Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Halík, Švejnar a další... multikulti darebáci a vyložení zrádci, protože neuznávají posvátnou prioritu už našich předků, že nejdříve se má pomáhat a ve všem podporovat i starat se hlavně a především o vlastní lidi a pak teprve ty cizí.., by si měli pořádně připomenout, že kdyby celá staletí neumírali naši předkové po celé Evropě, včetně Ruska ve strašných a krvavých bojích, aby se sem právě žádní, takoví multikulti nedostali za strašlivých obětí ve všem., tak už by dnes ty jejich "slavné ideály" neexistovaly a oni by si dnes nemohli ani tu hubu takto otevřít a ještě tak drze a sprostě oblbovat zdejší lidi pro zájmy i zisky druhých .., protože by je právě tito cizáci rozdupali do vazalství, včetně původního obyvatelstva, stejně tak, jako to nyní sami mezi sebou dělají "doma", bez toho, že tito by naopak nám dávali ty samé multikulti šance co my nyní jim...!!! Tady totiž nejde jen o "nějakou návštěvu na pár týdnů a pomoc v nouzi", ale o plnohodnotné přijetí na věky věků..s tím, že už takové nikdo nikdy odsud nedostane, včetně jejich potomků...!!! Ještě nikde na celém světě a to doslova a do písmene !!! neexistuje místo, země, režim a stát.., kde by tak naprosto rozdílné multikulti společenství fungovalo !!! Proč mají Evropané doplácet na dodrbanou politiku "někoho" úplně jiného.. a ještě to ze svých peněz a na svůj úkor potomků i platit ?!...Tam, kde problém vznikl, tam ať se taky řeší i platí, jako problém "domácí" a nepřenáší se vychcaně jinam a k jiným na jejich úkor i účet !..Jak by se panu Halíkovi a dalším.. líbilo, kdyby měli byt a špíž na 4 lidi a "někdo cizí a morální" by jim tam přivedl na "návštěvu, na věky věků"..ještě další rodinu s tím, že budou spát s nimi v jedné ložnici, jíst.. atd.. a oni to zprvu jako "domácí", pak už jen od "hostů" pouze trpění..ve svém a na svém, budou muset "nadšeně s morální povinností" trpět a platit ?!!! Za mě jedno velké NE !!!
  • Jo jak jde o cizáky tak se EU může přetrhnout - dáme jim dávky- dáme jim bydlení
    - uděláme fondy. Zato domácí občané můžou chcípnout pod mostem.
    Slušní lidé kteří si chtějí založit rodinu si musejí brát půjčky protože zde nejsou
    platy ale almužny. Zato nemakačenkum všech barev vše hradí stát.

    Matky které nadělají hodně děcek dostanou o vlády přidáno v duchodu. Takže se jim
    za flákání se na dávkách po celý život ještě přilepší na stáří.

    Vzroste populace ale ne EU ropanů ale cizincu - je čas bojovat než nás vlastní vlády zničí!
  • Halíku, Evropa, potažmo ČR není nafukovací. Problémy uprchlíků vznikly jinde, vyřešit je bude lepší tam, u nich. USA vyřiď, ať už toho nechá, stále něco někde rozesírají a my-v Evropě, to máme za ně řešit?! No pokud budeš opravdu takový magor, tak si vezmi ty uprchlíky pod svá křídla, těch vašich sekt. Stát ale do toho netahej. Za sebe-já je tady nechci. *12* *16* *12*
  • Neměl by si všechny uprchlíky vzít stát, který tenhle exodus, svým neustálým vývozem "demokracie", způsobil? Nebo je to tak, já budu válčit, vyhánět lidi z domovů a vy ostatní se o následky postarejte?
  • Proč v první řadě nekřičíš, Halíku, za pomoc nezaměstnaným a potřebným Čechům?
  • prijmout uprchliky by si meli uvedomit predevsitm ti kteri tohle spachali . Tedy USA a jejich potrhla lidska prava . Je tam v tech mistech ropa , tak hura na ni pres ta lidska prava. O jejich osudy / tech uprchliku / , vubec nejde . Jde o tu ropu. USA zlikvidovaly Kadafiho , Husajna a koho jeste a najednou cumi co tim spustily . Nekontrolovany exodus ktery nebere konce.
    Mimochodem starnuti Evropy vyresil napr. Gustav Husak a dokonale. Nechal stavet v te dobe kdy nebyly banany panelaky . A hned CSSR omladlo , kdyz se lidi meli kde parit a rozmnozovat.
    Flandak mele nesmysly . At jde prikladem a par tech cmoudu si vezme k sobe domu a pak tak nejak poreferuje jake to bylo.
  • V době obří nezaměstnanosti a rostoucí chudoby EU občanů je to vlastizrada!

    To se to žvaní když to mají hradit státy ( občané) a né oni. Tak si napakuj k sobě
    a sponzoruj je ze svého. Lidi už teď mají co dělat s placením stále dražších životních nákladů.
    Chudnoucí budou sponzorovat chudé až skončíme na huntě všichni.

    Bohužel to není špatná politika Bruselu. Je to plánovaný rozvrat EU zevnitř pod
    patronací USA který provádějí zdejší loutky. Hodnoty jsou ničeny. Vlastenecký postoj byl označen za rasismus - a kdo se přesto ozve proti multikulturálnímu zločinu je bez milosti mediálně zlynčován jako nepřítel EU:
  • Ať si je mistr, vyznamenaný jakousi, pro normálně myslící lidi, bezvýznamnou křesťanskou cenou, k sobě a do kostela, kde káže.
    Normální lidi ať nebere do své svaté huběnky. Ty své šprýmy může projednat tak s tlusťochem Dukou.
    • Dede! Ty víš všecko!
      • rodily Prazak se zde vyjadruji v urednim a beznem jazyce tohoto mesta , tou je Cesky jazyk. Ne madarsky jako docasna osoba na radnici , ne jakousi hatmatilkou kterou se nekdo snad prohlasuje prazskym obcanem . Jsi dosti trapny az ubohy . A jeste k tomu s chybou .
      • No, ded je totiž velkej bezvěrec a bude až do té doby, než mu poteče do bot, tak jako standovi mašinfírovi. Pak se začne kát, možná se i vyzpovídá ze svých hříchů, ale to už bude pozdě. Halík i Duka mu odpustí, pomodlí se za něj, ale vše marně, pozdě. *1*
  • Halíku, ty jsi ale bezmozek. Problém se stárnoucí generací řešit přistěhovalectvím negroidních ras?! Ty jsi ale kus osla.
    My všichni, jako Slované, bychom se měli snažit zachovat především svoje geny, protože my jsme něco za těch x století dokázali vybudovat a někam se posunout. Kam se posunula Afrika?! Nikam! Jen dojí svět jako velký žebrák!
    Nám nikdo nikdy nic nedal zadarmo, všechno jsme si museli vybudovat sami. A stárneme, protože se peníze strkají do kapes zkorumpovaných sviní ve vládě a jim podobných, místo aby se investovali do našeho národa.
    Takže nás pane Halíku a vy všichni jemu podobní přestaňte krmit takovými nesmysly, ze kterých se mi otevírá kudla v kapse.
    Toto je Česká republika!!!!
  • Proboha, nepouštějte je sem !!!
    • Ale jo, klidně je sem k nám vpusťe, ale pak se ničemu nedivte - dalším lidem, kteří budou čekat na podporu, nátlakovou skupinu na takto už napnutý státní rozpočet, na další lidi, kteří nezapadnou do kontextu křesťanské Evropy a budou chtít vyznávat svého Boha a ctít své zvyky a nutit ostatní, aby je sdíleli s nimi a v konečném důsledku nikdy nevíme, zda jsme si tady nevytvořili nějaké aktivní centrum radikálního islámu.... příklady z Velké Británie, Francie, Německa a v poslední řadě i skandinávských zemí varují. A mohou si teoretikové povídat co chtějí, příklady hovoří trošku jinak,že?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit