Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mám stejný názor, už je prostě na dně

vivat Putin
  • Už jsi hotovej, co Semjone??? Píšeš bláboly, to víš má inteligence takovýmu teplýmu chudákovi dá zabrat!!!
    Pořádně zabrat!!!
  • Smím tě opravit teplouši???
    Já smím vše, jsem lepší!!!
    Vždycinky Novorossiya or New Russia, blbče je ti to jasný ty proamrdólskej ksichte!!!
  • poprávem jsi ho zmínusoval, palec nahoru *3*
  • dobrý nápad, ale co třeba prosperita a raketově stoupající ekonomika na Krymu ?
  • ač teplouš se zastává ženský, sakra to je ale prasák ouchylnej!!!
    FUJ !!!
  • tak se už nebudeme hádat, nezměníme téma ??

co třeba hrdinné Novorusko ??
  • Být Tuhým tak tu holku okamžitě přijmu ke sboru,protože ta v praxi pomáhá a chrání proti těm čírům a trapným těžkooděncům na jednu 50 kg dívku.Srabové,kteří umějí jen dávat pokuty za bezpečnou jízdu ,když oni zlikvidují cca 51 aut, to mě se za 45 let nepodařilo.Potřebují výchovu mé generace.
  • ať ta holka byla sluníčkářka, nebo měsíčkářka je celkem fuk, bránila svého kluka a tak to má být

vy pomatení komoušský netáhla milujete jen Rusko a Putina, takže to pochopit nemůžete

jste poseroutkové a přizdisráčí, fuj *11*
  • proč pořád vytahuješ nahatý chlapy, ptal jsem se na ženský ty bukvice *7*
  • píšeš z americké ambasády ?
  • PRO elektra - nahlášeno, bránění v Ústavou zaručené svobodě projevu. Ministra financí těžko může někdo urazit, pouhá pravda o něm zastiňuje všechny fantazie. *1* *1*
  • miluji když se chováš jako gestapák, potrestáš mě také ??
  • gumoléčba a voda už v té době nefugoval, chtělo to radikální akci, prostě si musíme přiznat že jsme to podělali
  • .co tu zasíráš diskuzi těmi romány ??
  • Česká republika má pod vedením soudruha Z "našlápnuto" k totalitnímu policejnímu státečku, kde např. za vytlačení auta ze silnice dostane běžný podobčan 15 - 30 let a policajt nebo prominentní nadobčan, nejvýš podmínku na 3 měsíce, ale spíš ho po návratu z dovolené v USA rovnou osvobodí. *1* *1* *1*
  • Studenti byli vzati jako rukojmí k následnému, dobře připravenému převratu pod taktovkou USA za pomocí nastrčené loutky Havla. Postřílet nikoliv, stačilo řádně zkropit horké hlavy proudem vody.
  • nahlášeno, urážka ministra financí
  • my rusové na gramatiku nehledíme, za nás mluví kalašnikov *10*
  • Stalingrad
    Nebyl jsem účastníkem demonstrace,ale z prolustrovaných videí je patrná odvaha a chrabrost našich policajtů s čírem-to budou asi ustříknutí naším Kchárl co tak nádherně umí pět českou hymnu a je přímo zářným příkladem české mluvy. Taky naši odvážní policajti si troufají jako naši milovaní spoluobčané co se již 600let nepřízpusobují,na 4 demonstranty 20 policajtů-to se pak nedivím,že 40.000 těch pomahačů a chráničů se zdá být těm co chrání málo !!!!! V přepočtu na 250 občanů jeden chránič a pomahač.A komu-že ti policajti pomáhají a koho chrání-??-NO PŘECI MEGAZLODĚJE ,co se jim říká odklaněči,tuneláři,mystifikátoři,p.o.ranci,křivozubku ,nebureše a další a další. Zkuste si jen tak zastavit u chrápajících pomahačů a chráničů v cizím městě a zeptat se "prosím kude se jede doo :::třeba Bavorova " pokud vás jen slušně pošlou do ďupy bez prohlídky a pokuty-bedete rádi !!!!! Zkuste zavolat policajty jako v již zmíněném UB při střelbě....a to si je nedovedu představit např.při terorist.útoku jako v Egyptě-kde střelce zastřlili-v zlodějzk..rvyčekostáně počkají až střelec vystřílí lidi ,event.náboje a odbouchne se sám !!!!O městapu se snad nemá ani cenu zmiňovat-to jsou ozbrojený uklízečky obecních úřadů jen buzeraci občanů a vybírání pokud aby měli konšelé plný kešeně !!! *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší