Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sperm aby pomahalo na plet se mus nastrkat na plet - do pipiny je ti to pak jedno tam to nepomaha. A jak je znamo pres kuzi na ksichte se neotehotni :-D Ani kdyz ho mas v zaludku :-P LOL
  • Zase jsem zlobila? Nechcete si odepnout opasek? *14* *14* *14*

Jaký máte rád večerník? Já mám ráda - dobrou noc strýčku fido. *15* *15*
  • Jinak ono se to v letectví i kosmonautice stava,prostě ty stroje jen tak nezastaví a nestojí na zemi ,ani neplavou na vodě tak to je.
  • Dneska si te soused nafoti jakozto tajnej v civilu za ceskoslovenskou a ruskou - takze vysledek stejnej :-(
  • Ale, ono se ti to nelíbí, hmm, jak demokratické, ty si klidně pošpiníš někoho druhého a běda, když na to někdo poukáže. Je vidět, jaká jsi špína! *16*
  • Ach jo a pak ze si ma clovek najt zenskou, kdyz ma kolem sebe takovejdle prujem :-( Proc idijot jako ty musi bejt dnesni prumer? To uz mysleni hlavou a ne zadkem vyslo vazne z mody?
  • Jistě pro vás muže je to ohromná legrace. Vy se nemusíte bát otěhotnění. *16*

Nerada bych si zkazila postavu.
  • Hodně moudrosti v těch slovech,no a to že se to s tim zapadem dnes přehání je reakce na popírání některejch věcí za prolhanejch komoušů a reakce na Rusy ,nebejt Krymu tak je všude vítaj,vše souvisí se vším,.Pujdu se podívat na konvoj veteranů v Plzni a nikdo mi nebude fotit a vyhrožovat za odznáček československé a americké vlajky jako v 85 patym jako soudruh Potužák.
  • A co jako? Ve spisech STB byl kazdej vojak, kazdej policajt proste kazdej kdo prosel necim kde byly tajny informace. Spis bys mel vytahnout jeho slozku a nej odkaz. Kamosova rodna je ve spisech cela a slozky maj prazdy :-P Takze ty lidi maj vyssi cenu nez ty co jen hodis tohle do placu ...
  • Opět duševní výlev malého dítěte. To nemá ani cenu komentovat. Nikde a nikdy jsem se nezmínil, že mám rád Gagarina, tak proč tady zase lžeš? *16*
  • Kdyby nám raději řekl jak gagarin umřel. Jsou jen dvě možnosti.

1. Buď měl vadné letadlo.
    2. Nebo ho úmyslně či omylem dostalo na zem letadlo které se v oblasti pohybovalo.

Jeho manželka ho jednou přistihla v hotelu u jiné ženy. Gagarin skočil z balkonu
    aby ho u jiné ženy ke které se opilý vtíral nenačapala.

Sovětská propaganda to pak zamaskovala pohádkou - k úrazu přišel tak že svou malou
    dceru chránil před pádem. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • A sperma ji prej prospiva tak sup zase do prace a nevopruzuj ...
  • Z těch přihlouplých hnusáků kolem nás mi je docela smutno. Jak jen může takto kdysi náš hrdý národ takto upadat? Zaprodávat své duše cizákům, zrazovat své bližní pro pár stříbrných, to je ale morální hnus a bída! Ti stejní hnusáci dříve měli i červený kapesníky a dnes zase modrý, nebo pruhovaný. *16* *12* *16*
  • Vy máte rád Gagarina. *15* Já mám ráda roztomilá zvířátka co dělají ga ga. *15*

Nečertěte se. Škodí to pleti.
  • Docela rekord- tolik mínusáků a oprávněných. Bude ti chutnat dnešní oběd? *1*
  • Máš obehranou desku. Myslíš, že někoho, kromě tebe baví ty žvásty poslouchat? Na takové "tupé kolovrátky" přesně ten dotyčný v článku ukázal. *16*
  • Proč podsouváš takovou špínu? Špínu proto, že to evidentně není jeho případ. Ročník 29...asi otec? A není to "třeba" jen shoda jména? Jsi si jistý tím, co tady podsouváš? Pokud ne, tak jsi stejný hnusák, jako ti, na které ukazuješ. *16*
  • Nepochopils čéče, proč to ten dotyčný tvrdí a dělá to, co dělá. Možná kvůli určitému vnitřnímu zaujetí a taky proto, že ty "jeho důvody" ty nemáš a nemůžeš je vůbec vnímat - pochopit tak, jako on. A poměřuješ mu sebou samotným, což nelze. Jenže, ten pro tebe "človíček" existuje a koná.
  • Rus se vesmírem pouze proletěl zatímco Američan přistál na Měsíci.

A soudruzi nevymlouvejte se na to že USA měla Nacistické vědce. SSSR je měl
    také ale technologicky na USA prostě nestačí. *15* *15*

Propaganda Kremlu zase z každého odpůrce diktátora Putina dělá fašistu/ku.
  • Otázkou je, proč jsou tací? A kdo je tedy ten "schovaný", který zpravidla ani není vidět, kdo za ten výkon nějak poplácává po ramenou a za kolik...? A pojmenovat protistranu těmto hnusákům. Existuje vůbec a kdo to je? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit