Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad jsou i další soudy, nejenom ty naše ve státě.
    Je to jedna obrovská fraška, jako celý systém za uplynulých 25 let...
    Krom toho: co furt někteří máte s těmi bolševiky?
    • Mají špatné svědomí *3*
  • Tentokrát Tomáši Chaloupkovi píšu jedničku. Přesně vystihl podstatu věci a celého sporu. Lstivost, nepřejícnost, nerespektování zákonů a chamtivost socialistů celých 16 let / ale oni jsou stejní pořád, i když se to nezdá, když rozdávají. Ano, spolurozdávají, ale z naších a ne svých peněz / přivedla je až na pokraj ztráty jejich vlivu a existence vůbec. Domnívám se, že kdyby se to stalo, jakože více ano, než ne, patří jim to. Omámení mocí si mysleli, že to zahrají do autu a na vše se zapomene, nebo že Altner si netroufne s nimi do boje. Zapomněli, že právě on, právník Altner, jim ten jejich majetek vybojoval. Jistě si vybojuje i to, co mu patří i za cenu snad i zániku dosud vládní strany.
    • I Panzerfaust, a to je co rici, se s timto nazorem plne ztotoznuje...ze by se z Tiscali konecne stavalo seriozni medium, do tohoto stavu mu ovsem este zbyva drahna mile?! *5*
  • Doufám že už se konečně voliči ČSSD,ODS, TOP -PROBUDILI!!!! *8*
    • A když se ještě neprobudí, tak ve spánku scípnou.
    • můžete prozradit proč oranžovou chátru spojujete se seriozními politickými subjekty???
  • Stále platí, že všichni jsme si rovni, ale někteří jsme si rovnější. Základem demokracie je důvěra v právní stát. Pan premier, tuto důvěru podkopává a dává tím všem občanům jasně najevo, že on a jeho strana stojí nad zákonem. Mnoho lidí to dává do spojitosti s ovoláním Zemana pro ti rozhodnutí v kauze Peroutka. To ale bylo rozhodnutí soudu první instance a odvolání má odkladný účinek, ale rozhodnutí v případu Altner je pravomocné a jakékoliv odvolání už odklad nedovoluje. Dovedu si představit ten tlak jaký je vyvíjen na soudce nejvyžšího soudu, a jsem zvědav zda ten tlak ustojí.
    • Škoda, že jsi se nezaobíral morálně-etickou úrovní všech tří stran.
    • ... pokud nejsi milionář, neřeš Altnera a socany :)))
  • Bohužel sebevražda to je.
    Pokud strana co je v politice od začáku demokracie a našeho wanabe PRÁVNÍHO STÁTU, sama neuznává výroky soudu?
    Co to jako je?
    Vždyť ty zákony od začátku sami spoluvytvářejí! A sami je nechtějí poslouchat? Tohle je PRÁVNÍ STÁT? ...
    Pochopím pokud se proti rozsudku odvolá normální občan, který nevěří ve spravedlnost soudu... ale pokud to dělá strana, navíc několikanásobně... navíc takto... TO NÁM DÁVAJÍ PŘÍKLAD JAK JEDNAT S PRÁVEM? ... spor o záležitost z roku 1997? Ani o 9 let později neuznají co sami podle platných právních předpisů sami podepsali???? To za těch 9 let, ač si myslí že "byli poškozeni" nebyli schopni opravit zákony tak, aby "to bylo v pořádku¨?

    To není politický pohřeb... to je morální pohřeb... pokud morálka politika je na úrovni .... prvoka... kdo je hodlá volit? ... lidi co tvoří zákony se jimi neřídí? Lidi co určují jak vypadá moc soudní se jejími rozhodnutími neřídí? .... čert vem 300 miliard, vždyt si to stejně zase někde nakradou, ale tohle už jsou morální mrtvoly a kdokoliv je bude volit buď nezaznamenal tenhle případ, nebo případ ultračistého Grosse, nebo Ratha s vínem... pokud ještě příští volby něco dostane, pak to pouze potvrdí, že volební systém je třeba změnit, protože ti co takovou stranu volí jsou buď neschopni vnímat či si zapamatovat... nebo jsou to stejní gauneři....
    Takto politicky se normálně nevyjadřuji, ale tenhle případ je fraška... obzvláště v kontextu narušeného renomé strany... protože zatímco předchozí případy mohli svést na osobní selhání, ... ostatně i Zaorálkova vyjádření ve stylu Češi jsou nevzdělaná banda tupců (aka "lidé se bojí neznámého") by se dala časem hodit na selhání jednotlivce... ale tohle očividné ignorování právního sytému těžko.
    • ČSSD nemusím, protože co slibovali před volbami a skutečně neudělali je prostě hrůza.
      Ale mám dotaz. Copak u nás je právo a spravedlnost? Vládne nám parta zoufalců, kteří
      od začátku své vlády svým občanům nenaslouchali. Vládnou nám pomocí pokřivených zákonů, které si nechávají od zastupitelů schvalovat jednotlivé NÁTLAKOVÉ skupiny. Náš systém zákonů se od převratu řízeného z ciziny a provedeného ve prospěch cizáků, řádně pokřivil. Obecně platí, že naše zákony jsou mnohoznačné a nelogické až tak, že se v nich prase nevyzná. Snad jen pár "fiškálů". Ti toho využívají k očesávání občanů, ale i státu bez jakýchkoliv morálních zábran. Normální člověk NEMÁ státem zaručenou možnost obrany proti těmto vyžírkám. Obecně platným faktem je, že do politiky se odchází pouze a jenom za OSOBNÍM prospěchem. Stačí nahlédnout do zasedání parlamentu, částečně senátu. To ještě nemluvím o kočko-psu zvaném EÚ, která je řízena odjinud než z Berlína, Bruselu, Londýna nebo Paříže. Právní byznys ovládá veškerou činnost. A jde mimo obyvatele EU. Toto uskupení schromáždění rovnoprávných států.
      • No oficiálně se čr tváří jako právní stát... I když Upřímně já mám raději nez právní system, systém založený na svobodě s morálce a zákony by měli být to poslední co by se mělo aplikovat na lidi kteří se opravdu vymikaji "všemu" , na ty jímž morálka nic neříká. Ale ok, máme tu právní systém....

        Pokud stát na jedné straně s nějakou firmou vede soudy nebo je dokonce vyhrává, soudy o špatné kvalitě a předražené zakázce , na druhé stálé té samé firmě je ochoten dávat další a další zakazky, pak morálka opravdu není na pořadu dne a zůstává právní stát.....

        Pokud ale má fungovat právní stát, musí vyborne fungovat moc soudní a výkonná.... Protože když není morálka, zůstává pouze zakon, ale pokud rozhodování o tom jestli někdo postupoval proti zákonu trvá roky a je třeba mnoho výroků, než se člověk domuze rozhodnutí, pak nefunguje základní premisa právního státu, tedy možnost domoci se práva soudní cestou.... Takže odpověď je nasnadě.
  • Sebevraždou členů ČSSD je to,že si takového lumpa jako je Sobotka postavili do čela strany.Takže za zbídačení Česka bude nutno znárodňovat veškerý majetek rodů straníků ČSSD a tyto členy strany co nejkrutěji trestat.
    • Zapomněl jsi na stahování z kůže a narážení na kůl. Využívej vše co umíš.
    • já bych doporučoval katovské mučírny stalinistické typu
      • Moudrá jsou tvoje slova.
      • Já ti to říkal, na mě nikdy mít nebudeš, a jak tak koukám ani na "avyboje" prostě na nikoho!!!
        Jsi jen lejno z ratlíka!!!
        YEAH !!!
        • souhlas, na tebe nikdo nemá, jsi můj hrdina
      • souhlas
        • íá íá íá íá
  • Vzpomínám si, že v dokazování vlastnictví Lihového domu ČSSD nebylo všechno tak jasné a lidé soudili, že to bylo zmanipulované. Ať už to bylo jakkoli, měla ČSSD zaplatit částku, k níž se zavázala. Ale to je ono: sliby se slibují, blázni se radují. Představitelé ČSSD se domnívají, že právo platí jen někdy a jen pro někoho. Když obyčejný občánek nezaplatí včas pokutu při jízdě načerno tramvají, to je hukot.
  • Socani se znemožnili, Jeden hochštapler je rozložil, jak finančně, tak i morálně.
  • Bývalému altnerovic fiškálovi šla justiční mafie na roku, aby udělala radost křivákům a převlékačům a´la Kalousovi, chrápajícímu nedoukovi a posmrtně havloidu Havlovi. Již jen to, že to prošlo policií. Jeden soud ho soudí za zpronevěru nebo co a druhý mu přiřkne "nemorální" vyrovnání.
    Další aspekt je, že ČSSD to měla vyřešit už dávno a Altnera znemožnit. Tak jak to dělala mafie z příkazu kdysi mocných STOPáků a ODS. Divný stát, divná justice a ještě divnější zákonové.
  • A bude to ještě zajímavější, pokud se potvrdí zájem Krůpy o odkoupení Altnerovy pohledávky.
    • Slušná varianta...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit