Přejít na výpis diskuzí
'Připomeňte dneska Gagarina a řeknou o vás, že jste ruský agent'
2.5.2015 | red
217 příspěvků
-
Je smutné že tu dnes mluví a haní dějiny ti co o nich nemají ani páru.A hlavně bez těch událostí by tu třeba ani nebyly. *9*
-
Ty musíš být skutečně buď silně zfetovanej, nebo imbecil. V každém případě je to tvoje tragedie, ale tak už to bývá, že lidé umřou v nevědomosti. Za to přijdeš do nebe, neboť jak Kristus ve svém největším kázání na Hoře pravil: BLAHOSLAVENÍ CHUDÍ DUCHEM - NEBOŤ JEJICH JEST KRÁLOVASTVÍ NEBEZKÉ...
-
Válku vyhráli spojenci v čele s USA. Stalin jenom poslal do útoku vězně z gulagů, aby se jich levně zbavil. Těm bylo jedno, jestli umřou ve válce, nebo v gulagu!
-
Rudý spisovatel Sci Fi Karel Marx předpověděl pád Západní demokratické společnosti.
Zatím se rozpadla jenom Východní totalitní říše jménem SSSR. *2*
Sovětská kniha Neználek předpověděla přistání na Měsíci. K tomu skutečně došlo.
Jenže na něm nepřistála Sovětská ale Americká posádka. *15* *15*
Co z toho plyne? Nostradamus byl lepší věštec než soudruzi. *15* -
To za komoušů nebylo.
-
Všichni rudoarmějci skočili do cesty kulometným kulkám a nezbyl nikdo, kdo by vyhrál válku. To je jasný důkaz, že vyhráli spojenci v čele s USA!
-
Autorem je kupodivu F.X. Doležal.
-
To je výhoda, co? Mít nick se značkou tiscali..Nepokradeš... *14*
-
Jistě své pochybné tvrzení doplníš svobodně a demokraticky (když máme svobodu a demokracii) o ty, které tady pomlouváš. Tipuji tě na prolhaného zbabělce, který nic nedoplní, ale mě napere pár mínusáků. *16*
-
Jsem holka takže ty jsi lhář.
Simona -
Byli to hrdinové a měli neprůstřelné suspenzory.
-
Zapšklí ruso-řiťo-lezečtí vlastizrádci nebo pomatenci (?) nebo obojí (?) tady zase presentují svou nenávist ke svobodě a demokracii a svou nostalgii po starých rudých časech, kdy díky rudé knížce byli "Někdo", zatímco dnes nejsou nic. Nechápu však jak to souvisí s Gagarinem. Gagarin byl první, kdo se vrátil z kosmu živý. Kolik bylo před ním a dopadli jako pes Lajka, to je v archivech KGB. Přece nas mnogo. A že Lajka při "skončení mise" za živa uhoří, s tím se počítalo.
-
Svatá pravda!
-
Pomlouvej. Na víc nemáš. *15* *15* *15*
Simona -
Jsem mladá holka. Jsem ráda že tě to štve StBáku. *15* *15* *15* *15*
Simona -
Připomeňte že Putin je diktátor a ukradl ukrajině území.
Hned vás Kremelští propagandisté nazvou fašistou či fašistkou. *2* *2* -
Dnes jsem si přečetl parádní článek,že bezpečnostní riziko jsou ruští hokejisté než motorkáři ,protože jsou ozbrojeni-mají hokejky.To je přesné v jakém absurdistánu tady žijeme.Doufám,že ty primadony těmi hokejkami vypráskají.
-
Bojíš se použít nick se značkou tiscali? Musíš se stále zbaběle schovávat za falešný nicky? Kdo a proč má s takovým srabem diskutovat? *12* *16* *12*
-
Koukám Semelová,ty budeš asi taky pěknej imbecil,ty komunysto.
-
Už praděda, děda a otec soudruha Putina skákali do kulometné palby, aby zachránili svojeho potomka Vladimíra.