Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak to, že tu hysterickou ženu policie nežalovala za napadení veřejného činitele?
    • a co takhle toho "veřejného činitele" nakopat do rrdele, na to videu se chová jak komunistický policajt.
      • Taky si říkám, že jsou čeští poldové mírní, měli smažku řádně vylískat a pak tebe, jako v USA. Když USA jako zemi zaslíbenou, tak se vším všudy... *3*
        • bránila svého muže, zaslouží si potupnou smrt, nejlépe v katovských mučírnách za využití know how Grebeníček *3*
  • Nelži Tečko. *3*
  • Řeknu Vám super příklad. Policistu dělá u nás cikán co nemá ani zvláštní školu, přesto plno policajtů vyhodili, že nejsou vzdělaní a nemají střední školu. Před cca. 30 dny jsem viděl jak dával pokutu jednomu řidiči. Když jsem ho viděl, tak jsem zastavil a chtěl jsem se ho zeptat co dělá, on se na mne ani nepodíval, znám ho velice dobře již několik let, tykám mu protože pro mne je to mladý kluk.
    Toto je paradox, který normální člověk není schopen pochopit.
    Další cikán taky dělá ve vedlejším městě policajta, abych nejmenoval, ten má zvláštní školu a můj kamarád dělal ředitele ústavu a ten mi řekl, že ten cikán neuměl počítat ani pořádně psát.
    Tak co můžeme chtít od policajtů.
    • A pak jsi se stal milionářem co nepotřebuje peníze, zatímco všichni tví známí zkrachovali a šli na pracák. Je to tak? *15*
      • Ano. V jednom nemáš pravdu, nikdo nešel na pracák a jezdí X6 takové já mam kamarády. Zrovna před měsícem jeden kamarád co se nedostal na pracák protože nedostal podporu dostavěl menší domeček za 28 mil. Kdybych mohl zde promluvit to by bylo divení jak si lidé užívají života. Další kamrád ve 40 letech končí s podnikáním právě dostavuje svůj dvacátý domeček o dvaceti bytech. Nepotřebuje již více dělat a proč taky. Chceš radu jak to udělat? Dám ti jednu moudrou radu a to úplně zdarma, začni pořádně makat a přestaň kecat.
        • Nelži Tečko. *3*
  • Bursík,Kateřina AU AU,JUDR Kalvoda.Tito stateční kluci a holka, tento výkvět českého národa se předvedli v tom největším světle.Podají žalobu na postup policie! Panečku tak to smekáme! A děkujeme! Výkvět hnojů a politicky znemožněných mrtvol vylezl ze záhrobí.Bursík - známý turista po politických stranách.Už byl skoro všude.Jeho matrace Kačena AU AU - když byli spolu ve sněmovně za Zelené, tak se tak dlouho pelešili, až si uvinuli bastarda.Nemluvě o hvězdných tupých výrocích Au Au.To bývaly panečku perly ve zprávách! Ovšem mistrem je Kalvoda.Po revoluci bezvýznamný šmudla byl vynesen na ministerské křeslo.A protože všichni okolo samí s titulama, přilepil si tenhle típek JUDR. Ano vidíte dobře.Jen tak z lítosti a stesku se začal nazývat doktorem práv.Když po ostudě vyfičel, doktorát si sice dodělal, ale pořád zůstává směšným celoživotním kašpárkem.Taková je trojice statečných, posledních spravedlivých této země.
  • to policajtům jde, dělat ramena na lidi, co se nebrání... Chránit čínské fanatiky, buz.rovat normální lidi, dávat pokuty za parkování atd. to joo, aby ale zasáhli proti opilcům, bezdomoveckým otrapům či jiným výtržníkům v centru, to ani náhodou...Tam dělají mrtvého brouka *12*
  • Exministr vnitra Langer svého času usoudil,že českou policii je třeba zeštíhlit.A nic moudrého ho s Kalouskem nenapadlo,než jim snížit platy,snížit jim benzín do aut,omezit používání vody ,např.k zalévání květin.Co následovalo?Úprk mnoha zkušených policistů do jiné pracovní sféry,prostě řečeno-pryč od vedoucích pošuků.Při změně vlády se mnohé pro policisty změnilo-k dobrému.Ale dobrého policistu se nepodaří "udělat" hned,to chce čas.A přitom je třeba navýšit zdecimované řady policie.Komu vyhovuje dnešní stav?Všem pokrytcům,kteří by policisty nejraději v ulicích neviděli.Ale když je z nějakého důvodu potřebují,tak neváhají si ztěžovat i na to,že policisté někoho zmlátili.Mají to těžké,ti strážci zákona.Ale ti nově naverbovaní,20-25 letí adepti policie již mají tu výhodu,že jim nikdo nemůže vyčítat komunistickou minulost.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401875-ekonomove-integrace-uprchliku-nesmi-selhat-jinak-nemecko-zaplati-az-10-bilionu.html

udělejte z nich policajty
    • Dobré doporučení, ale vyzbrojovat je legálně? Až Alláh zavelí tak začnou ty bílé koroptve střílet.
  • Policajti to jsou super kluci, moc je mam rád. Toto bych nenapsal kdyby v parlamentu nebyl schválen náhubkový zákon.
    Pamatujete si dobře jak policajt v civilu zmlátil chodce co šel po přechodu na červenou a jeho nadřízený tvrdil to bylo v pořádku. Dneska Vás může v civilu zmlátit podle jeho slov naprosto každý.
    Na Pražském hradě policajt nenechá zazpívat Českou hymnu, asi ji Zeman nechal zrušit.
    Ta paní co se dotkla ramena Pražského policajta a on šel týden marodit, tak to nebyl policajt, ale navoněná panička, ať jde raději domů k mamince si lízat rány a nedělá ochránce práv občanů. Policajti co vyrazí zub zadrženému je v pořádku ten nešel asi marodit protože je to kus chlapa, ten by měl dělat policajta.
    Dneska nejsou policajti, to jsou rozmazlení parchanti od maminky. Kdo chce být policajt ať jde aspoň na gumáckou vojnu na dva roky, jinak ať jde krmit holuby na náplavku.
    • Taková poznámka k onomu incidentu v Pardubicích, jak "horlivý" (já bych řekla primitivní, agresivní a triko si honící) policista zmlátil toho pána, protože šel na červenou. Připomínám, že "šel na červenou" znamená, že vstoupil do vozovky pár sekund předtím, než naskočila zelená, auta už stála). Onen policista by - dle své pokřivené teorie, že na červenou se nesmí chodit - měl stát u inkriminovaného semaforu denně a mlátit všechny občany. Zelená tam totiž svítí pouze pár sekund, takže přejít na ni stihne leda sprinter. Normální chůzí jdoucí člověk stihne dojít tak do půlky přechodu, a už naskočí červená. Pomalejší senioři možná stihnou přejít tak čtvrtku. Ta zelená tam totiž vážně svítí asi 4 sekundy (denně tam chodím...kdoví, kdy se objeví onen policista a zmlátí třeba i mě :)). Toto je "specialita" mnoha pardubických přechodů. V tomto světle onen incident vyznívá ještě paradoxněji. Zajímalo by mě, proč je to tak nastaveno? Město chce občany donutit k troše sportu při přecházení? Nebo si z nás prostě dělají legraci?
      • červená je červená a jestli místo ní vidíte zelenou, zajděte si k doktorovi *1*
        • Co mi je do nějaký červený. My na vsi nemáme žádný semafor a taky žijeme. Jednou jeden policajt u nás dělal chytrého a dostal takovou nakládačku, že ji do smrti nezapomene. Pokud by takovej nějakej v civilu u nás něco udělal, tak my si děláme pořádek samy, nepotřebujeme soudce ano státní zástupce. My to vyřídíme rychle a stručně, ne chodit deset let k soudu.
          K doktorovi u nás chodí starý báby a chlapi chodí do hospody.
  • Dřív byl bordel jen v každým větším městě. Po převratu je bordel v celým státě, protože tu nevládne pevná ruka a každej si dělá co chce. Teď prý žijeme v právním státě. Asi proto se vymahatelnost práva rovná nule.
    • Otázka je jakého práva? Vymáhat pokřivené zákony ( nespravedlivé ), to Kalousovi a spol líbí.
    • vanhorne
      "Asi proto se vymahatelnost práva rovná nule." Jenom pro radove obcany, kteri si nevybrali spravneho fotra.
  • Policejní hrátky v rámci policejního folklóru mohou mít různé podoby a to se některým kritikům prostě nelíbí. Skutečné selhání policie bylo v případě osminásobného vraha, kde policajti žalostně selhali. V případě běsnění protičínských aktivistů mohla policie klidně přitvrdit.
    • Asi se vám tam "vloudila" chybička - protičínských ??? snad pročínských - kdo je tady sakra doma - nějaké šikmooko podporované tím žvástavým hradním nabobem, nebo češi ???
      Ta šikmooká patra, by v kterémkoliv civilizovaném státě dostala od policie takovou nakládačku, že by si ještě teď lízala rány a byla ráda že to přežila.
      To jenom v ČR a podobných absurdistánech pracuje policie na politickou objednávku takových podlých populistických křiváků jako je např. rusofilní řiťolezec NICzeman a spol.
      • Nesouhlas, měli mlátit ty co uráželi hlavu Číny. Možná měl nějakou chytit i předseda STOP, aby věděl jaké to bylo když n napadl spoluobčana. Od převratu jste se naučili vy z práglkavclu dobře. Ale slušnost od vás prošla hodně daleko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit