Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem tě položila na záda! *16* *16* *16* *16* *16*

Tedy argumentačně abych se nedostala do řečí zdejších Baronů Prášilů. *16* *16*

Narodila jsem se v roce 1990 ty Dědečku. *5*
  • Tiradore jdi se léčit.

Jsem mladá holka. Ty starý důchodce už máš v tomto ohledu po sezoně a tak jen
    vzteky bezmocně pliveš jedovatou rudou slinu.

Simona
  • Slyšel jsi to taky? To plesknutí...to simča zcela nedemokraticky hodil záda na lino. Chroptí, pěna u huby, no prostě je docela roztomilej, dědek jeden prašivej. *1*
  • jo, CIA, parta Mirků Dušínů a realita?
    Novinář Gary Webb, držitel Pulitzerovy ceny, v roce 1996 publikoval investigativní článek „Temné spojenectví" (Dark Alliance), ve které tvrdil, že agenti CIA jsou zapleteni do pouličních gangů a kšeftů s drogami, z kterých profitovali. Žurnalista napsal, že CIA pašovala kokain pro tzv skupinu „Contra", která vedla v Nikaraguy válku proti tamější vládě (1979 – 1990)

a schválně, jak skončil?
  • já myslím, že pan Osoba je inteligentí muž, který s rozpaky sleduje mediální protiruskou masáž
  • dzixy
    Já si myslím, že Joška Osoba nemusí být ruským agentem. Zřejmě chce jenom na sebe a svou minigalerii upozornit část rusofilů a pozvat je k její návštěvě. Dobrá reklama v Tiscali a zadarmo *1* *1*
  • Jsem mladá finančně zajištěná holka.

Vadí vám to a pomlouváte. Právě proto že vy jste ti osamělý důchodci o kterých
    tu neustále žvaníte. Tak si dál závistivě plivejte.

Simona
  • Umíte jenom špinit a pomlouvat.

mladá holka
    Simona
  • Chovejte se slušně!
    To vám vzkazuje
    Matouš
  • a holka pchéééé, ty starej komiku!
    Hele sporťáku už máš chlapa?
  • A ty sexuologa, ju?! *1*
  • Nabídla jsem ti rande. Nechceš tvůj problém.

Simona
  • Tiradore jsi ubožák a lhář!

Jsem holka!! tak si to oslovování v mužském rodě strč za klobouk.

Měla jsem jiný názor než ty. Jen proto nejsem placená agentka.
    Když nesneseš jiný názor než tvůj tak nelez na svobodnou debatu.

Simona
  • Nic pro mne, nejsem nekrozoofil. *1*
  • Jsi docela naivní, pokud si myslíš, že takového špínu agenti z KGB nevidí. A je mi fakt jedno, jestli náhodou tady přestaneš podjebovat. Konečně, děláš si to sám, z vlastní vůle, i když za prachy. *16*
  • škoda že se neumíte bavit slušně pánové.

Simona
  • Když se neumíte bavit slušně tak raději mlčte pane!

Jsem holka a viděla jsem UFO: Nejsem jediná.

Simona
  • on viděl UFO, proto je to tydýt, tak tohle už nevyléčíš Šimone, to je na furt!!
  • Jsem holka. Pokud s tím máš problém navštiv psychiatra.

Simona *5*
  • Jsem holka. Tak si oslovování v mužském rodě nechte pro své kámoše z 5 cenové.

V Rusku tak končí. V EU je svoboda slova a nikdo lidi pro jiný názor nevraždí.
    Vy jste toho nejlepším důkazem. Na USA i EU tu nadáváte od rána do noci a nic se
    vám přitom nestane. V Rusku by vás kritika Putina přišla draho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit