Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
VOtevřený dopis. Vladmíre Adolfe Putine.
V době kdy se váš soudruh Rubl zmítá na posteli ve smrtelné křeči a křičí - Putine? Proč jsi mě zabil? Vaši kumpáni z KGB neplatí v Rusku daně ale ukrývají si peníze do zahraničí.
Není vám to trapné?
Ruský mužik hladuje a v Kremlu se hoduje.
vaše vláda je tradičně komunistická. Ve zlatě se koupete zatímco právem nespokojený ruský lid na šibeničním provazu houpete. -
-
Lépe bych to nenapsala. Díky. Za pravdu a statečnost.
-
-
hlavně že si pokecáš sama se sebou
-
-
Jakým právem lezete demokratickým lidem do vláken a napadáte rozhovor dvou lidí?
Vaše chování je Putinovské tedy otřesné. -
-
kecale
-
-
jsem holka a pokud ti to vadí tak jsi nemocný magoor
-
ty nejsi holka ani omylem
-
Já jsem TA holka. pokud ti to vadí tak se jdi léčit proruský teplouši.
Zase kradeš moje jméno. Jsi podlý a zákeřný grázl. -
ty jsi hlavně ten d e b i l
-
Já jsem TA holka takže TA kecalka.
Až si doplníte vzdělání vraťe se na debatu, OK?
vaše fopa je nepřehlédnutelné *5*
-
-
-
-
-
-
I mě jednou naloží do Myšího oleje.
-
-
Ruskou ekonomiku do něj brzy také pohřbíme *11* *8*
-
-
Ve Velikém Novgorodě, kdysi bohatém kupeckém městě, se zase bouří studenti, protože také tamní vedení města jim zrušilo zlevněné jízdné, jelikož na ně jednoduše nemá v rozpočtu peníze a zástupce starosty už mladým lidem doporučil, ať si na městskou dopravu vydělají. Asi jim nic jiného nezbude, protože měsíční jízdné tam stojí víc, než dostávají na stipendiích.
Jisté české přísloví praví, kde nic není ani smrt nebere. A ruské radniční kasy zejou prázdnotou. Takže se takový krok vedení ruských měst zdá logický. Jenomže to může být i hodně krátkozraké řešení, protože senioři a studenti budou jezdit MHD co nejméně, takže nakonec dopravci získají méně peněz, než plánovali. A to ještě nemluvím o tom, že vozový park ruských dopravních podniků obsahuje desítky let staré historické kusy, které by u nás byly ozdobou technických muzeí. -
Lery se trdičně stává blbem dne. V závěsu za ním je BTW,
Rojení primitivů na Tiscali nebere konce. -
Já mám od Lenina podepsaný srp.
-
-
Já mám kladivo s podpisem Milouše Jakeše i Milouše Zemana. Pche
-
-
použivej svuj nick nicko
-
-
-
Jsem provýchodní demokratka. Když nesneseš jiný, než proamerický názor nelez na svobodnou debatu, americký hajjzle.
-
-
ty jsi proruský zloděj nicků a jmen.
Já jsem prozápadní demokratka a uvedla jsem tu své názory.
Ty si proruský tak si piš argumenty pro tvé Rusko. ale nekrad lidem nicky a jména ty zrůdo.- Ničíš celoue debatu ty ješitný nemocný haajzle. -
-
všechny urážky nahlášeny
-
-
Můžeš hlasit co chceš, cenzor na tebe seeere. *15*
-
-
Jsi zlodějská swině. nic jiného ruská rohožko.
Když dostaneš argumentačně na frak tajk reaguješ ukradením jména a nicku.
Jsi ješitný podlý a zákeřný haajzl -
-
To není urážka ale konstatování,
Jsi zloděj nicků a jmen proruský ubožáku -
a ty jsi u konce z dechem když urážíš.a nezapomeň si dupnout *1* *1*
-
-
a já na tebe
-
-
Nahlaš i to že kradeš jména a nicky proruský haajzle. A to pravidelně
-
-
-
ta holka
-
-
Jedině TA
-
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
*2* *2*
-
Budu tu Semjonovat a Gayínkovat.
za ničení debat jsem přeci ruskou ambasádou královsky placen. -
-
Konečně jsi to přiznal BTW: Stejně už to všichni víme.
-
-
V Japonsku po zemětřesení je přes tisíc lidí odříznuto od okolního světa
© REUTERS
Přes tisíc lidí bylo úplně odříznuto od okolního světa po silném zemětřesení, k němuž došlo v noci na sobotu ve vesnici Minami-Aso na jihozápadním pobřeží ostrova Kjúšú, oznámila televizní společnost NHK.
Oběťmi řady zemětřesení v Japonsku se stalo nejméně 34 lidí, počet zraněných jen v sobotu činí 1,6 tisíce.
Několik desítek lidí se sešlo na horském parkovišti a čekají na evakuaci vojenským vrtulníkem. Ve vesnici došlo k sesuvu půdy, pod nímž se ocitlo 10 obytných domů, s několika lidmi se nedaří navázat spojení. Rozsah živelné pohromy se upřesňuje.
V Minami-Aso v prefektuře Kumamoto se nacházelo několik jednoposchoďových domů, které pronajímali studenti zemědělské fakulty univerzity Tokai. Ve třech budovách se první poschodí zřítilo a pohřbilo přízemí: teď vypadají domy jako přízemní, je vidět jenom střecha a první poschodí. Zpod trosek se podařilo zachránit 10 lidí s různě těžkými zraněními. Dva studenti zahynuli.
Ve čtvrtek došlo v prefektuře Kumamoto na západním pobřeží ostrova Kjúšú k prvnímu zemětřesení o síle 6,5. V 1.25 místního času v sobotu tam došlo k zemětřesení, které bylo 16kjrát silnější než první, jeho síla činila 7,3. V sousední prefektuře Oita došlo k zemětřesení o síle 5,3. Celkem došlo v prefekturách Kumamoto a Oita k více než 270 zemětřesením včetně dotřesů. V důsledku živelné pohromy bylo zraněno přes 2,5 tisíce lidí, asi 160 tisíc domácností zůstalo bez elektřiny.