USRAEL Bilderberg NWO chtějí revizi druhé světové války a proto řádí na té Ukrajině, před tím v Jugoslávii, na Blízkém východě, proto všechny státy bývalého východního bloku nastrkaly do NATA, ač většina chtěla neutralitu a bylo to i ve smlouvě podepsané Gorbačovem-Reaganem.

        Tak tu pořád nelži, víš jak tě negativně hodnotí tady i na Palmentních listech i jinde. Že jsi trotl a blb.
      • Rusko je východní Evropa. Tady nemáš co dělát s těmi svými vyblitky. USAci vytlačili indiany z Ameriky a tlačí se i do Evropy a jen díky Rusku se jím to nedaří .
      • Ucviknu ti tečko toho malinkého pindoura cvikačkama a nacpu ti ho do držky už mě nebudeš dopalovat čmoude!!
    • Kdyby v Evropě Amíci nebyli , rus by už byl u Atlantiku, rusák má území málo vždy, nejlépe by zabrali celou zeměkouli a nastolili ten svůj stepní kapitalismus! *1*
      • Pokud někdo je roztahaný všude po světě, zabírá si pro sebe cizí strategická území a strategické suroviny pro svoje strategické zájmy tak je to USA - Bilderberg ve jménu NWO, TEDY 1% NENAŽRANÝCH USRAELSKÝCH ŠMEJDŮ NA ÚČET TĚCH OSTATNÍCH.


        Viz. - Američan Perkins - který zcela jasně a přesně popisuje jako bývalý lovec ekonomik to co USA provádí po celém světě proti ostatním -. rabování, zabírání, krádeže, zabíjení. Na genocidě Indiánů a krádeží jejich území USA vznikly a tak se i udržují a pro ovce celého světa lžou o demokracii, svobodě a lidských právech, které jsou jim u - něčeho. Výsledky jejich "demokratické" práce jsou všude zřejmé - Vietnam, CHille, Blízký východ, Jugoslávie-Kosovo, Ukrajina atd.

        Jen blb tečka-topnácek s x-nicky jim to žere a diskutující tím všude akorát s-re.
      • Ono je to tím, že Rus je od přírody líný, neumí vzdělávat svou zemi, je to kočovný loupežník. A tak od jakživa dělá nájezdy do svého okolí, drancuje a zotročuje. *1*
        • Tak to ses na tom blbe. Kampak sis schoval to nakradene o ktere mas opravnene strach? *1*
      • Ucviknu ti tečko toho malinkého pindoura cvikačkama, už mě nebudeš dopalovat čmoude!!
        • ty impotente! Takoví chvástouni, jako ty, ho nemají vůbec nebo si na něj přes panděro nevidí, viď ty pinďo! Takové žvásty znám a potvrdilo se mi to *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit