Přejít na výpis diskuzí
'Přichází policie o rozum' nebo jen selhalo příliš mnoho jednotlivců?
28.4.2016 | Tomáš Chalupa
172 příspěvků
-
OK, až budeš odcházet tak za sebou zavři
-
Na nás ať se vy.ere, nám stačí odejít z EU
-
přééésně.
když Putin vlítl na Ukrajinu tak tam okamžitě nastal mega pořádek, demokracie a prosperita, mohl by tatkto vlítnout i k nám
byl bych štastný -
Hlavně, že přivedl Rusko na pokraj hladomoru.
-
A taky na Hradě. Prognostický ústav byl prolezlý agenty KGB. Jak známo agenti KGB musí poslouchat jinak FINITO. *1* *1* *1*
-
Putin je borec, kam vlítne, je pořádek, měli by se od něj učit všichni ti řiťolezci Merkelovci, Obamisti, přizdis.áči z Bruselu a jejich eurounionističtí havloidní patolízalové. Česká republika musí vystoupit z EU a bude tu pořádek CZEXIT
-
Např. v Bruselu by podobné chování Policie na podobném pokojném protestu bylo klasifikováno jako sexuální obtěžování a veřejné ponižování a přísně potrestáno. Tam, ani po atentátech, nelezou po demonstrantech těžkooděnci a pořádek si hlídají sami pořadatelé. Pár policistů vyčkává v okolních ulicích, kdyby to pořadatelé přestali zvládat, tak jim pomůžou.
Těžkooděnci nastupují v případě, že demonstranti, obvykle placení ruskou ambasádou, začnou zapalovat auta a ničit obchody. *11* *11* *11* -
Teda jak to s těma bodíkama děláš??? No totó!!!
Radši se přiznej, že jsi teplouš a jdi se podívat špehýrkou sám!!! -
Já toho rudého chcípáčka vidět ani nechci.
-
přééésně
vivat inflace
vivat dolar -
22 hlasíků za minutu slušné, tady je ale labužníků
a kdo by chtěl vidět diskobola Miloše Zemana ??
pravidla jsou stejná -
Nedávno si se tu holedbal jak umíš naklikat bodíky, a já ti nevěřil, promiň, vidím, že to umíš!!!!
Chichichííííííí -
dobrý, natřel jsi mu to, za mě palec nahoru *3*
-
je trochu odlehčení *2*
vyhlašuji anketu
kdo by chtěl vidět hezounka Ovčáčka nahého ať mi dá mínusové body *3* -
přééésně
vivat obama
vivat holoprdelatý vopice -
ať žije šéf milicionářů soudruh Zeman
-
A Mynář furt nemá prověrku...
-
co mi lezeš do zelí ty kriploidní chudáčku, romány tu píšu já *11* *11* *11* *10* *10* *10*
-
"Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
My jsme se s rudým ruským fašismem nevyrovnali, jeho nositelé nebyli potrestáni, naopak se jim dovolilo přidat si k názvu "M" a za naše peníze se dokonce rozvalují v parlamentu. -
Takže je to pravda, Semjon je na kolenou a bude nás poslouchat jako prašivej pes.
Už ani na tapetky nemá chudáček.