Přejít na výpis diskuzí
'Přichází policie o rozum' nebo jen selhalo příliš mnoho jednotlivců?
28.4.2016 | Tomáš Chalupa
172 příspěvků
-
pro I.-inkognito- ty český senafory jsou obzvláště specialita a to ,co popisujete neni jen u vás v Pardubicích a jen na přechodech. Projel jsem si párkrát evropu a ne všude,ale již jsou státy,že když má bliknout červená-současně se zelenou začne blikat žlutá. Řidič vidí když dojíždí,že co nevidět blikne červená. Tady jsou semafory jak děcka s baterkama ve stanu v noci --blik,blik,blik...5 vteřin zelená,záblesk žluté a šup červená !!!!! Toho,kdo stanoví normu bo seřizuje semafory pro chodce bych poučil asi takto, přeratil bych mu obě hnáty,pod paže strčil berle ,do ďupy 12ctku kulatinu a nechal ho za těch pár vteřin přejít přes přechod na zelenou a co by nestihl a svítila červená,tak co krok ta násadou od krompáča přes hřeb !!!! A celou pracovní dobu tj.ccá 8hodin !!!! Aby věděl jak invalidé,důchodci,staří,matky s kočárky mají stíhat zelenou přes přechod a tomu silnýmu a momentálně opožděnýmu policajtu bych na uvedenou činnost přerazil i ruky,ať se synek plazí po tom přechodu jak had--jestli to nestihne,má smůlu,ať ho přejedou !!!! *12*
-
-
Nás zajímá jen Zeman a Putin tak si ty žvásty schovej *11*
-
-
souhlas
-
-
Kolikrát to tu budeš tapetovat, kašpare? *15*
-
-
to policajtům jde, dělat ramena na lidi, co se nebrání... Chránit čínské fanatiky, buz.rovat normální lidi, dávat pokuty za parkování atd. to joo, aby ale zasáhli proti opilcům, bezdomoveckým otrapům či jiným výtržníkům v centru, to ani náhodou...Tam dělají mrtvého brouka *12*
-
Policie chrání a pomáhá v opilosti chodit soudruhu Ovarovi. Policisté si z vlastního vedení absolutně nic nedělají a těší se metály z Hradu.
-
-
odstěhuj se do amrdólie ty Shapirův poskoku *12* *11* *12*
-
-
Nebyl jsem účastníkem demonstrace,ale z prolustrovaných videí je patrná odvaha a chrabrost našich policajtů s čírem-to budou asi ustříknutí naším Kchárl co tak nádherně umí pět českou hymnu a je přímo zářným příkladem české mluvy. Taky naši odvážní policajti si troufají jako naši milovaní spoluobčané co se již 600let nepřízpusobují,na 4 demonstranty 20 policajtů-to se pak nedivím,že 40.000 těch pomahačů a chráničů se zdá být těm co chrání málo !!!!! V přepočtu na 250 občanů jeden chránič a pomahač.A komu-že ti policajti pomáhají a koho chrání-??-NO PŘECI MEGAZLODĚJE ,co se jim říká odklaněči,tuneláři,mystifikátoři,p.o.ranci,křivozubku ,nebureše a další a další. Zkuste si jen tak zastavit u chrápajících pomahačů a chráničů v cizím městě a zeptat se "prosím kude se jede doo :::třeba Bavorova " pokud vás jen slušně pošlou do ďupy bez prohlídky a pokuty-bedete rádi !!!!! Zkuste zavolat policajty jako v již zmíněném UB při střelbě....a to si je nedovedu představit např.při terorist.útoku jako v Egyptě-kde střelce zastřlili-v zlodějzk..rvyčekostáně počkají až střelec vystřílí lidi ,event.náboje a odbouchne se sám !!!!O městapu se snad nemá ani cenu zmiňovat-to jsou ozbrojený uklízečky obecních úřadů jen buzeraci občanů a vybírání pokud aby měli konšelé plný kešeně !!! *12* *12* *12*
-
-
.co tu zasíráš diskuzi těmi romány ??
-
nahlášeno, urážka ministra financí
-
-
PRO elektra - nahlášeno, bránění v Ústavou zaručené svobodě projevu. Ministra financí těžko může někdo urazit, pouhá pravda o něm zastiňuje všechny fantazie. *1* *1*
-
-
píšeš z americké ambasády ?
-
-
-
-
Česká republika má pod vedením soudruha Z "našlápnuto" k totalitnímu policejnímu státečku, kde např. za vytlačení auta ze silnice dostane běžný podobčan 15 - 30 let a policajt nebo prominentní nadobčan, nejvýš podmínku na 3 měsíce, ale spíš ho po návratu z dovolené v USA rovnou osvobodí. *1* *1* *1*
-
Řeknu Vám super příklad. Policistu dělá u nás cikán co nemá ani zvláštní školu, přesto plno policajtů vyhodili, že nejsou vzdělaní a nemají střední školu. Před cca. 30 dny jsem viděl jak dával pokutu jednomu řidiči. Když jsem ho viděl, tak jsem zastavil a chtěl jsem se ho zeptat co dělá, on se na mne ani nepodíval, znám ho velice dobře již několik let, tykám mu protože pro mne je to mladý kluk.
Toto je paradox, který normální člověk není schopen pochopit.
Další cikán taky dělá ve vedlejším městě policajta, abych nejmenoval, ten má zvláštní školu a můj kamarád dělal ředitele ústavu a ten mi řekl, že ten cikán neuměl počítat ani pořádně psát.
Tak co můžeme chtít od policajtů. -
-
A pak jsi se stal milionářem co nepotřebuje peníze, zatímco všichni tví známí zkrachovali a šli na pracák. Je to tak? *15*
-
-
Ano. V jednom nemáš pravdu, nikdo nešel na pracák a jezdí X6 takové já mam kamarády. Zrovna před měsícem jeden kamarád co se nedostal na pracák protože nedostal podporu dostavěl menší domeček za 28 mil. Kdybych mohl zde promluvit to by bylo divení jak si lidé užívají života. Další kamrád ve 40 letech končí s podnikáním právě dostavuje svůj dvacátý domeček o dvaceti bytech. Nepotřebuje již více dělat a proč taky. Chceš radu jak to udělat? Dám ti jednu moudrou radu a to úplně zdarma, začni pořádně makat a přestaň kecat.
-
-
Nelži Tečko. *3*
-
-
-
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/401875-ekonomove-integrace-uprchliku-nesmi-selhat-jinak-nemecko-zaplati-az-10-bilionu.html
udělejte z nich policajty -
-
Dobré doporučení, ale vyzbrojovat je legálně? Až Alláh zavelí tak začnou ty bílé koroptve střílet.
-
-
"Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
My jsme se s rudým ruským fašismem nevyrovnali, jeho nositelé nebyli potrestáni, naopak se jim dovolilo přidat si k názvu "M" a za naše peníze se dokonce rozvalují v parlamentu. -
-
A taky na Hradě. Prognostický ústav byl prolezlý agenty KGB. Jak známo agenti KGB musí poslouchat jinak FINITO. *1* *1* *1*
-
-
ať ta holka byla sluníčkářka, nebo měsíčkářka je celkem fuk, bránila svého kluka a tak to má být
vy pomatení komoušský netáhla milujete jen Rusko a Putina, takže to pochopit nemůžete
jste poseroutkové a přizdisráčí, fuj *11* -
je trochu odlehčení *2*
vyhlašuji anketu
kdo by chtěl vidět hezounka Ovčáčka nahého ať mi dá mínusové body *3* -
-
Já toho rudého chcípáčka vidět ani nechci.
-
22 hlasíků za minutu slušné, tady je ale labužníků
a kdo by chtěl vidět diskobola Miloše Zemana ??
pravidla jsou stejná -
-
Teda jak to s těma bodíkama děláš??? No totó!!!
Radši se přiznej, že jsi teplouš a jdi se podívat špehýrkou sám!!!
-
-
Nedávno si se tu holedbal jak umíš naklikat bodíky, a já ti nevěřil, promiň, vidím, že to umíš!!!!
Chichichííííííí
-