-
Kariérista a Zemanův druh ve flašce Rusnok v kostce.
Do roku 1989 byl čekatelem na rudou knížku. Poté Soc. demákem. Poté spolupracoval
s Nečasovou vládou a podporoval penzijní fondy.
Poté v Zemanově vládě kamarádů a sponzůrů stejné fondy odsuzoval.
Ani nalevo ani napravo. Rusnok hledí jen na koryto a je mu jedno kdo mu ho dá. *12* -
Teď se ukazuje, koho si těch 20% voličů zvolilo *14*
-
... tak dobře, chci se všem omluvit za to, jak jsem na vás prostý, měl jsem těžké mládí, kdy jsem byl mnohokrát zneužit až jsem si připadal jak toaletní papír. Příroda se na mě taky zrovna nevyznamenala, takže jsem pupínkový zakrslík s malým pen... Nikoho nemám, nikdo se mnou nechce kamarádit, tak se prosazuji alespoň tady
-
-
To jste teda hodně prostý !
-
-
Takže ty jsi ten chromajzl tečka.
-
-
-
No nazdar...
A určitě to není trafička pro kamaráda, že... -
-
... nemáš něco originálnějšího, šašku?
-
-
Ta "originální" jako jsi ty, to vskutku být neumím.
-
-
... to je nabíledni, opět jsi nenapsal nic nového, blbe :)))
-
-
-
Na Rusnoka nemám výhrady,ale je to kamarád Zemana a určitě to trafika bude.
-
-
Fajn - Akorát škoda že nemůže do Švýcarska bo by ho zavřeli za privatizaci Mostecké Uhelné, praní špinavých pěněz a jiné košer obchody.
Ale prezident z jeho jmenováním aspoň nebude mít problém. Konec konců jeli v tom spolu. -
... je obdivuhodné, jaké starosti mají pořád tupci Stanley a jemu podobní psychopati :)))
-
Žid Singer ještě možná stihne udělat jednu devalvaci než odjede do Tel Avivu.
-
-
... to ty nikdy nic nestihneš, tupé prase :)))
-
A bude obřezán řemenem po zadnici! Za ten podraz!
-
-
Židi řídí naše banky, podle toho to vypadá, koruna už je jako bezcenná kovová podložka.Takový lump znehodnotí měnu a odtáhne do izraele.
-
-
... svini jako tebe nelze řídit, blbečku :)))
-
-
To si snad dělá někdo srandu. *9* *13* *10* Bolševik Rusnok, který za jeho "prozatímní vlády" zk*rvil na co šáhnul by měl být guvernérem ČNB ???? To už tam rovnou můžou být Křemílek s Vochomůrkou a vyjde to nastejno... Tenhle nýmand, který ani neví, jak se chovat...:"Tý vole, Mandela umřel a já se děsím, ty vole, abych tam nemusel jet na pohřeb...."..Prostě jeden k r e t é n vedle druhého...Na Slovensku mají kvalitního charakterního prezidenta a euro, které již mělo být dávno u nás taky, kdy obchodníci nemusí trapně a debilně měnit eura za koruny, jako u nás v rudém východním stepním Tatarstánu... BISka dneska objevila 3 ruské špiony, kteří měli udělat sabotáž v Česku. Opravdu dobrého spojence si vybralo to naše Hradní Ovarové Lukoidní koleno... *10* *12* *9* *13*
-
To si snad dělá někdo srandu. Bolševik Rusnok, který za jeho "prozatímní vlády" zk*rvil na co šáhnul by měl být guvernérem ČNB ???? To už tam rovnou můžou být Křemílek s Vochomůrkou a vyjde to nastejno... Tenhle nýmand, který ani neví, jak se chovat...:"Tý vole, Mandela umřel a já se děsím, ty vole, abych tam nemusel jet na pohřeb...."..Prostě jeden k r e t é n vedle druhého...Na Slovensku mají kvalitního charakterního prezidenta a euro, které již mělo být dávno u nás taky, kdy obchodníci nemusí trapně a debilně měnit eura za koruny, jako u nás v rudém východním stepním Tatarstánu... BISka dneska objevila 3 ruské špiony, kteří měli udělat sabotáž v Česku. Opravdu dobrého spojence si vybralo to naše Hradní Ovarové Lukoidní koleno... *9* *10* *12* *12*
-
-
... kolikrát to ještě vybliješ, nevzdělaný balíku?
-
-
Na začátku věty se píše velké písmeno.To jsi se v pomocné neučil?Tak přijď já tě ten pravopis naučím,abys nebyl trapný.A věta bývá zakončená tečkou.V pololetí nedostatečná a to máš štěstí,že u nás nemáme šestku.
-
-
.... jsi nepřekonatelný chudák, dobře ti tak :)))
-
... svou originalitu tupci jako tobě vysvětlovat nemá cenu, troubo :)))
... za tečkou se nechává mezera na celém světě, úbohý primitive :))) -
A za tečkou, na konci věty, má být mezera.
-
Mýlíš se kritiku, antiblb nezačíná větu písmeny ale tečkama!! *3*
-
-
... vynikající hovor dvou degenů :)))
-
-
-
-