Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro inspiraci - celá vesnice a okolí píše děti na 90-ti letého, nemocného, umírajícího Roma.
    Když umřel, zjistilo se, že přiznal otcovství k celkovému počtu cca 700 dětí. Sirotečkům nyní stát bude, až do jejich 18-ti let příp. dokud nedostudují, vyplácet sirotčí důchod. *3*
  • Dnes už má církev tolik majetku a financí a tak málo co na práci, že by mohla začít něco dělat třeba pro nemocné, bezdomovce nebo uprchlíky. Zatím církve jenom plácají středověké nesmysly, tloustnou a hrabou. Kromě plného panděra a zajištěného příjmu je už vůbec nic nezajímá. *12*
  • Vážený pane Halíku, cítíte-li přijetí muslimských utečenců jako svou morální povinnost, tak ji splňte. Ovšem netahejte do toho ostatní lidi.

    Za přijaté utečence dejte nějakou písemnou záruku. Když se pak náhodou ukáže, že nejsou kompatibilní s naším prostředím a někomu ublíží, měl byste, jako jejich ručitel, za ně jít i sedět.

    Pak budeme Vaše slova brát naprosto vážně.
  • Nastěhuj si je k sobě do bytu! Deeeblile! *16* *16* *16*
  • Nevidím v tom žádný problém - za předpokladu, že by fungoval zdejší právní a vězeňský systém. Ten by probral problémové lidi a přistěhovalce upozornil na to, že kvůli nim se nebude nic speciálního zavádět ani tolerovat jednoduše proto, že jsou v cizí zemi kde je nikdo nepotřebuje a pokud se jim to nelíbí, tak kdykoli mohou odejít jinam.
    Kdyby právní a vězeňský systém začal opravdu fungovat, tak se to nejpozději do několika měsíců projeví hromadným zavíráním politiků a státních úředníků, kteří by dostávali mnohaleté tresty za to co dnes a denně beztrestně dělají, přičemž by ve vězení museli stejně jako všichni vězni opravdu pracovat pokud by nechtěli žít jen o chlebu a vodě. Dalším projevem by byl hromadný exodus hnědoobčanů za potravou, protože by přestali být bezdůvodně živeni státem. Jako vedlejší produkt by byly ušetřené desítky až stovky miliard korun ve státním rozpočtu, protože by se ze strachu z trestů silně omezily krádeže a podvody ve státní správě. Pak by bylo možné do země vpustit kohokoli bez obav - buď by se choval slušně a pracoval, nebo by byl ve vězení a vydělal si sebe prací, nebo by sám odešel pryč.Prosté, jednoduché, nicméně utopistické *10*
  • Čert tě vem, Halíku.
  • V první řadě dejte šanci žít našim důchodcům důstojně. V druhé nemocným a invalidům. Ať nemusíme mi všichni POCTIVĚ pracující suplovat tuto povinnost státu. Je to ponižující pro ty, kteří se dostanou to tíživé situace. Cikánů vyžírků tu máme přemnoženo a vysávají stát neskutečně, až se chce blít. A ještě sem chcete nacpat totálně nepřizpůsobivé a nábožensky fanatické tisíce uprchlíků? To opravdu pochybuji o vašem duševním zdraví. Už jste někdy slyšel o zemi, kde jsou z uprchlíků nadšeni? Kde díky nim nevzrostla kriminalita? Přeji vám, ať vás takový zaslouženě vámi integrovaný potká někde večer, a ukáže vám svou mentalitu.
  • Ať si nastěhuje na faru nebo domů,ale před tím oplotit vysokým a ostnatým plotem.
  • JOoooo...! *1* *1* *1*
  • Na to je pan Halík příliš velký zbabělec. Ten dokáže jen za zady kafrat nesmysly a svým žvaněním terorizovat obyčejné občany. *16*
  • Jo asi jo a hlavně USA, když tam ten bordel zařídili.
  • Při pohledu na toho pána si uvědomuji, že komunisté před rokem 1989 udělali spoustu chyb.
  • Bingo.. přesně !!!
  • O tomto tématu - muslimské přístěhovalectví - by se mělo vyhlásit referendum. A jak to čtu tady na diskuzi, tak si myslím, že by bylo vymalováno. A od toho je už jenom kousek k vyhlášení referenda o to, aby jinověrci opustili tuto zemi... i tady by byla shoda jasná. A už dopředu je jasné čeho vy se týkalo třetí národnostní referendum, že? A mám pocit, že potom by na Úřadech práce na odborech sociální péče a sociálních dávek zůstalo tolik peněz na podpory pro normální lidi, že by zbylo i na postižené - na ty, na které se v současné době pořádají sbírky. Co myslíte?
  • Muže, který v kavárně lidi zadržoval, policie identifikovala jako devětačtyřicetiletého muže íránského původu. Jmenuje se Man Haron Monis a policii je dobře znám pro své agresivní chování. Monis byl vězněn kvůli napomáhání k vraždě své bývalé ženy a ze sexuálního násilí, byl však propuštěn na kauci. Na svědomí má prý více než 40 útoků. Muž měl podle policistů sklony k agresivnímu a nemorálnímu jednání. Posílal například rodinám vojáků padlých v Afghánistánu hrubé dopisy. Monis přijel do Austrálie v roce 1996, v zemi dostal azyl. Podle BBC se muž posledních deset let zabýval i černou magií.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    Tolik stručný výpis toho, co dělo v kavárně v Sydney v Austrálii. Ten člověk tam taky dostal azyl a Austrálie s ním měla jenom problémy. Nikde nevidím, že by byl vzorným pracovníkem, vzorným otcem rodiny a příkladný v občanském životě. Takže, pane, Halíku, už si začínáte drbat hlavu za svá slova? Asi jste zapomněl na onen výrok:"Čiň čertu dobře, peklem se Ti odmění. Takže děkujeme, odejděte - třeba někam do nějaké islámské země a tam si založte křesťanskou komunitu, kostel či misii a šiřte slovo Boží a věřte, že Vás možná Bůh při životě zachovati ráčí..... ale mám obavu že militantní muslimové asi ne. A na čele to rozhodně mít napsané nebudou.... a jednoho dne šmik šmik a budete bez hlavy. Jak se Vám ta představa líbí, pane Halíku?
  • Nebudu tomu loupežníkovi bránit, ať si je vezme domů, ale musí je živit a šatit ze svého!!!
  • Teď se Halík odhalil jako pokrytec. Vyzývá národy Evropy, i náš český, aby přijímal uprchlíky z rizikových zemí. Žeby mluvil o tom, že právě církev je tou institucí, která by se případně měla postarat o uprchjlíky ze svého milosrdenství,. tak o tom ani slovo. Církev získala majetky- pozemky, budovy, peníze, tak ať si je Halík spolu s církví nastěhuje do získaných prostor a ať jim v tom Bůh pomáhá. Nejdříve však všichni zastánci církví a křiklouni o milosrdenství, aniž by jej sami prokazovali jinak, než verbálně, neboli lidově hubou. No a to právě Halík udělal. On opravdu není ten, kdo by měl jiné napomínat a zavazovat k morální povinností.
  • Církev dostala v restituci domy a prachy, tak ať se o uprchlíky postarají. Musí jim ale zamezit volný pohyb mezi lidmi a dále zajistit, že se k nám nedostanou vrazi z IS.
  • *1* *1* *1* *2* *2* *2*
  • Nechapu, proc je slovo d.ment zakazane, protoze v tomhle pripade se jedna jeste o velmi slusnou a decentni charakteristiku dotycnych parazitu. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit