Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V ČR je v současné době milión lidí žijících v chudobě, desetitisíce bezdomovců, víc než půl miliónu nezaměstnaných, další milióny, kteří se potácejí od výplaty k výplatě. Všude slyšíme, že na nic nejsou peníze, dluh máme téměř 2 bilióny, každoroční deficit 100 miliard. Ale samozřejmě, že se necháme opět vtáhnout do nekončící spirály závodů ve zbrojení. Proč? Aby si miliardáři ze zbrojařské lobby ještě více mastili své bezedné kapsy?
    • Hrůza k zamyšlení: 4x horší než světová válka
      Toto je výsledek 20letého hospodaření našich národohospodářských ekonomických elit a expertů na transformaci socialismu v kapitalismus.
      Prodali grunt, peníze z prodeje jsou bůhví kde a nás zadlužili.
      Kdo kradl plnými hrstmi a byl souzen či odsouzen, byl následně amnestován a bez trestu zbaven odpovědnosti za své činy.Vývoj státního zadlužení1989 + 280,0 mld. Kč (aktiv) a to nehovořme o zahraničních aktivech, které činily asi 120 mld Kč; z toho 70% v Rusku, dnes již ze 40% splaceno ropou a železnou rudou, kde ale skončila a za kolik je otázkou.
      V žebříčku konkurenceschopnosti WEF propadla ČR za poslední 2 roky z 31. na 46.místo na světě!- ČR, která je počtem obyvatelstva 48 x menší než celá EU, má 6 x více heren a kasin než zbytek EU dohromady!- 56 tun českého zlata bylo po roce 1989 vyměněno za dluhopisy.
      Německo má stav zlatých rezerv 3 396 tun, ČR pouhých 12 tun a dále "tak zvané zlaté žíly u obyvatelstva"- hospodářské škody vzniklé na území ČSR po 2. SVĚTOVÉ VÁLCE byly vyčísleny (v dnešních cenách) na 1 bilion 351 miliard Kč.
      Zmizelé národní jmění od r. 1989 představuje téměř 4 násobek hospodářské ztráty ČSR za druhé svět. války !!!Nejhorší je, že výše uvedené údaje jsou pravdivé a z veřejně dostupných zdrojů a národ ovcí nic....Nikomu nevadí, že nebude na zdravotnictví, vzdělání, důchody, infrastrukturu....
      Že po válce roky hromaděné bohatství především rukama dělníků, kteří jej tvořili je v kapsách zlodějů bez trestu...
      Nejspíše je pravdou, že každý národ má vládu, kterou si zaslouží...
      Není problémem nasytit chudé, ale je problém nasytit ty bohaté... *3*
    • Tady už může pomoci pouze krvavej převrat, jinak se ti chcípáci v parlamentu a vládě nikdy nevzdají svých koryt. Jdu volit komunisty, protože za nich byl rozpočet vyrovnanej.
    • V ČR je v současné době milión lidí žijících v chudobě, desetitisíce bezdomovců, víc než půl miliónu nezaměstnaných, další milióny, kteří se potácejí od výplaty k výplatě a jeden hlupák Karl Dobrotivý I. který píše samé bludy.
      • A jeden tečka, píšící pod mnoha dalšími nicky, který si svoji psychickou frustraci vylévá zde, mezi rozumnými lidmi na tiscali.
    • No a ??? Stát se má starat o bezpečnost občanů a ne jim házet peníze z okna . 95% lidí si za tu" chudobu" může sama .
      • máš pravdu, když někdo nemůže uživit rodinu z normálního platu může se stát ministrem nebo oligarchou.
      • Hej kretíno,zalez raději.... *16*
  • Vážení uvědomte si, že pokud k něčemu dojde dotkne se to velice tvrdě Nás všech a žádný "dobrý" kontakty, nikomu nepomůžou se vyvlíknout.... Na místo toho remcání, by jsme my lidi měli zatlačit na nezodpovědný politiky a donutit je nedělat pí---ny. *9* *9*
    • A jak chcete tlačit? Parlamentní volby v nedohlednu a když na ně dojde, půlka voličů bude zase líná zvednout zadek. *7*
      Podívejte se na takového Zaorálka. Jak chcete tlačit na imbecila? Tomu můžete posílat tisíce mailů denně, pořádat pod jeho okny demonstrace a nevím co ještě...
      Imbecil zůstane imbecilem ať děláte, co děláte. *13*
      • A s vámi někdo něco zkoušel udělat ?
        • Co na Vase "psani" rika Chocholousek? Neposila zrizence? *15*
          • Ne, ten mi to diktuje a posílá zřízence pro ty co reagují jako vy .
            • A potom na ne strili z tarasnice protoze se spletli a neprivezli Vas? *1*
            • Nazdar Zaorálku. *2*
  • Je to typický příklad takzvané chytré obrany, kterou NATO prosazuje," řekl český ministr Martin Stropnický - žádná chytrá obrana neexistuje a k tomu hloupí komediant Stropnický, který nechápe, že jsme díky USSá a jelitům z bruselu na prahu války v EU.

    USSá moto - rádi položíme vaše životy za naše zájmy, hlupáci v Evropě.
  • Amerika chce prostě rozpoutat válku a Evropa to má za ní od..s.rat, to je celý. Lidi, otevřete konečně oči !
  • Dáme všechny peníze na zbrojení, ať se mají imperialisté dobře. Pracující lid může chcípat hlady, ale budou je chránit Gripeny.
  • Všechny co chtějí válčit bych přepravil do ameriky, a tam si mohou válčit jak dlouho chtějí! Evropané VÁLKU NECHTĚJÍ. Kdo chce válčit, odejděte za moře!
  • NATO A EU NACVIČUJÍ VÝBOJNOU RÉTORIKU

    Další porce statistiky o situaci v Evropské unii svědčí o prohlubující se krizi. Agentura Eurostat oznámila, že v červenci došlo ke snížení maloobchodního prodeje v eurozóně a vůbec v celé Evropské unii ve srovnání s červnem.

    Tento ekonomický ukazatel je jedním z klíčových. Na tomto pozadí se zdají být ještě pochybnější agresívní protiruská prohlášení, která se objevují v souvislosti se summitem NATO.

    Mohlo by se tedy zdát, že je z toho třeba vyvodit následující závěr: přehodnotit svou neprozíravou politiku a pokusit se o návrat na ruský trh, dokud ho neobsadí konkurenti z jiných kontinentů.

    Avšak geopolitická slabost a nesamostatnost Bruselu je taková, že zatím pozorujeme tendenci naprosto opačnou. Zatímco experti Z EU počítají ztráty, sklánějí mnozí evropští lídři hlavy před vojenskými jestřáby.
    • Ukrajina je jen záminka k rozpoutání války. Rusko potřebují ohledně nerostných surovin, hlavně kvůli plynu. Kdyby podepsal přístup k eu, tak by toto nebylo. Na jedné straně, když chce někdo k eu, tak je to správné? A když někdo nechce k eu, tak je to špatné? Není to zapáchající špínou? Amerika si myslí, že bude diktovat světu, při tom sami jsou zadlužený. Tady jde pouze a jen o peníze a moc. V pozadí vše řídí několik boháčů, kteří chtějí mít jen ještě víc peněz, které si stejně do hrobu nevezmou. Ten kdo ovládá nebo vlastní suroviny, které stejně jednou dojdou, ten má v ruce moc nad světem. O toto jde, peníze již dávno ztratily svoji hodnotu a jsou bezcenné. Hodnotu má pouze surovina. A o to zde jde. To co vyčítají Rusku, dělají amíci po celém světě a to nevadí? Navíc je to vůbec pravda to co se nám zkouší vnutit? Tady nejde o nějakého pravičáka nebo komouše, to je vedlejší věc. Nejde tady ani o lidi, ale o moc a nerostné suroviny! Je úplně zbytečné tady někomu nadávat do komoušů nebo zas... pravičáků. Věřte o to tu zde vůbec nejde! Navíc dotyční jen ukazují jak jsou na tom ohledně mozku. Když dojdou argumenty, tak jen nadávají, tím přiznají to, že jsou hloupí. Navíc to není demokratické, protože každý má nárok na svůj názor. To je pak jen totalitní chování a s demokracií a svobodou slova to nemá nic společné. Přeji dobré ráno všem rozumným na celém světě. *3*
  • Ani bych se nedivila z valky.Je divne,ze tu zem oslabili ekonomicky...,skoncila vojna,vse se tu likliduje,nic nedela,neozivuje se tu ekonomika...Jen se vse rozkrada dal a cizinci,co tu zamestnavaji lidi,zde,vyuziji,co lze a pak mizi jinam...Vse bylo davno uz zrejme dohodnuto,i s podvodem na lidi,samet,kdy se zacli jist ochuceniny,E,vznikly same sizeniny a vyhody pro lidi,klady co zde byly,vse razem zaniklo...Byla vlada nastupnicka,vl.narod.porozumeni,slo to nejak po sobe nazvy,co uz nepamatuji a vl.narodni obeti,liklidacni vlada,coz mi bylo divne,asi to ma svuj vyznam...Jsme tu izolovani,klamani,zkreslene informace a jinde se zije lip,je vyssi uroven,jen zde jsme jak pokusni kralici,co si na nas mohou dovolit...Lide zivori,je stale vetsi bida,sizeniny,klami,okradani a pani maji porad malo,lidem zdrazuji,na sve blaho.Maji lidem pridat 200 navic na plate a hned se mluvi,ze penize budou chybet v rozpoctu,ale na pridani sobe maji tisice kc a hned si vse odsouhlasi,jen lidem se jim tezko dava,to je cavyku,ale brat jim umi bez reci...Zbytecne propadlo miliard,co se nevybralo,co by pomohlo lidem,kteri plati velke penize za pojisteni a kolikrat z penez nic nedostanou,jak kdyz je vyhodili.Lide nemaji kc na opravy domu,dali by se penize vyuzit,nez aby propadly....Pujcily jsme miliardy EU,co psal tisk,kam asi zmizeli...Lip asi nebude,rozmarili snoby si nevazi hodnot a zbytecne se plytva casem,spejem dozadu....
    • Velmi přesné jste to popsala.
      Protože není kde brát a střední vrstvu není už o co okrást, nejen v tomto bantustanu, tak mocní světa chystají válku. Válku, kterou prohraje celé lidstvo, bohužel. Změnit to mohou jen občané, ale na demonstracích proti válce, jako byla včera pořádaná aktivisty NE ZÁKLADNÁM před úřadem vlády, bylo cca 50 lidí. Existenční problémy se jen prohloubí, ekonomika naše, závislé na Německu nemůže růst, ale jen kolísat mezi (-1 až +1)%, kecy mocných o růstu ekonomiky nepomůžou. Vývoj je dán základními, chybnými vlastnostmi ekonomického systému, jako je trvalý růst - tj. nesmysl a individualismus. Z toho jsou krize, kdy tato se jeví jako trvalá,které se vždy řešily válkou. Dnes válku přivedli opět do Evropy, ostatně jako vždy, ale u konvenční by to nezůstalo, neboť vždy jeden z hráčů musí prohrávat a v ten moment použije všech dostupných zbraní, v tomto případě jaderných a je vymalováno. To bychom si měli uvědomit, mocní zaslepení silou a penězi toho nejsou schopni.
  • Stále mám před očima ty zfanatizované davy pražáku, když Havel jim sliboval ráj na zemi a oni hýkali jak osli v říji a cinkali klíči (o které již dávno v exzekuci přišli) a nakonec se i s fráterníkem Malým modlili. Tak si to co je dnes v celém státě pražáci vycinkali a vymodlili - venkova, který je živil se neptali. Tam jen rozbili co dobře prosperovalo. Jsem zvědavý jak přežijete zimu v té Praze.
    • Ten ráj na zemi nemůže lenochům nikdo "dát", ale musí si ho vlastní prací vytvořit.
      • I kdyby zde všichni dnes poctivě pracovali,tak zisk stačí vládnoucí lumpové snadno rozkrást.Chce to zprovoznit dostatek katovských mučíren a tam všechen vlastizrádný dobytek ,co nejkrutěji odporazit a znárodnit veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Potom bude namístě hovořit o poctivé práci.
    • *1* *1* *1*
  • Za nás, bez nás. Nemontovat se do cizích států a nedávat závdavek. Amerika je lačná války. Měla by se soustředit na svůj světadíl a neroztahovat se po celém světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit