Přejít na výpis diskuzí
'Přichází policie o rozum' nebo jen selhalo příliš mnoho jednotlivců?
28.4.2016 | Tomáš Chalupa
172 příspěvků
-
Být Tuhým tak tu holku okamžitě přijmu ke sboru,protože ta v praxi pomáhá a chrání proti těm čírům a trapným těžkooděncům na jednu 50 kg dívku.Srabové,kteří umějí jen dávat pokuty za bezpečnou jízdu ,když oni zlikvidují cca 51 aut, to mě se za 45 let nepodařilo.Potřebují výchovu mé generace.
-
ať ta holka byla sluníčkářka, nebo měsíčkářka je celkem fuk, bránila svého kluka a tak to má být
vy pomatení komoušský netáhla milujete jen Rusko a Putina, takže to pochopit nemůžete
jste poseroutkové a přizdisráčí, fuj *11* -
Česká republika má pod vedením soudruha Z "našlápnuto" k totalitnímu policejnímu státečku, kde např. za vytlačení auta ze silnice dostane běžný podobčan 15 - 30 let a policajt nebo prominentní nadobčan, nejvýš podmínku na 3 měsíce, ale spíš ho po návratu z dovolené v USA rovnou osvobodí. *1* *1* *1*
-
Nebyl jsem účastníkem demonstrace,ale z prolustrovaných videí je patrná odvaha a chrabrost našich policajtů s čírem-to budou asi ustříknutí naším Kchárl co tak nádherně umí pět českou hymnu a je přímo zářným příkladem české mluvy. Taky naši odvážní policajti si troufají jako naši milovaní spoluobčané co se již 600let nepřízpusobují,na 4 demonstranty 20 policajtů-to se pak nedivím,že 40.000 těch pomahačů a chráničů se zdá být těm co chrání málo !!!!! V přepočtu na 250 občanů jeden chránič a pomahač.A komu-že ti policajti pomáhají a koho chrání-??-NO PŘECI MEGAZLODĚJE ,co se jim říká odklaněči,tuneláři,mystifikátoři,p.o.ranci,křivozubku ,nebureše a další a další. Zkuste si jen tak zastavit u chrápajících pomahačů a chráničů v cizím městě a zeptat se "prosím kude se jede doo :::třeba Bavorova " pokud vás jen slušně pošlou do ďupy bez prohlídky a pokuty-bedete rádi !!!!! Zkuste zavolat policajty jako v již zmíněném UB při střelbě....a to si je nedovedu představit např.při terorist.útoku jako v Egyptě-kde střelce zastřlili-v zlodějzk..rvyčekostáně počkají až střelec vystřílí lidi ,event.náboje a odbouchne se sám !!!!O městapu se snad nemá ani cenu zmiňovat-to jsou ozbrojený uklízečky obecních úřadů jen buzeraci občanů a vybírání pokud aby měli konšelé plný kešeně !!! *12* *12* *12*
-
-
.co tu zasíráš diskuzi těmi romány ??
-
nahlášeno, urážka ministra financí
-
-
PRO elektra - nahlášeno, bránění v Ústavou zaručené svobodě projevu. Ministra financí těžko může někdo urazit, pouhá pravda o něm zastiňuje všechny fantazie. *1* *1*
-
-
píšeš z americké ambasády ?
-
-
-
-
Až přestanou sluníčka a smažky provokovat (položení květin na Albertově byla pouze záminka k následnému hanobení prezidenta ČR) a snažit se vyvolat mezinárodní skandál, v případě návštěvy prezidenta Číny máváním tibetské vlajky mu před nosem, přestane být policie horlivá.
-
-
ano i revoluce v 89 byla jen záminka, měli ty studenty prostě postřílet
-
-
Studenti byli vzati jako rukojmí k následnému, dobře připravenému převratu pod taktovkou USA za pomocí nastrčené loutky Havla. Postřílet nikoliv, stačilo řádně zkropit horké hlavy proudem vody.
-
-
A komunistických vyžírků z prognostického ústavu.Komárek Waltr,Dlouhý,Randsdorf.Klaus a další.
-
gumoléčba a voda už v té době nefugoval, chtělo to radikální akci, prostě si musíme přiznat že jsme to podělali
-
-
-
nemějte strach, jsme na stráži
Zemanovo oko není nikdy zavřené *5*
-
-
Kdoví jak by dopadla ta "aktivistka", kdby to samé udělala v USA.
-
-
Tam jí rovnou zastřelí.
-
Dostala by tak ňák chlapsky přes čumák!!!
-
-
mohli by jsme vyprávět *15*
-
-
jo to byli časi *13*
-
-
Jak se mi chceš blbče teplej jednou vyrovnat, když si úpe blbej Semjone???
Časy, pamatuj si teploušku, časy!!! -
-
my rusové na gramatiku nehledíme, za nás mluví kalašnikov *10*
-
-
-
-
-
no určitě by nedostala kulku do zad jako Němcov a spol. v mírumilovném Rusku
-
-
Pisatel měl na mysli Nový Bor, Nebo Uherský Brod????
-
-
nauč se číst ty trumpeto, je to kousek od Moskvy
-
-
On to byl UH BROD a ty už navždy zůstaneš hovnemmm
-
-
já jsem rus, my máme pořád průjem, asi z té vodky
-
-
Čumíš tam ze zemljanky co buzíčku???
Jejda já jsem vtipné kaše přejedený!!!!
WOW !!! -
-
souhlas, jsi čtverák *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
No a vocogo???
Beztak ženský chtějí chlapskou práci, za to chlapský peníze, tak holt budou dostávat od policajtů chlapsky přes držku!!! -
-
viděl jsi někdy ve skutečnosti nahou ženu ?? a nemyslím tím matku, sestru
-
-
Hlavně, že nečumím na hambatý chlapy jako ty Semjone Gayínku, na rozdíl od tebe nejsem přihřátej!!!
Na zem před pánem a plaz se!!! -
-
proč pořád vytahuješ nahatý chlapy, ptal jsem se na ženský ty bukvice *7*
-
miluji když se chováš jako gestapák, potrestáš mě také ??
-
-
-
-
Zeman prý už tlačí na čapím hnízdě tlačenku a klokaní guláš. To zas bude rachota.
-
-
guláš tlačí dovnitř, tlačenku ven
-
-
Putin je borec, kam vlítne, je pořádek, měli by se od něj učit všichni ti řiťolezci Merkelovci, Obamisti, přizdis.áči z Bruselu a jejich eurounionističtí havloidní patolízalové. Česká republika musí vystoupit z EU a bude tu pořádek CZEXIT
-
-
přééésně.
když Putin vlítl na Ukrajinu tak tam okamžitě nastal mega pořádek, demokracie a prosperita, mohl by tatkto vlítnout i k nám
byl bych štastný -
-
Na nás ať se vy.ere, nám stačí odejít z EU
-
-
OK, až budeš odcházet tak za sebou zavři
-
-
-
Hlavně, že přivedl Rusko na pokraj hladomoru.
-